פניה לכל מי שיש להם 100HZ
כבעלים של טושיבה 37R3500PG אני מבקש לדעת אם מישהו בפורום שיש לו דגם כלשהו של טלויזיה 100HZ רואה את השפעת המנגנון. לטושיבה יש טלויזיה מדגם ישן WL68 שלה יש את אותו המנגנון כמו ל R. כ"כ התרשמתי מאד לטבה מפעולת מנגנון 100HZ בהדגמת ה 9632 של פיליפס.
לדאבוני אני לא מצליח לראות כל השפעה בטלויזיה שלי גם לא ממקור DVD.
לדאבוני אני לא מצליח לראות כל השפעה בטלויזיה שלי גם לא ממקור DVD.
מנגנון ה100 הר"ץ מאוד מרשים ורואים את ההבדל בבירור .טלויזיה עם 100 הר"ץ מאוד מומלץ ונותן חווית צפיה מעניגת.יש לי שני מסכים אחד עם והשניה בלי .ואפשר לראות את ההבדל בעיקר בסרטים ומשחקי כדוררגל.שהתמונה זזה מהר זה לא נותן הרגשה כמו בחילת ים .והתמונה זזה חלק.בסרטים יש הרגשה שהסרט מצולם במעגל סגור.וזה מהנה מאוד
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
אצל ה PHILIPS זה לא המנגנון 100HZ שגורם לתמונה להראות כאילו צולמה בווידאו ביתי (דוקומנטרי) אלה מעבד ה PIXEL PLUS לסוגיו,WellSee כתב:תודה חסן.
אני מבין שאתה מתייחס לפיליפס 9632.
לדאבוני בטושיבה 100HZ לא הצלחתי לראות את מה שראיתי בהדגמה של פיליפס 9632.
ידוע לך מהיכן ניתן להוריד את DVD ההדגמה שלהם?...
ראיתי את זה גם במעבד ה Movie Plus של Sumsung, צריך להתרגל לזה כי בהתחלה זה נראה מאוז מוזר...
חסן כתב שהתמונה נראית טוב - לא מוזר. וגם אני ראיתי את התמונה והיא פשוט חלקה אין קרטועים בתנועה. אין כאן מה להתרגל. זה מנגנון ה 100HZ שעושה זאת. איך הוא עושה ומה ההבדל בינו לבין מנגנוני 100HZ אחרים - זו כבר שאלה לפורום.Rino כתב:אצל ה PHILIPS זה לא המנגנון 100HZ שגורם לתמונה להראות כאילו צולמה בווידאו ביתי (דוקומנטרי) אלה מעבד ה PIXEL PLUS לסוגיו,WellSee כתב:תודה חסן.
אני מבין שאתה מתייחס לפיליפס 9632.
לדאבוני בטושיבה 100HZ לא הצלחתי לראות את מה שראיתי בהדגמה של פיליפס 9632.
ידוע לך מהיכן ניתן להוריד את DVD ההדגמה שלהם?...
ראיתי את זה גם במעבד ה Movie Plus של Sumsung, צריך להתרגל לזה כי בהתחלה זה נראה מאוז מוזר......