התמונה מהבהבת בהיטאצ'י 32A01

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
eviatar99 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8

שליחה

רכשתי את הטלויזיה לפני כשבועיים, אני מרוצה מאוד מהאיכות בDVD ולדעתי האיכות בשידורי הכבלים עולה על כל המסכים שראיתי אבל יש בעיה אחת שאם אותה אוכל לפתור המסך יהיה מושלם, בצילומי נוף או צילומי חוץ התמונה מהבהבת, למשל ישנו צילום של עץ העלים שלו מהבהבים, או למשל חולצה עם פסים מהבהבת, מה עושים? האם זאת בעיה של כבל לא איכותי או שזאת הטלויזיה (הטלויזיה מחוברת לממיר של הוט עם חיבור SCART TO S-VIDEO) הכבל לא הכי איכותי, כבל של 80 שקל.

אשמח לעזרה.

uri_av
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143

שליחה

מה לקחת לפני שראית את העץ והעלים המבהבהים?....

:) :) :)

eviatar99 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

כלום גבר אולי לא הסברתי את עצמי טוב, יש מין הבהוב והתמונה נהיית מגורענת בצילומים של עצמים רחוקים או סתם כשיש נגיד פרחים באולפן בתוכנית בישול למשל הפרחים זוהרים ומהבהבים, מישהו מכיר את הבעיה? אתם מבינים למה אני מתכוון?
בכל השאר רואים טוב רק במצבים מסויימים התמונה נהיית ככה, אבל זה מאוד מפריע לצפייה.
...

marko90
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66

שליחה

אחד אחר פה התלונן שיומיים אחרי שהוא קיבל אותה היא הפסיקה להראות תמונה, אתה מתלונן על זה ויש עוד תלונה עם מחפשים בפורום, אני וויתרתי על קניית היטאצ'י בגלל זה. נשמע לי מפחיד מדי

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן

שליחה

אצל אמא שלי יש את המסך הזה ורואים מצויין.

eviatar99 קודם כל סחטיין על הניק ניים.
שנית, האם זה מופיע בכל התוכניות ובכל הערוצים? או שזה היה מקרה חד פעמי ?

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem

שליחה

eviatar99 כתב:רכשתי את הטלויזיה לפני כשבועיים, אני מרוצה מאוד מהאיכות בDVD ולדעתי האיכות בשידורי הכבלים עולה על כל המסכים שראיתי אבל יש בעיה אחת שאם אותה אוכל לפתור המסך יהיה מושלם, בצילומי נוף או צילומי חוץ התמונה מהבהבת, למשל ישנו צילום של עץ העלים שלו מהבהבים, או למשל חולצה עם פסים מהבהבת, מה עושים? האם זאת בעיה של כבל לא איכותי או שזאת הטלויזיה (הטלויזיה מחוברת לממיר של הוט עם חיבור SCART TO S-VIDEO) הכבל לא הכי איכותי, כבל של 80 שקל.

אשמח לעזרה.
...
לדעתי זה עניין של כיול , ניסית לשחק עם ה Contrast ו Sharpness?

eviatar99 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

ניסיתי לא כל כך עוזר, כמו שאמרתי התופעה מופיעה רק בצילומים של צמחים, עצמים בצבע בוהק כמו זהב וכסף או אנשים שלובשבים חולצות עם פסים או בצבעים בוהקים, מן הבהוב כזה או גירעון של התמונה.

eviatar99 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

אני רוצה להוסיף גם שבערוצים שהאיכות שידור בהם לא הכי טוב כמו הערוצים של הוט או ערוץ2, לפעמים יש תופעה שגם השיער של האנשים קצת בוהק או גם מהבהב, זה בעיות של כוונון, בעיות כבל או בעיות במכשיר עצמו? התופעה מציקה היא לא עד כדי כך בתדירות גבוהה אבל זה פוגע בחווית הצפיה

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

אתה מבחין בזה מכל מרחק?

eviatar99 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

האמת שאין לי כל כך איך לבדוק את זה כי המרחק המקסימלי הוא 2 מטר, ברור שכמה שהמרחק יותר גדול פחות מבחינים בזה. אבל מרחק של 2 מטר לטלויזיה 32 זה מרחק אופטימלי, הבעיה היא מין רעש כזה, גם בטלוזיה רגילה כשמישהי מופיעה עם שימלה כסופה בוהקת יש רעש בתמונה, זאת הבעיה רק שהיא קצת מוגזמת ומופיעה הרבה . נראה לי שזאת הדרך הטובה ביותר להסביר מה הבעיה.

marko90
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66

שליחה

למה לא לדבר עם ראפ?

eviatar99 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

משום שאני לא יודע אם זו בעיה בטלויזיה או בכיוונון המסך או הכבל, כשאדע אוכל להחליטמה לעשות.

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

eviatar99 כתב:משום שאני לא יודע אם זו בעיה בטלויזיה או בכיוונון המסך או הכבל, כשאדע אוכל להחליטמה לעשות.
...
אחי , המכשיר באחריות , מחר בבוקר טלפון למרכז שירות או לחנות שממנו נקנתה ואל תרפה,
הכי הרבה יגיע טכנאי ויחזק איזה כבל.. או לא....
אין שום סיבה שתתבאס ממכשיר בן שבועיים.

eviatar99 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

תודה אחי צודק אני הולך לעשות את זה, תודה על העזרה המהירה והעניינית.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”