שארפ - PX5 ובכלל
טוב אז בשעה טובה בחרתי טלויזית LCD 32 אינצ'
אני דיי סגור על על PX5 של שארפ אבל יש לי מספר שאלות אם משהו מכם מבין בעניין.
1 האם היא תומכת בתצוגת מחשב דרך חיבור של DVI ל HDMI?
2. איזו גרסה ה HDMI שלה? האם זה 1.3?
3. האם יש לה כניסת S-VIDEO? האתרים בארץ ובחו"ל בנושא זה לא עיקביים, חלק אומרים שכן, חלק לא כותבים כלום.
4. האם אחריות ה 10 שנים ל המסך בלבד שווה משהו? הרי גם מעבד יכול ללכת ועוד כל מיני דברים שאני לא מבין בהם, האם השנה המלאה + עוד 9 על המסך בלבד מכסה אותי ממרבית התקלות?
שוב המון המון תודה!
בזכות המלצותכם מצאתי חנויות ומבחר מודף לבדיקה.
אהד.
אני דיי סגור על על PX5 של שארפ אבל יש לי מספר שאלות אם משהו מכם מבין בעניין.
1 האם היא תומכת בתצוגת מחשב דרך חיבור של DVI ל HDMI?
2. איזו גרסה ה HDMI שלה? האם זה 1.3?
3. האם יש לה כניסת S-VIDEO? האתרים בארץ ובחו"ל בנושא זה לא עיקביים, חלק אומרים שכן, חלק לא כותבים כלום.
4. האם אחריות ה 10 שנים ל המסך בלבד שווה משהו? הרי גם מעבד יכול ללכת ועוד כל מיני דברים שאני לא מבין בהם, האם השנה המלאה + עוד 9 על המסך בלבד מכסה אותי ממרבית התקלות?
שוב המון המון תודה!
בזכות המלצותכם מצאתי חנויות ומבחר מודף לבדיקה.
אהד.
- ooooooo123asd
-
- חבר פעיל

- תגובות: 66
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אם אפשר להיכנס לדיון בהמשך לשאלה של YULZ.
איפה באמת מומלץ לרכוש טלויזיות? באיזה רשתות? שקם אלקטריק? טרקלין חשמל? BIGBOX? סקאל דיוטי פרי?
איפה באמת מומלץ לרכוש טלויזיות? באיזה רשתות? שקם אלקטריק? טרקלין חשמל? BIGBOX? סקאל דיוטי פרי?
לא חיברתי עדיין להוט, אבל לפי מה שראיתי בחנויות היא נתנה את התוצאה הכי מתקבלת על העין.
לגבי חנות קניתי ב"סלון חלילית" אצל בחור בשם אלי שיצא איתי ממש טוב, ובא לקראתי במחיר, מי שמעוניי באמת לרכוש מסךן שווה לו לבוא פיזית לחנויות (עדיף ללכת לכמה) , בכולן קיבלתי מחירים זולים מהרשום באתר, לפעמים גם זול יותר מהזול בזאפ.
דרך אגב, בכלל השירות שם היה ממש בסדר, החנות נראית כמו איזה כולבו שכונתי למוצרי חשמל, אבל השירות היה טוב, והמוצר היה במלאי לזמינות מיידית, שזה גם ייתרון.
לגבי חנות קניתי ב"סלון חלילית" אצל בחור בשם אלי שיצא איתי ממש טוב, ובא לקראתי במחיר, מי שמעוניי באמת לרכוש מסךן שווה לו לבוא פיזית לחנויות (עדיף ללכת לכמה) , בכולן קיבלתי מחירים זולים מהרשום באתר, לפעמים גם זול יותר מהזול בזאפ.
דרך אגב, בכלל השירות שם היה ממש בסדר, החנות נראית כמו איזה כולבו שכונתי למוצרי חשמל, אבל השירות היה טוב, והמוצר היה במלאי לזמינות מיידית, שזה גם ייתרון.
לא יודע, אני קיבלתי בקניה כאמור את ה PX5Mowen כתב:עוד שאלה.....
מה ההבדלים בין PX5 ל- PX5M?...
בהשוואה ל WD1 ה PX5 מנצחת בענק! גם אני התלבטתי כי ל WD1 יש גם S-VIDEO וגם סקארט, מצד שני ב PX5 כל החיבורים מגיעים בכפולות (HDMI קומפוננט קומפוזיט) ורואים בצורה משמעותית יותר טוב, אתמול ראיתי סרט DVD ולא האמנתי שאני אראה כזאת איכות ב SD, באמת הופתעתי.
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
לפי דעתי עדיף לקנות בחנויות המתמחות ולאו דווקא בחנויות שציינת....ooooooo123asd כתב:אם אפשר להיכנס לדיון בהמשך לשאלה של YULZ.
איפה באמת מומלץ לרכוש טלויזיות? באיזה רשתות? שקם אלקטריק? טרקלין חשמל? BIGBOX? סקאל דיוטי פרי?...
במיוחד לא בסאקל דיוטי פרי.....
מאיזה איזור בארץ אתה ?