העם ps2 עדיין רלונטי ?
אני שוקל לקנות לבנות שלי ליום הולדת 7 קונסולת משחקים .
ps3 יקר מדיי לכיסי .
חשבתי לקנות ps2 .
העם ps2 עדיין רלונטי ?
העם יש דגמים יותר מומלצים ?
העם ניתן למצוא משחקים ל-PS2 ?
העם יש עוד פרמטר חשוב שצריך להביא בחשבון לפניי קנייה ?
תודה צחי
ps3 יקר מדיי לכיסי .
חשבתי לקנות ps2 .
העם ps2 עדיין רלונטי ?
העם יש דגמים יותר מומלצים ?
העם ניתן למצוא משחקים ל-PS2 ?
העם יש עוד פרמטר חשוב שצריך להביא בחשבון לפניי קנייה ?
תודה צחי
צ'יפ שמאפשר למכשיר לקרוא משחקים צרובים, אותם אפשר להוריד ברשת ולצרוב (חלילה שאני מעודד אותך לדבר
) .
אני חושב שלבנות בנות 7 PS2 יכול להיות מעולה, אתה יכול להשיג היום קונסולה חדשה בקרטון כולל צ'יפ ואחריות שנה ב1100 ש"ח.
אני חושב שלבנות בנות 7 PS2 יכול להיות מעולה, אתה יכול להשיג היום קונסולה חדשה בקרטון כולל צ'יפ ואחריות שנה ב1100 ש"ח.
אני ממליץ שתיקח אותן לחנות שיש בה WII להדגמה ותראה אם הן מתלהבות מהנושא.
ה-WII קונסולה חדשה יותר, לדעתי מאוד מהנה לילדים, זולה יותר משני המתחרות שלה, וגם המשחקים מאוד ידידותיים לילדים ולא מכילים תכנים אלימים או פוגעניים באופן אחר. אישית אין לי WII אבל ראיתי כבר כמה פעמים בהדגמות ואני יכול להגיד שמדובר בקונסולה מאוד מרשימה וייחודית, ילדים עדיין אין לי ועברתי את הגיל שלדעתי הייתי ממש מתלהב מרוב משחקי ה-WII ולכן קניתי PS3, אבל לדעתי אם אתה אב לילדים צעירים זה יהיה הפתרון המושלם עבורך (גם אם תצטרך להוציא קצת יותר מאשר היית מוציא על PS2). אני לא בטוח מה הגישה שלך לגבי משחקים, אבל העובדה שה-WII לא מכיל כל מיני משחקים שעלולים לספק תוכן לא הולם לבנות שלך גם יכולה להוות שיקול.
ה-WII קונסולה חדשה יותר, לדעתי מאוד מהנה לילדים, זולה יותר משני המתחרות שלה, וגם המשחקים מאוד ידידותיים לילדים ולא מכילים תכנים אלימים או פוגעניים באופן אחר. אישית אין לי WII אבל ראיתי כבר כמה פעמים בהדגמות ואני יכול להגיד שמדובר בקונסולה מאוד מרשימה וייחודית, ילדים עדיין אין לי ועברתי את הגיל שלדעתי הייתי ממש מתלהב מרוב משחקי ה-WII ולכן קניתי PS3, אבל לדעתי אם אתה אב לילדים צעירים זה יהיה הפתרון המושלם עבורך (גם אם תצטרך להוציא קצת יותר מאשר היית מוציא על PS2). אני לא בטוח מה הגישה שלך לגבי משחקים, אבל העובדה שה-WII לא מכיל כל מיני משחקים שעלולים לספק תוכן לא הולם לבנות שלך גם יכולה להוות שיקול.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אכן, הווי לא מכיל משחקים שעלולים לפגוע בילדים.
משחקים ידידותיים לילדים מומלצים במיוחד: House of the Dead, Resident Evil 4, No More Heroes, והמשחק הידידותי מכולם: Manhunt 2
משחקים ידידותיים לילדים מומלצים במיוחד: House of the Dead, Resident Evil 4, No More Heroes, והמשחק הידידותי מכולם: Manhunt 2
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אין כמו WII !!
השלט שלו שמשמש כמו שרביט / חרב / חכה ועוד אין ספור שימושים במשחקים פשוט כייף!
השלט שלו שמשמש כמו שרביט / חרב / חכה ועוד אין ספור שימושים במשחקים פשוט כייף!
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73412
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
Malcontent כתב:אכן, הווי לא מכיל משחקים שעלולים לפגוע בילדים.
משחקים ידידותיים לילדים מומלצים במיוחד: House of the Dead, Resident Evil 4, No More Heroes, והמשחק הידידותי מכולם: Manhunt 2...