משחקי PS3 ב-149 ש"ח במחסני חשמל

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
ewolf פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 578
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

נתקלתי במודעה הזאת בעיתון.
מישהו ביקר שם ויכול לאשר?
איזה משחקים מדובר?
ולא, אין לי מניות במחסני חשמל.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #2 

משחקים ישנים, עד כמה שאני מזהה אותם בתמונה
אבל 149 ש"ח זה 45 דולר היום.. לא ממש מציאה

nadav-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 333
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אם אתה יכול להזמין מחו"ל אז זה באמת לא מציאה. אם הזמנה מחו"ל זו לא אפשרות בשבילך אז לך על זה, אני מקווה שיש שם יותר משחקים ממה שבתמונה, בתמונה רק resistance נראה לי משחק שווה, השאר הם משחקים שנמכרים ב-$20-25 בחנויות כי הם מעפנים ביותר, אל תיגע בהם אפילו!

ewolf פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

תודה. דברתי איתם ונאמר לי באילו משחקים מדובר.
כפי שכתבתם מדובר במשחקים לא מוצלחים במיוחד הנמכרים ב-20-30$ (פרט ל-Resistance).
לפחות טוב לראות שלא כולם מצמידים תג של 400 ש"ח לכל מה שרשום עליו PS3.

nadav-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

עד כה הבחנתי שיש הבדלים די קטנים במחירים של משחקים בסך הכל, ישפאר וסוני די שולטים במחיר שלהם. כשהיה את המבצע של 2 במחיר 1 למשחקי EA בבאג שמתי לב שהם העלו את המחירים, אבל בעקרון רובם סובבים סביב אותם סכומים.

המשחקים שיש בתמונה חוו ירידת מחירים דראסטית, חלקם בגלל שהם משחקים מעפנים (כמו סוניק, גאנדם, דארק קינגדום ופנטסטיק פור שאני מזהה בתמונה), חלקם בגלל שכבר יצא כותר חדש שמכסה את כל האפשרויות של הקודם ואף אחד לא רוצה לקנות אותו (NBA 07), וחלקם בגלל שהם ישנים יחסית ויצאו בסדרת Playstation3 The Best שיצא ביפן ובאסיה, כמו Resistance - ובגלל שהמשחקים לא מוגבלים ל-Region אין שום הגיון למכור גרסה אירופאית ואמריקאית ב-$60 כשהגרסה האסייתית והיפנית נמכרת ב-$35 כמו שאר משחקי Playstation3 The Best.

בינתיים לא מצאתי שום דבר, אבל באמת שום דבר בארץ שהוא יותר זול מאשר בחו"ל, ולכן לדעתי אם יש לך כרטיס אשראי שעובד באתרי חו"ל וקצת סבלנות, תזמין מ-play-asia, VGP או Ebay ותהנה מהמחירים הכי טובים שאתה יכול למצוא. גם זה קצת מעצבן לפעמים, כי יש משחקים שהם כ"כ מוצלחים שהם נותרו במחיר גבוה, כמו Uncharted, Oblivion ו-Ninja Gaiden (למרות שגם הוא יצא בסדרת Playstation3 The Best במחיר $35, לא יודע למה סוני באמריקה ואירופה לא מורידים מחירים בהתאם!). אבל גם $60 (שזה נחשב מחיר מלא למשחק) זה עדיין זול בטירוף בהשוואה ל-350-420 ש"ח שאתה רואה בארץ :) רק תקפיד שאם אתה קונה משחק ששווה יותר מ-$50, שמי ששולח אותו ישים אותו במעטפה (מה שבדרך כלל קורה ממילא כי מעטפות עם בועות זה הרבה יותר זול מקופסאות גם בעלות שלהם וגם במחיר המשלוח שנגבה לפי נפח ולא רק לפי משקל).

אני ממליץ בחום על play-asia, גם מחירים סבירים, גם אתה יכול למצוא קופונים ברשת להנחות של $5 ו-10$ על קניה מעל $50, משלוח מהיר מאוד וזול מאוד, ואמינות מעולה. אם אתה מאלו שחוששים לקנות מ-ebay אז אני מאוד ממליץ להוציא כמה דולרים יותר (או במקרים מסויימים זה אפילו באותו מחיר אם מחשיבים את המשלוח היקר מארה"ב לעומת משלוח של $4 ב-PA) - ולקנות שם. אחלה חנות.

ewolf פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

ראשית תודה לך על ההסבר המפורט. עדיין ניתן למצוא בארץ חנויות שמוכרות את המשחקים האלה במחיר מלא ואני מקווה שאין להם קונים.
באשר ל-PA, שמעתי אבל לא התנסתי. אני חושש שהמחיר הסופי יהיה גבוה והחסכון הכספי זניח. לדוגמה GTA עם משלוח יעלה 70$, נוסיף 33% מכס+מע"מ, 35 ש"ח לרשות הדואר וזה יוצא 350 ש"ח כאשר ניתן למצוא בזאפ החל מ-340. תקנו אותי אם אני טועה.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73371
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #7 

מאפא המודעה הזו? תוכ לרשום את שמות המשחקים? הסריקה לא ברמה שמאפשרת זיהוי של רובם.

nadav-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

אני הזמנתי GTA4 מ-PA: קודם כל הוא עולה $60 עכשיו, עם קופון $10 זה יורד ל-$50, וגם אם זה יהיה $55 אחרי קופון, הם שולחים במעטפה ולכן המכס לא עוצרים את החבילה ולא גובים מכס. והמשלוח הוא $3.

אני מזמין כל משחק מ-PA, וגם כשהשווי היה מעל $50 לא שילמתי שום מכס (משחק אחד נכנס במעטפה ובתיבת דואר שלי ואפילו לא צריך ללכת לסניף ולקחת חבילה).

ewolf פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

Huber כתב:מאפא המודעה הזו? תוכ לרשום את שמות המשחקים? הסריקה לא ברמה שמאפשרת זיהוי של רובם.
...
המודעה מידיעות אחרונות, פרסומת של מחסני חשמל.
המשחקים במודעה.
  • NBA Live 07
    Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer
    The Golden Compass
    Untold Legends: Dark Kingdom
    Sonic the Hedgehog
    Resistance: Fall of Man
    Mobile Suit Gundam: Crossfire
בנוסף יתכנו כותרים נוספים בסניפים למשל Beowulf.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #10 

הייתי שם - עבודה בעיניים ישראלית טיפוסית. ביקשתי את RESSITANCE, הגעתי לקופה והמחיר מלא. שאלתי למה אין את ההנחה של המודעה והתשובה באופן אולי צפוי הייתה "התמונה להמחשה בלבד". המשחקים שבמבצע הם:

SONIC

GUNDAM

GOLDEN COMPASS

NBA 2007

DARK KINGDOM

FANTASTIC FOUR

BEOWULF

משחקים או מיושנים בטירוף או בעלי ציון נמוך עד גיחוך בביקורות.

בקיצור - המשחק היחיד שהיה שווה קנייה ירד מהפרק. בדיחה.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #11 

ewolf - באיזה עיתון מצאת את זה? שמרת אולי? הם טוענים שאם זה מופיע בעיתון הם יתנו - אבל רק אם אביא את העיתון 8O

SparrowGene
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18

שליחה #12 

nadav-g כתב:אני הזמנתי GTA4 מ-PA: קודם כל הוא עולה $60 עכשיו, עם קופון $10 זה יורד ל-$50, וגם אם זה יהיה $55 אחרי קופון, הם שולחים במעטפה ולכן המכס לא עוצרים את החבילה ולא גובים מכס. והמשלוח הוא $3.

אני מזמין כל משחק מ-PA, וגם כשהשווי היה מעל $50 לא שילמתי שום מכס (משחק אחד נכנס במעטפה ובתיבת דואר שלי ואפילו לא צריך ללכת לסניף ולקחת חבילה).
...
לא תמיד -

הזמנתי לפני חודש GTA IV, במעטפה, יצא לי אכן 3 דולר משלוח, אבל דואר ישראל לקחו לי גם מע"מ, וגם מכס, סה"כ 66 שקל תוספת למדינה.

כשמחשבים סה"כ עלות, יצא לי בערך 300 שקל, שזה עדיין זול יותר מקנייה בארץ.

ewolf פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

Huber כתב:ewolf - באיזה עיתון מצאת את זה? שמרת אולי? הם טוענים שאם זה מופיע בעיתון הם יתנו - אבל רק אם אביא את העיתון 8O
...
עשיתי חיפוש קצר ומצאתי. זה הופיע בידיעות אחרונות מתאריך 26/5 בכותרת. עכשיו אני גם שם לב שרשום בתוקף עד 28/5, התמונות להמחשה בלבד.

ewolf פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

SparrowGene כתב:לא תמיד -

הזמנתי לפני חודש GTA IV, במעטפה, יצא לי אכן 3 דולר משלוח, אבל דואר ישראל לקחו לי גם מע"מ, וגם מכס, סה"כ 66 שקל תוספת למדינה.

כשמחשבים סה"כ עלות, יצא לי בערך 300 שקל, שזה עדיין זול יותר מקנייה בארץ.
...
הייתי כבר בדרך להזמין גם. תודה על העידכון.

nadav-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

איך יצא לך 300 ש"ח?

$50 = 165 ש"ח
יחד עם מע"מ ומכס - 210 ש"ח.

ועוד 10 ש"ח משלוח זה באזור ה-220 ש"ח.

דרך אגב, אני הזמנתי GTA4 ולא לקחו לי מכס/מע"מ למרות שעל המעטפה play-asia רשמו $55 (הזמנתי בהתחלה כשזה עוד עלה $65 ויצא $55 עם קופון).

ewolf פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

גם היום המחיר 65$ עבור PS3, זה עולה 60$ עבור XBOX.
http://www.play-asia.com/paOS-19-71-99- ... 43-99.html
לגבי SparrowGene תרשה לי לשער שעלה לו 70$ עם משלוח (ובלי קופון) בשער 3.4~ ועוד 65 מס יוצא 300 ש"ח.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

עזבו אתכם PA

שליחה #17 

תזמינו דרך EBAY
קניתי כבר איזה 6 משחקים כולם עד 150 ש"ח כולל משלוח - צריך להתאמץ אבל אפשר למצוא
ועם הדולר של אתמול (אין לי מושג מה קרה איתו היום עד כה...)

nadav-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

EBAY זה מקור טוב למשחקים שהם כבר לא בביקוש. משחקים שנשארים מבוקשים יעלו ב-ebay יחד עם משלוח כמו מ-play-asia, ולו מהסיבה הפשוטה שכל אמריקאי שמוכר משחק באיביי לוקח לפחות 8 דולר ולפעמים עד 20 דולר משלוח (!!) בעוד שב-PA לוקחים 3.5 דולר למשלוח למשחק אחד. כלומר גם אם ב-PA חדש עם קופון יוצא $55 וב-EBAY אתה מוצא אותו ב-$45, סביר להניח שתשלם את ההפרש על המשלוח (ובינינו אני מוכן לשלם 2-3 דולר יותר רק כדי לקנות מ-PA ולהיות בטוח שהמשחק יגיע אלי וגם יגיע תוך זמן סביר - כל מה שהזמנתי כולל GTA4 ב-preorder שהיה לו ביקוש מטורף קיבלתי תוך בין שבוע לשבועיים ברוטו (5-10 ימי עבודה). כל זה כמובן בהנחה שמדברים על משחק חדש באריזה ולא משהו משומש.

משחקים שהביקוש להם עדיין גבוה והמחירים באיביי לא נמוכים בכלל לדוגמא - devil may cry 4, heavenly sword, ninja gaiden sigma ועוד כמה שיחפשתי. אני יודע כי אלו המשחקים שנשארו ברשימת הקניות שלי ואני מתבאס שאני לא מוצא במחיר זול יותר מ-PA כולל משלוח (אני קונה רק חדשים לא משומשים).

SparrowGene
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18

שליחה #19 

nadav-g כתב:איך יצא לך 300 ש"ח?

$50 = 165 ש"ח
יחד עם מע"מ ומכס - 210 ש"ח.

ועוד 10 ש"ח משלוח זה באזור ה-220 ש"ח.

דרך אגב, אני הזמנתי GTA4 ולא לקחו לי מכס/מע"מ למרות שעל המעטפה play-asia רשמו $55 (הזמנתי בהתחלה כשזה עוד עלה $65 ויצא $55 עם קופון).
...
65 דולר פלוס 3 דולר משלוח, עם שער של 3.4 יצא בערך 230
תוסיף לזה 66 שקל מכס ומע"מ
יוצא 300

nadav-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

אל תקנה ב-PA בלי קופון. המחירים שלהם כמעט על כל משחק יקרים יותר ב-$5 מכל חנות אחרת, אם אתה לא משתמש בקופון יוצא שאתה משלם יותר :)

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”