יס מקס זו המצאה גאונית. מופלאה! מעולה! אין לי מושג איך הסתדרתי בלעדיו. רק מה, לפעמים אני בכל זאת רוצה לשמור תוכניות לזמן בלתי מוגבל, והממשק שלו, או הדיסק הקשיח היחסית מוגבל שלו, לא מאפשרים לי. לכן אני צריך מקליט DVD (ללא דיסק קשיח).
הצצתי ב-ZAP, וראיתי שיש אחד כל מיני צורבים במחירים של פחות מ-1,500 שקל (כולל של חברות כמו סניו, שלמיטב זכרוני הן לא חברות מדבקה בארץ). מה מומלץ בטווח המחירים הזה?
אני זקוק למכשיר רק כדי שיצרוב, אני לא מתכוון להשתמש בו בשביל להציג DVD (בשביל זה יש לי את הדנון), ולא בא לי לסחוב את היס-מקס למחשב כל פעם שאני רוצה לשמור תוכנית. הייתי רוצה איכות הקלטה סבירה, ותו-לא.
תודה.
נגן DVD צורב ללא דיסק קשיח
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
שתי החברות שכדאי להתמקד בהן זה פיוניר (במיוחד אם אתה זקוק לתאימות אחורה דרך DVD-R) ופיליפס.
ראיתי שיש את הפיליפס DVDR-610 (הציעו לי אותו ב"פחות מ-2,000 שקל", וראיתי שאפשר לקנות אותו ברשת ב-1,600. כך שאני מניח שזה גם המחיר שאני אקבל בסוף בחנות). לא ראיתי מכשיר של פיוניר בפחות מ-2,500 שקל. 1,600 זה מחיר שהרבה יותר מוצא חן בעיני, אם המכשיר טוב.
כתוב אבל שהוא תומך רק ב-DVD+R ו-DVD+RW. כמה זה משמעותי שיש רק פלוס ולא מינוס? לא מצאתי גם בשום מקום אם הוא תומך ב-Dual Layer או לא (לא עליו ולא על מכשירים אחרים).
כתוב אבל שהוא תומך רק ב-DVD+R ו-DVD+RW. כמה זה משמעותי שיש רק פלוס ולא מינוס? לא מצאתי גם בשום מקום אם הוא תומך ב-Dual Layer או לא (לא עליו ולא על מכשירים אחרים).