שאלה על טלויזיות 40 אינץ'

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Bronze פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שמעתי מכמה אנשים שבטלויזיות 40 אינץ' של סוני וסמסונג יש בעיות בגלל שאין הרבה ביקושי ל-40 אינץ', אז מה אתם אומרים זה לא הגיוני או שיש משהו בזה כי הייתי מעוניין לקנות סמסונג 40 אינץ' והלכתי לראות והכל אז אחד אומר שטויות מי שאמר לך וחלק אומרים שזה לא כדאי בגלל הבעיות.
מה אתם אומרים?

Bronze פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

UP

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #3 

בולשיט - על איזה בעיות בדיוק מדובר? בטח בעיות קינאה....
להפך סוני וסמסונג מייצרות (יחדיו) פנלי LCD מהשורה הראשונה והדגמים עליהם (40 אינץ') אתה מדבר מוצלחים ביותר.

המהנדס
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 974
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

40

שליחה #4 

Bronze כתב:UP
...
בדקת את האופציה של 40xf350pg של טושיבה ?

uri_av
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143

שליחה #5 

יופי של מסכים לשתי החברות הללו בגדלים האלה.

Bronze פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

אוקי תודה רבה.
האמת אני ממש רוצה 42 אינץ' אבל בגלל שזה מרחק 3.5 מטר אז אולי זה מתחיל להיות גדול ושזה יעייף את העיניים וכאלה, וגם אמרו לי שכמה שהמסך גדול יותר ועם רזולוציה 1920x1080 FULL HD , אז יש קצת אהבדל ב xbox360 ובDVD בין זה לready, אבל בכבלים הוט בערוצים הרגילים רואים ממש יותר גרוע מ ready ב40 אינץ', בגלל שזה פול ומסך גדול יותר, האם גם זה בולשיט או נכון, ומה ההמלצה שלכם זה ממש חשוב לי אני פוחד לעשות טעויות.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

Bronze כתב:אוקי תודה רבה.
האמת אני ממש רוצה 42 אינץ' אבל בגלל שזה מרחק 3.5 מטר אז אולי זה מתחיל להיות גדול ושזה יעייף את העיניים וכאלה, וגם אמרו לי שכמה שהמסך גדול יותר ועם רזולוציה 1920x1080 FULL HD , אז יש קצת אהבדל ב xbox360 ובDVD בין זה לready, אבל בכבלים הוט בערוצים הרגילים רואים ממש יותר גרוע מ ready ב40 אינץ', בגלל שזה פול ומסך גדול יותר, האם גם זה בולשיט או נכון, ומה ההמלצה שלכם זה ממש חשוב לי אני פוחד לעשות טעויות.
...
כל נושא ה"גדול מדי" ו-"יעייף את העניים" אינו ענייני כלל ואלו בסך הכל קפריזות של אנשים. אבל העובדה שרואים תכני SD טוב יותר ב-HDR מאשר ב-FHD נכונה.

תכני 1080P במסך 42 אינץ' (FHD) ממרחק צפיה של 3.5 מטרים יראו ללא כל הבדל מתכני 720P וגרועה מזה, כך שחבל להשקיע במסך כזה. ניתן לקנות באותו המחיר מסך HDR בגודל 46 אינץ' ומעלה שיהיה מעולה לצרכיך.
נערך לאחרונה על ידי nils3373 ב 28/05/2008 17:21, נערך פעם 1 בסך הכל.

uri_av
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

אין לך ממה לחשוש לגבי 42 אינץ'.

אתה יכול להנות מאוד ממסך כזה.

בדקת את מסכי סוני 40 אינץ'? אני הולך לקנות כפי הנראה את s3000
40 אינץ' ומסך מעולה.

לך תראה כמה מסכים ותסמוך על עינייך
תבדוק גם שיש מספיק חיבורים.

Bronze פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

nils3373 כתב:
Bronze כתב:אוקי תודה רבה.
...
כל נושא ה"גדול מדי" ו-"יעייף את העניים" אינו ענייני כלל ואלו בסך הכל קפריזות של אנשים. אבל העובדה שרואים תכני SD טוב יותר ב-HDR מאשר ב-FHD נכונה.

תכני 1080P במסך 42 אינץ' (FHD) ממרחק צפיה של 3.5 מטרים יראו ללא כל הבדל מתכני 720P וגרועה מזה, כך שחבל להשקיע במסך כזה. ניתן לקנות באותו המחיר מסך HDR בגודל 46 אינץ' ומעלה שיהיה מעולה לצרכיך.
...
תודה רבה אני יעשה איך שאתה אומר וילך על ה HDR עכשיו השאלה איזו חברה ודגם, ראיתי המון מסכים ולהגיד לך שראיתי הבדל משמעותי-לא..
הדבר היחיד שראיתי בשקם אלקטריק שהסוני באיכות גרועה לעומת כל המסכים ואמרו לי ששהם עשו את זה בכוונה וחיברו לה כבלים לא טובים.
אז על מה אתה ממליץ סוני טושיבה או סמסונג וגודל עדיף 40/42, ירדתי מהעניין של HDF.

Bronze פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

"תודה רבה אני יעשה איך שאתה אומר וילך על ה HDR עכשיו השאלה איזו חברה ודגם, ראיתי המון מסכים ולהגיד לך שראיתי הבדל משמעותי-לא..
הדבר היחיד שראיתי בשקם אלקטריק שהסוני באיכות גרועה לעומת כל המסכים ואמרו לי ששהם עשו את זה בכוונה וחיברו לה כבלים לא טובים.
אז על מה אתה ממליץ סוני טושיבה או סמסונג וגודל עדיף 40/42, ירדתי מהעניין של HDF. "
בבקשה תשובות אני קונה מחר את הטלויזיה.

uri_av
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

כמו שכתבתי לך מה שיהיה לך נעים בעיניים.
הכי חשוב לשבת בבית מול טלוויזיה נעימה לך ולא טלוויזיה "נכונה".

הכי אהבתי:

סוני 40 אינץ s3000
סמסונג 42 אינץq91

השניה היא פלזמה. הראשונה lcd

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

Bronze כתב:"תודה רבה אני יעשה איך שאתה אומר וילך על ה HDR עכשיו השאלה איזו חברה ודגם, ראיתי המון מסכים ולהגיד לך שראיתי הבדל משמעותי-לא..
אז על מה אתה ממליץ סוני טושיבה או סמסונג וגודל עדיף 40/42, ירדתי מהעניין של HDF. "
בבקשה תשובות אני קונה מחר את הטלויזיה.
...
ב-11,000 ש"ח תוכל לקנות את הדגם Samsung 50Q91 - פלאזמת HDR מהשורה הראשונה "עם תעודות".

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”