מונסטר כייבל הולכים על אלחוטי...

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78807
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #1 

החברה לאחרונה חטפה על הראש על כל התביעות שלה (האחרונה היתה כנגד MONSTER GOLF, חברה שמציעה חווית מיניגולף לילי עם פעלולים שדולקים בחושך וכל מני הפתעות מקפיצות) כנגד שימוש בשם המותג שלהם...

החברה התפרסמה בשל כבלים שנחשבים מהטובים בתחום (וגם מהיקרים בתחום), החליטה לנסות ולעבור למדיה חדשה: WIRELESS...

עדיין לא הוכרז מי תהיה החברה ששותפה למונסטר בנושא זה (לפי הנתונים, זה לא נראה כמו AMIMON לצערי, אבל אפשר להמשיך ולקוות).

מדובר בפיתרון שיעביר "עם כיווץ קל" את הנתונים בקצב של עד 4.9 גיגה לשניה ב-UWB. יש כמה חברות עם פתרונות UWB, אבל המפתיע הוא שמונסטר טוענים שהפרעות פיזיות בתוך בתים אופייניים יהיו מינימליות (כך שדווקא יתכן שיש שם פתרון מבוסס MIMO). לטענתו יש יותר מדי הפרעות בטווחי התדרים של WIFI ולכן הם העדיפו להמנע משימוש בתדרים אלה.

הצפי הוא שהמכשירים לא יהיו זולים (מונסטר וזולים לא ממש הולך ביחד), מדובר ככל הנראה על כ-600 דולר לזוג מכשירים (מקלט+משדר) ועוד 200 דולר לכל מקלט נוסף.

השם של המוצר יהיה "ROOM TO ROOM" (חביב!) וזה יגיע לקצב נתונים של 1080P.

המידע שוחרר במסגרת HOMETECH של CES השבוע.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

אני כבר צופה שהם יתחילו בקמפיין שבו הם יכריזו שה wireless שלהם מונע את התופעה ההרסנית של יינון האוויר ויצירת אוזון שכולנו יודעים שהוא הגורם מספר 1 לקורוזיה במגעים חשמליים וגם להיוולדם של צאצאים עם מספר זוגי של אצבעות בידיים וברגליים (תחשבו על הילדים שלכם!!) כל זאת בזכות האנטנות שלהם שעבות יותר ושיש להן שפיצים מזהב. כל זאת בליווי דיאגרמות ומצגות השוואה שבהן לא יספרו לאף אחד שהמוצר המתחרה חובר בעצם בח'10 צה"לי.

בשלב הבא הם גם יתחילו לתבוע לדין את netgear, cisco , D-Link וכל חברה אחרת המשתמשת במילה wireless, יחד עם יצרני חזיות שמשתמשים במילה זו כדי לציין שלמוצרים שלהם אין כתפיות או אמצעים תומכים אחרים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”