היי
אני מקווה שזה הפורום הנכון ולא הפורום של ה-PS3.
אני רוצה לחבר את הפלייסטיישן לטלוויזיה שלי, אבל הבעיה היא שמדובר בטלוויזיה מעט ישנה, כך שמרבית המשחקים מוצגים בשחור לבן.
כדי לפתור את הבעיה, חיברתי את הפלייסטיישן דרך הכבל של הבננה (+אדום ולבן) ל-DVD מקליט שיש ברשותי. בצורה הזאת הצלחתי לראות את המשחקים עם צבעים בטלוויזיה (כנראה ה-DVD עושה את ההמרה בשביל הטלויזיה).
אולם, בשיטת חיבור זו אני מקבל השהייה בחדות של המילים והתמונה (יש השהייה קצרה עד שמתקבלת מילה ברורה, או תמונה ברורה). הדבר בולט בעיקר כשיש תנועה זזה, ואז זה מאוד מטושטש. ראוי לציין שכאשר הפלייסטיישן מחובר ישירות לטלוויזיה, אז התמונה מיד חדה, ולכן אני חושב שהבעיה היא עם המעקף שעשיתי.
א. האם יש לכם רעיון אחר להתגבר על הבעיה (מבלי לרכוש טלויזיה חדשה) - כבלים, מתאמים, מפצלים וכו'..
ב. לבעלי הרקע הטכני - מה יכולה להיות הבעיה ואיך זה שפתאום אני כן רואה צבעוני (לידע כללי, בשביל להבין מה קרה פה) - ולמה יכול להופיע הטשטוש הזה.
תודה רבה,
דרור
חיבור PS3 לטלוויזיה ישנה
-
SparrowGene
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
המסך שלך הוא מציג רק PAL או רק NTSC, או שהוא מוגדר על אחת השיטות - לרוב יש פונקציה של בחירת שידור אוטומטית. בגלל זה אתה רואה כמה משחקים בשחור לבן. אגב - איזה מסך זה?
הDVD מקליט ממיר לבד בין השיטות.
איך אתה מחבר בין המכשירים?
הDVD מקליט ממיר לבד בין השיטות.
איך אתה מחבר בין המכשירים?
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
-
SparrowGene
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תשובה
מדובר במסך אלביט 25 אינץ' בן 13 (בר-מצווה השנה!).
ה-PS3 מחובר דרך קומפוננט (צהוב-לבן-אדום) לכניסת וידאו ואודיו של ה-DVD המקליט.
ה-DVD עצמו מחובר ב-SCART לטלויזיה, כי לטלויזיה יש רק כניסות SCART ו-S-VIDEO.
אני יודע שזה המון חיבורים, אבל זאת הדרך היחידה שהצלחתי לאלתר בשביל לקבל צפייה עם צבעים..
יכולהיות שאנסה לחבר את ה-PS3 למסך מחשב ע"י כבל DVI to VGA, אבל אני לא ממש בטוח שאני רוצה לנסות דבר כזה (למרות שיותר גרוע ממה שיש עכשיו כנראה לא יהיה).
תודה בכל מקרה
ה-PS3 מחובר דרך קומפוננט (צהוב-לבן-אדום) לכניסת וידאו ואודיו של ה-DVD המקליט.
ה-DVD עצמו מחובר ב-SCART לטלויזיה, כי לטלויזיה יש רק כניסות SCART ו-S-VIDEO.
אני יודע שזה המון חיבורים, אבל זאת הדרך היחידה שהצלחתי לאלתר בשביל לקבל צפייה עם צבעים..
יכולהיות שאנסה לחבר את ה-PS3 למסך מחשב ע"י כבל DVI to VGA, אבל אני לא ממש בטוח שאני רוצה לנסות דבר כזה (למרות שיותר גרוע ממה שיש עכשיו כנראה לא יהיה).
תודה בכל מקרה
1. קומפוננט זה 3 צבעים RGB=אדום+ירוק+כחול ללא סאונד. מה שיש לך כרגע בחיבור וידאו, זה קומפוזיט, שזה החיבור הכי גרוע.
2. אין לך יציאת SVIDEO בPS3?
3. "כבל" VGA > DVI יעלה לך בערך כמו מסך חדש (ברמת הנוכחי).
2. אין לך יציאת SVIDEO בPS3?
3. "כבל" VGA > DVI יעלה לך בערך כמו מסך חדש (ברמת הנוכחי).
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר