התמונה מהבהבת בהיטאצ'י 32A01
-
eviatar99
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
רכשתי את הטלויזיה לפני כשבועיים, אני מרוצה מאוד מהאיכות בDVD ולדעתי האיכות בשידורי הכבלים עולה על כל המסכים שראיתי אבל יש בעיה אחת שאם אותה אוכל לפתור המסך יהיה מושלם, בצילומי נוף או צילומי חוץ התמונה מהבהבת, למשל ישנו צילום של עץ העלים שלו מהבהבים, או למשל חולצה עם פסים מהבהבת, מה עושים? האם זאת בעיה של כבל לא איכותי או שזאת הטלויזיה (הטלויזיה מחוברת לממיר של הוט עם חיבור SCART TO S-VIDEO) הכבל לא הכי איכותי, כבל של 80 שקל.
אשמח לעזרה.
אשמח לעזרה.
- uri_av
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 143
מה לקחת לפני שראית את העץ והעלים המבהבהים?....

-
eviatar99
-
- חבר שרק התחיל

כלום גבר אולי לא הסברתי את עצמי טוב, יש מין הבהוב והתמונה נהיית מגורענת בצילומים של עצמים רחוקים או סתם כשיש נגיד פרחים באולפן בתוכנית בישול למשל הפרחים זוהרים ומהבהבים, מישהו מכיר את הבעיה? אתם מבינים למה אני מתכוון?
בכל השאר רואים טוב רק במצבים מסויימים התמונה נהיית ככה, אבל זה מאוד מפריע לצפייה.
...
בכל השאר רואים טוב רק במצבים מסויימים התמונה נהיית ככה, אבל זה מאוד מפריע לצפייה.
...
- marko90
-
- חבר פעיל

- תגובות: 66
אחד אחר פה התלונן שיומיים אחרי שהוא קיבל אותה היא הפסיקה להראות תמונה, אתה מתלונן על זה ויש עוד תלונה עם מחפשים בפורום, אני וויתרתי על קניית היטאצ'י בגלל זה. נשמע לי מפחיד מדי
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
אצל אמא שלי יש את המסך הזה ורואים מצויין.
eviatar99 קודם כל סחטיין על הניק ניים.
שנית, האם זה מופיע בכל התוכניות ובכל הערוצים? או שזה היה מקרה חד פעמי ?
eviatar99 קודם כל סחטיין על הניק ניים.
שנית, האם זה מופיע בכל התוכניות ובכל הערוצים? או שזה היה מקרה חד פעמי ?
- Rino
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
לדעתי זה עניין של כיול , ניסית לשחק עם ה Contrast ו Sharpness?eviatar99 כתב:רכשתי את הטלויזיה לפני כשבועיים, אני מרוצה מאוד מהאיכות בDVD ולדעתי האיכות בשידורי הכבלים עולה על כל המסכים שראיתי אבל יש בעיה אחת שאם אותה אוכל לפתור המסך יהיה מושלם, בצילומי נוף או צילומי חוץ התמונה מהבהבת, למשל ישנו צילום של עץ העלים שלו מהבהבים, או למשל חולצה עם פסים מהבהבת, מה עושים? האם זאת בעיה של כבל לא איכותי או שזאת הטלויזיה (הטלויזיה מחוברת לממיר של הוט עם חיבור SCART TO S-VIDEO) הכבל לא הכי איכותי, כבל של 80 שקל.
אשמח לעזרה....
-
eviatar99
-
- חבר שרק התחיל

ניסיתי לא כל כך עוזר, כמו שאמרתי התופעה מופיעה רק בצילומים של צמחים, עצמים בצבע בוהק כמו זהב וכסף או אנשים שלובשבים חולצות עם פסים או בצבעים בוהקים, מן הבהוב כזה או גירעון של התמונה.
-
eviatar99
-
- חבר שרק התחיל

אני רוצה להוסיף גם שבערוצים שהאיכות שידור בהם לא הכי טוב כמו הערוצים של הוט או ערוץ2, לפעמים יש תופעה שגם השיער של האנשים קצת בוהק או גם מהבהב, זה בעיות של כוונון, בעיות כבל או בעיות במכשיר עצמו? התופעה מציקה היא לא עד כדי כך בתדירות גבוהה אבל זה פוגע בחווית הצפיה
- Rino
-
- חבר מכור קשה

אתה מבחין בזה מכל מרחק?
-
eviatar99
-
- חבר שרק התחיל

האמת שאין לי כל כך איך לבדוק את זה כי המרחק המקסימלי הוא 2 מטר, ברור שכמה שהמרחק יותר גדול פחות מבחינים בזה. אבל מרחק של 2 מטר לטלויזיה 32 זה מרחק אופטימלי, הבעיה היא מין רעש כזה, גם בטלוזיה רגילה כשמישהי מופיעה עם שימלה כסופה בוהקת יש רעש בתמונה, זאת הבעיה רק שהיא קצת מוגזמת ומופיעה הרבה . נראה לי שזאת הדרך הטובה ביותר להסביר מה הבעיה.
- marko90
-
- חבר פעיל

- תגובות: 66
-
eviatar99
-
- חבר שרק התחיל

משום שאני לא יודע אם זו בעיה בטלויזיה או בכיוונון המסך או הכבל, כשאדע אוכל להחליטמה לעשות.
- Rino
-
- חבר מכור קשה

אחי , המכשיר באחריות , מחר בבוקר טלפון למרכז שירות או לחנות שממנו נקנתה ואל תרפה,eviatar99 כתב:משום שאני לא יודע אם זו בעיה בטלויזיה או בכיוונון המסך או הכבל, כשאדע אוכל להחליטמה לעשות....
הכי הרבה יגיע טכנאי ויחזק איזה כבל.. או לא....
אין שום סיבה שתתבאס ממכשיר בן שבועיים.
-
eviatar99
-
- חבר שרק התחיל

תודה אחי צודק אני הולך לעשות את זה, תודה על העזרה המהירה והעניינית.