שאלה לגביי סידור מסוים
אוקיי יש לי LCD של סאמסונג 26 אינץ' עכשיו רציתי לחבר את הממיר YES HD ואת המחשב בו זמנית ומכיוון שיש לי רק כניסה אחת של HDMI אז קניתי ממתג OPPO HM-31 כמובן בהמלצת חבר הפורום ziv_r . תודה שוב
. עכשיו מה שנשאר זה לחבר חיברתי את הממתג ל-LCD ולו חיברתי בכניסה השנייה שלו את הממיר של yes ובכניסה הראשונה את המחשב. עכשיו הקטע הוא להעביר את הסאונד של המחשב שיושמע ע"י הרמקולים של הטלוויזיה. כיצד אני יכול לעשות את זה אם לחבר את שני ה-rca לכניסת ה- dvi in audio שנמצא בדיוק ליד כניסת ה-dvi in video שאלייה מחובר הממתג. אם כן האם זה יפגע בצורה כזאת או אחרת באודיו של הממיר HD של yes? או של דיוידי נגיד במידה ואני אחבר אותו בחיבור HDMI? תודה רבה. ד"א לא הייתי בטוח אם זה הפורום המתאים לפתוח את האשכול, אם זה לא בבקשה תעבירו וסליחה.
נערך לאחרונה על ידי adir_z ב 26/05/2008 16:13, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46427
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
הנה אהוי, למחשב שלך & yes HD יש יציאות HDMI.
לטלויזיה כניסת HDMI.
לממתג של OPPO יש 3 כניסות ויציאה אחת.
לטלויזיה כניסת HDMI.
לממתג של OPPO יש 3 כניסות ויציאה אחת.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אתה מתכוון לעשות שימוש ברמקולים של המסך עבור 3 המקורות שהזכרת (נגן DVD, yes HD, HTPC) או שיש לך רסיבר?
תודה. ה-DVD מספיק שאני מחבר את הכבל HDMI והוא מעביר גם קול וגם תמונה, כנ"ל הממיר של YES רק המחשב מעביר רק וידאו. כן אני רוצה ששלושתם בעצם יעשו שימוש ברמקולים של המסך כמובן לא בו זמנית.ziv_r כתב:אתה מתכוון לעשות שימוש ברמקולים של המסך עבור 3 המקורות שהזכרת (נגן DVD, yes HD, HTPC) או שיש לך רסיבר?...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אזי בהודעה הראשונה שלך כבר רשמת את הפתרון, חבר את האודיו של ה HTPC לכניסת האודיו ליד מחבר הדיגיטלי לוידאו במסך.