תגובות לכתבה: פורמט אודיו חדש מקווה להפוך למחליף עתידי ל-MP3
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46438
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5087 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לכתבה.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
המוח,
קרה לי לא פעם שהזמר פשוט שר חלש מדי, או שהתופים פשוט "הסתירו" את כל השאר. אם יש אפשרות לעשות EQUALIZER למה שלא אוכל לשלוט בווליום של הזמר או של כל כלי אחר?
קרה לי לא פעם שהזמר פשוט שר חלש מדי, או שהתופים פשוט "הסתירו" את כל השאר. אם יש אפשרות לעשות EQUALIZER למה שלא אוכל לשלוט בווליום של הזמר או של כל כלי אחר?
בוא נגיד שעלייך אני סומך בשיפוט של האוזן אבל תאר לך מה יהיה שכל פלוץ ישים גרסה שלו באינטרנט ושאנשים יורידו גירסאות
הם ישמעו כל פעם משהו שהוא שונה מהמקור עם סאונד נוראי.הכוונה של המשורר תעלם בסייבר ספייס.
בתור אמן אני חושב שזה יכול להרוס משהו במוזיקה.
זה כמו לקחת תמונה של פיקאסו ולהחליף את הצבעים או לחילופין לקחת סרט ולהוציא שחקן ממנו.
הם ישמעו כל פעם משהו שהוא שונה מהמקור עם סאונד נוראי.הכוונה של המשורר תעלם בסייבר ספייס.
בתור אמן אני חושב שזה יכול להרוס משהו במוזיקה.
זה כמו לקחת תמונה של פיקאסו ולהחליף את הצבעים או לחילופין לקחת סרט ולהוציא שחקן ממנו.
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים
- oferlaor
- מנהל

המוח,
שים לב - זה לא שכל אחד יכול לייצר גירסא משלו, זה פשוט שכל TRACK שמור במקביל. לכן, כל אחד יכול להחליט איך לשמוע את זה, לאו דווקא לשנות את הקובץ עצמו.
יש ויכוח תמידי בין מי שאוהבים לשחזר את הצליל המקורי, ומי שמחפשים את הצליל האופטימלי. אתה באסקולה של ניסיון לשחזר את הצליל המקורי, אבל צריך לזכור שלא כולם כאלה.
וכן, אפשר "לשפר" את פיקסו בפוטושופ על ידי CONTRAST STRETCHING (לא לשכוח שחלק מהתמונות דוהים לאורך זמן) ואגב, יש סרטים רבים שצולמו בשחור לבן ושוחזרו הצבעים בהם על ידי מחשב.
שים לב - זה לא שכל אחד יכול לייצר גירסא משלו, זה פשוט שכל TRACK שמור במקביל. לכן, כל אחד יכול להחליט איך לשמוע את זה, לאו דווקא לשנות את הקובץ עצמו.
יש ויכוח תמידי בין מי שאוהבים לשחזר את הצליל המקורי, ומי שמחפשים את הצליל האופטימלי. אתה באסקולה של ניסיון לשחזר את הצליל המקורי, אבל צריך לזכור שלא כולם כאלה.
וכן, אפשר "לשפר" את פיקסו בפוטושופ על ידי CONTRAST STRETCHING (לא לשכוח שחלק מהתמונות דוהים לאורך זמן) ואגב, יש סרטים רבים שצולמו בשחור לבן ושוחזרו הצבעים בהם על ידי מחשב.
- oferlaor
- מנהל

המוח,
זו בהחלט לא המטרה של הפורמט הזה. המטרה שלו היא להיות מופצת כמו שהוא כך שכל אחד יוכל לסמן את ההעדפות שלו בלבד.
זו בהחלט לא המטרה של הפורמט הזה. המטרה שלו היא להיות מופצת כמו שהוא כך שכל אחד יוכל לסמן את ההעדפות שלו בלבד.
אני דווקא מוצא את זה כרעיון מבורך!
לא פעם ולא פעם שמעתי קטע שהעביר לי מחשבה של "הוא היה נשמע יותר טוב אם הסנאר היה חלש יותר" בראש. לדוגמא כמובן.
בנוסף, אני מאמין שהרבה זמרים יתנגדו לזה כי אם לא שמתם לב, רוב הזמרים של היום נשמעים זוועה שהם לבד. לצערנו.
ולבסוף, מדובר בקונספט שיתרום רבות לקהילת הרמיקסרים, שאני הייתי נמנה בה בעבר, אשר יוכלו לקבל אקאפלות של שירים חדשים.
עופר, אשמח אם תעדכן אותנו איך העניין מתקדם
לא פעם ולא פעם שמעתי קטע שהעביר לי מחשבה של "הוא היה נשמע יותר טוב אם הסנאר היה חלש יותר" בראש. לדוגמא כמובן.
בנוסף, אני מאמין שהרבה זמרים יתנגדו לזה כי אם לא שמתם לב, רוב הזמרים של היום נשמעים זוועה שהם לבד. לצערנו.
ולבסוף, מדובר בקונספט שיתרום רבות לקהילת הרמיקסרים, שאני הייתי נמנה בה בעבר, אשר יוכלו לקבל אקאפלות של שירים חדשים.
עופר, אשמח אם תעדכן אותנו איך העניין מתקדם
סתם ספין ה MT9 הזה
אני מוריד את הכובע בפני מחלקת השיווק של החברה הקוריאנית על הספין המתוקשר
אין שום סיכוי שהפורמט יחליף את ה MP3 - מקסימום ימצא דרכו לאפליקצית הקריוקי
אין בפורמט הזה שום טכנולוגיה ייחודית מעבר למה שיש ל DOLBY ל MPEG ול AAC להציע
אין בפורמט הזה שום טכנולוגיה ייחודית מעבר למה שיש ל DOLBY ל MPEG ול AAC להציע
Re: סתם ספין ה MT9 הזה
אני לא מבין אותך , מדובר על פורמאט לוסי שהוא עם יכולת איקוליזציה פנימית בפורמאט , זה לא משהו ייחודי ? ממתי אתה יכול לעשות איקוליזציה על הקובץ עצמו ב AAC ?pop_up כתב:אני מוריד את הכובע בפני מחלקת השיווק של החברה הקוריאנית על הספין המתוקשר
אין בפורמט הזה שום טכנולוגיה ייחודית מעבר למה שיש ל DOLBY ל MPEG ול AAC להציע...
אם הוא יהיה באיכות טובה מAAC ובאותו גודל קובץ כנראה שהוא יכבוש את המקום של MP3 . שהרי כולם יודעים את הבעייתיות של MP3 . זה אולי יקח זמן אבל מאוד יתכן שכן
- oferlaor
- מנהל

noams20,
כמו כל פורמט חדש הוא רק יתמך בנגנים שמיועדים לכך.
הרעיון יפה ולדעתי הוא יתפוס במזרח הרחוק. קשה לי יותר להאמין שנראה אותו במחוזותינו אנו.
כמו כל פורמט חדש הוא רק יתמך בנגנים שמיועדים לכך.
הרעיון יפה ולדעתי הוא יתפוס במזרח הרחוק. קשה לי יותר להאמין שנראה אותו במחוזותינו אנו.