לא בטוח שאייתי נכון.
מישהו מכיר פראמפ של חברה שקוראים לה COMTEL?
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
לא מכיר, אבל אני מכיר היטב את "LE BONBONNIERE"

זה סתם בתור בדיחה.
באמת לא מכיר. בהחלט אולי משהו בסגנון עבודה עצמית של מישהו שעשה אולי סידרה קטנה ואנונימית שאולי היא דווקא כן איכותית (מי יודע?).
זה סתם בתור בדיחה.
באמת לא מכיר. בהחלט אולי משהו בסגנון עבודה עצמית של מישהו שעשה אולי סידרה קטנה ואנונימית שאולי היא דווקא כן איכותית (מי יודע?).
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
אולי מי יודע....אני אישית לא מאמיןchalmh כתב:לא מכיר, אבל אני מכיר היטב את "LE BONBONNIERE"![]()
![]()
![]()
זה סתם בתור בדיחה.
באמת לא מכיר. בהחלט אולי משהו בסגנון עבודה עצמית של מישהו שעשה אולי סידרה קטנה ואנונימית שאולי היא דווקא כן איכותית (מי יודע?)....
שאני אקבל אותו נעשה קצת סמפלים ונראה מה הוא שווה.
אני אישית מעוניין לרכוש דגם חדש בשוק :LE BONBONNIERE
משהו ייצור אישי נשמע ממש טוב
- MASTERMIX
- חבר ותיק

- תגובות: 2297
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
אני ממליץ לך ניסוי "בלא מוכר" לך תדע זה יכול להניב דווקא תוצאות טובות ואולי תופתע...אגב אין לי עוד חידושים לגבי הסלילים..
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
- chalmh
- חבר מביא חבר

המוח כתב:

תאמין לי שאני חושב על זה. אני כבר מעבד במוח את "Le Bonbonniere - Mark II" שתהיה SUPER LOW NOISE, כנראה שאוכל לדחוק כלפי מטה עוד איזה 6 דיבי מתחת למה שיש לי היום (אני מקווה שיותר אבל זה כבר נראה קצה גבול היכולת של הרכיבים כיום). שיטת כבילת הראש לפונו סטייג' תהיה שונה מהשיטה המקובלת כיום (לא אפרט בשלב זה) ואולי המעגל יכלול גם מערכת אקטיבית לביטול תדר הרזוננס של הזרוע ו-SILENCER לרעשים מכניים מהפטפון. בקיצור השאיפה שלי לקבל TRUE AUDIO מהתקליט ללא כל הלוויינים הפרזיטיים. אבל זה ייקח זמן פיתוח ושעות סימולציה לא מועטות. אני מעריך שאם המעגל הזה יצליח, הוא עשוי להיות שינוי מרענן. נחיה ונראה באופטימיות זהירה.אני אישית מעוניין לרכוש דגם חדש בשוק :LE BONBONNIERE
משהו ייצור אישי נשמע ממש טוב...
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
- chalmh
- חבר מביא חבר

Dannyp1 כתב:
מקבל בהכנעה את הביקורת העניינית. אני סבור שללא "חזון" והצבת רף מטרות גבוה יותר לא מגיעים לשום מקום. מה לעשות אני מגדלן ידוע זה מכבר. לעתים התוצאה היא מגדל קלפים ולעתים התוצאה היא טירה יפהפייה. מי שלא מנסה לבנות מגדל - גם מגדל קלפים לא יהיה לו.
להנאתך מצורף "מגדל באוויר החופשי" שהוא תוצאה של ה-"Le Bonbonnire - Mark I".
http://www.fileflyer.com/view/GSUrECw
אפנה את תשומת לבך והאזן לשלוש וחצי השניות הראשונות ושלוש וחצי השניות בסוף הקטע. שם תוכל לשמוע את הרעש הטבעי של הבונבוניירה. אם תשים לב בסוף הקטע ב-FADE OUT תוכל לשמוע את הרעש הטבעי של התקליט עד כמה הוא יותר גבוה.
מיותר לציין שההקלטה בוצעה ברזולוציה של 24 ביט 96 קה"ץ ולא בוצע שום עיבוד ופילטור של הקטע. הקטע הוא RAW SIGNAL לחלוטין. עוד פרט קטן, התקליט עשה אמבט רחצה בשיטה שלי לפני ההקלטה כך שנשמעים יחסית מעט קליקים לעומת לפני הרחצה.
ועל זה כבר נאמר בונים מגדלים באוויר...
מקבל בהכנעה את הביקורת העניינית. אני סבור שללא "חזון" והצבת רף מטרות גבוה יותר לא מגיעים לשום מקום. מה לעשות אני מגדלן ידוע זה מכבר. לעתים התוצאה היא מגדל קלפים ולעתים התוצאה היא טירה יפהפייה. מי שלא מנסה לבנות מגדל - גם מגדל קלפים לא יהיה לו.
להנאתך מצורף "מגדל באוויר החופשי" שהוא תוצאה של ה-"Le Bonbonnire - Mark I".
http://www.fileflyer.com/view/GSUrECw
אפנה את תשומת לבך והאזן לשלוש וחצי השניות הראשונות ושלוש וחצי השניות בסוף הקטע. שם תוכל לשמוע את הרעש הטבעי של הבונבוניירה. אם תשים לב בסוף הקטע ב-FADE OUT תוכל לשמוע את הרעש הטבעי של התקליט עד כמה הוא יותר גבוה.
מיותר לציין שההקלטה בוצעה ברזולוציה של 24 ביט 96 קה"ץ ולא בוצע שום עיבוד ופילטור של הקטע. הקטע הוא RAW SIGNAL לחלוטין. עוד פרט קטן, התקליט עשה אמבט רחצה בשיטה שלי לפני ההקלטה כך שנשמעים יחסית מעט קליקים לעומת לפני הרחצה.
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!