שאלה על טלויזיות 40 אינץ'
שמעתי מכמה אנשים שבטלויזיות 40 אינץ' של סוני וסמסונג יש בעיות בגלל שאין הרבה ביקושי ל-40 אינץ', אז מה אתם אומרים זה לא הגיוני או שיש משהו בזה כי הייתי מעוניין לקנות סמסונג 40 אינץ' והלכתי לראות והכל אז אחד אומר שטויות מי שאמר לך וחלק אומרים שזה לא כדאי בגלל הבעיות.
מה אתם אומרים?
מה אתם אומרים?
אוקי תודה רבה.
האמת אני ממש רוצה 42 אינץ' אבל בגלל שזה מרחק 3.5 מטר אז אולי זה מתחיל להיות גדול ושזה יעייף את העיניים וכאלה, וגם אמרו לי שכמה שהמסך גדול יותר ועם רזולוציה 1920x1080 FULL HD , אז יש קצת אהבדל ב xbox360 ובDVD בין זה לready, אבל בכבלים הוט בערוצים הרגילים רואים ממש יותר גרוע מ ready ב40 אינץ', בגלל שזה פול ומסך גדול יותר, האם גם זה בולשיט או נכון, ומה ההמלצה שלכם זה ממש חשוב לי אני פוחד לעשות טעויות.
האמת אני ממש רוצה 42 אינץ' אבל בגלל שזה מרחק 3.5 מטר אז אולי זה מתחיל להיות גדול ושזה יעייף את העיניים וכאלה, וגם אמרו לי שכמה שהמסך גדול יותר ועם רזולוציה 1920x1080 FULL HD , אז יש קצת אהבדל ב xbox360 ובDVD בין זה לready, אבל בכבלים הוט בערוצים הרגילים רואים ממש יותר גרוע מ ready ב40 אינץ', בגלל שזה פול ומסך גדול יותר, האם גם זה בולשיט או נכון, ומה ההמלצה שלכם זה ממש חשוב לי אני פוחד לעשות טעויות.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
כל נושא ה"גדול מדי" ו-"יעייף את העניים" אינו ענייני כלל ואלו בסך הכל קפריזות של אנשים. אבל העובדה שרואים תכני SD טוב יותר ב-HDR מאשר ב-FHD נכונה.Bronze כתב:אוקי תודה רבה.
האמת אני ממש רוצה 42 אינץ' אבל בגלל שזה מרחק 3.5 מטר אז אולי זה מתחיל להיות גדול ושזה יעייף את העיניים וכאלה, וגם אמרו לי שכמה שהמסך גדול יותר ועם רזולוציה 1920x1080 FULL HD , אז יש קצת אהבדל ב xbox360 ובDVD בין זה לready, אבל בכבלים הוט בערוצים הרגילים רואים ממש יותר גרוע מ ready ב40 אינץ', בגלל שזה פול ומסך גדול יותר, האם גם זה בולשיט או נכון, ומה ההמלצה שלכם זה ממש חשוב לי אני פוחד לעשות טעויות....
תכני 1080P במסך 42 אינץ' (FHD) ממרחק צפיה של 3.5 מטרים יראו ללא כל הבדל מתכני 720P וגרועה מזה, כך שחבל להשקיע במסך כזה. ניתן לקנות באותו המחיר מסך HDR בגודל 46 אינץ' ומעלה שיהיה מעולה לצרכיך.
נערך לאחרונה על ידי nils3373 ב 28/05/2008 17:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
תודה רבה אני יעשה איך שאתה אומר וילך על ה HDR עכשיו השאלה איזו חברה ודגם, ראיתי המון מסכים ולהגיד לך שראיתי הבדל משמעותי-לא..nils3373 כתב:כל נושא ה"גדול מדי" ו-"יעייף את העניים" אינו ענייני כלל ואלו בסך הכל קפריזות של אנשים. אבל העובדה שרואים תכני SD טוב יותר ב-HDR מאשר ב-FHD נכונה.Bronze כתב:אוקי תודה רבה.
האמת אני ממש רוצה 42 אינץ' אבל בגלל שזה מרחק 3.5 מטר אז אולי זה מתחיל להיות גדול ושזה יעייף את העיניים וכאלה, וגם אמרו לי שכמה שהמסך גדול יותר ועם רזולוציה 1920x1080 FULL HD , אז יש קצת אהבדל ב xbox360 ובDVD בין זה לready, אבל בכבלים הוט בערוצים הרגילים רואים ממש יותר גרוע מ ready ב40 אינץ', בגלל שזה פול ומסך גדול יותר, האם גם זה בולשיט או נכון, ומה ההמלצה שלכם זה ממש חשוב לי אני פוחד לעשות טעויות....
תכני 1080P במסך 42 אינץ' (FHD) ממרחק צפיה של 3.5 מטרים יראו ללא כל הבדל מתכני 720P וגרועה מזה, כך שחבל להשקיע במסך כזה. ניתן לקנות באותו המחיר מסך HDR בגודל 46 אינץ' ומעלה שיהיה מעולה לצרכיך....
הדבר היחיד שראיתי בשקם אלקטריק שהסוני באיכות גרועה לעומת כל המסכים ואמרו לי ששהם עשו את זה בכוונה וחיברו לה כבלים לא טובים.
אז על מה אתה ממליץ סוני טושיבה או סמסונג וגודל עדיף 40/42, ירדתי מהעניין של HDF.
"תודה רבה אני יעשה איך שאתה אומר וילך על ה HDR עכשיו השאלה איזו חברה ודגם, ראיתי המון מסכים ולהגיד לך שראיתי הבדל משמעותי-לא..
הדבר היחיד שראיתי בשקם אלקטריק שהסוני באיכות גרועה לעומת כל המסכים ואמרו לי ששהם עשו את זה בכוונה וחיברו לה כבלים לא טובים.
אז על מה אתה ממליץ סוני טושיבה או סמסונג וגודל עדיף 40/42, ירדתי מהעניין של HDF. "
בבקשה תשובות אני קונה מחר את הטלויזיה.
אז על מה אתה ממליץ סוני טושיבה או סמסונג וגודל עדיף 40/42, ירדתי מהעניין של HDF. "
בבקשה תשובות אני קונה מחר את הטלויזיה.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
ב-11,000 ש"ח תוכל לקנות את הדגם Samsung 50Q91 - פלאזמת HDR מהשורה הראשונה "עם תעודות".Bronze כתב:"תודה רבה אני יעשה איך שאתה אומר וילך על ה HDR עכשיו השאלה איזו חברה ודגם, ראיתי המון מסכים ולהגיד לך שראיתי הבדל משמעותי-לא..
בבקשה תשובות אני קונה מחר את הטלויזיה....