שאלות בקשר לPS3
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
וואלה הפתעה!!! עוד אין לי PS3, קונה בימים הקרובים... לא ידעתי אפשר לראות צרובים! מגניב!nils3373 כתב:אז זהו שכן!! מניסיון...nadavck כתב:לאasaf86 כתב:שלום רב לכם,
אשמח אם תעזרו לי בקשר לשאלה לPS3
האם הוא יכול לנגן סרטים צרובים?.........
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אז למה להגיב אם אתה לא יודע? נקווה שזה לא קורה בשאר השירשורים שלך. תזכור שאנשים לוקחים אותך ברצינות אז תעזור במקרה ואתה בטוח ומניסיונך... יום טוב שיהיה...nadavck כתב:וואלה הפתעה!!! עוד אין לי PS3, קונה בימים הקרובים... לא ידעתי אפשר לראות צרובים! מגניב!nils3373 כתב:אז זהו שכן!! מניסיון...nadavck כתב:לאasaf86 כתב:שלום רב לכם,
האם הוא יכול לנגן סרטים צרובים?............
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
הייתי בטוח שאני יודע ממה שקראתי כאן.nils3373 כתב:אז למה להגיב אם אתה לא יודע? נקווה שזה לא קורה בשאר השירשורים שלך. תזכור שאנשים לוקחים אותך ברצינות אז תעזור במקרה ואתה בטוח ומניסיונך... יום טוב שיהיה...nadavck כתב:וואלה הפתעה!!! עוד אין לי PS3, קונה בימים הקרובים... לא ידעתי אפשר לראות צרובים! מגניב!nils3373 כתב:אז זהו שכן!! מניסיון...nadavck כתב:לאasaf86 כתב:שלום רב לכם,
האם הוא יכול לנגן סרטים צרובים?...............
Sorry
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

זה בסדר...nadavck כתב:הייתי בטוח שאני יודע ממה שקראתי כאן.nils3373 כתב:אז למה להגיב אם אתה לא יודע? נקווה שזה לא קורה בשאר השירשורים שלך. תזכור שאנשים לוקחים אותך ברצינות אז תעזור במקרה ואתה בטוח ומניסיונך... יום טוב שיהיה...nadavck כתב:וואלה הפתעה!!! עוד אין לי PS3, קונה בימים הקרובים... לא ידעתי אפשר לראות צרובים! מגניב!nils3373 כתב:אז זהו שכן!! מניסיון...nadavck כתב:לאasaf86 כתב:שלום רב לכם,
האם הוא יכול לנגן סרטים צרובים?...............
Sorry...
אני יהיה יותר ספציפי. סרטי DVD בין הם צרובים או מקוריים יראו בPS3 אשר תומך באיזור של הDVD עצמו. כלומר אם ה-PS3 נרכש באיזור אירופה (Zone 2) הוא יציג אך ורק סרטי DVD (גם צרובים) מאותו איזור בלבד.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

אני ממליץ לקנות רק את המכשיר (אלא אם כן התוספות כלולות ללא תוספת מחיר) ואת הקונטרול הנוסף/משחקים לרכוש דרך האינטרנט (חנויות מחו"ל) או דרך חברים/משפחה שמבקרים בארצות מתאימות.asaf86 כתב:זאת הצעה ממחסני חשמל ב3600 זה אחריות של ישפאר וגם השלטים האלחוטים...
- tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
שלום לכולם! יש לי שאלה אליך אסף,
האם באמת כדאי להזמין מחו"ל ? ומה ההבדל בין קונסולה מאירופה לארה"ב? איך זה משפיע עלינו הצברים?
אם אני רוכש מחו"ל מה קורה עם האחריות ?
בדקתי מחירים באמזון ומצאתי בין 360$ ל400$ את הPS3
יש לי דוד שחוזר מארה"ב האם שווה להזמים? זה יוצא פחות מ2000 שקל..
אבל לא הצלחתי למצוא את המפרט של המוצר
האם באמת כדאי להזמין מחו"ל ? ומה ההבדל בין קונסולה מאירופה לארה"ב? איך זה משפיע עלינו הצברים?
אם אני רוכש מחו"ל מה קורה עם האחריות ?
בדקתי מחירים באמזון ומצאתי בין 360$ ל400$ את הPS3
יש לי דוד שחוזר מארה"ב האם שווה להזמים? זה יוצא פחות מ2000 שקל..
אבל לא הצלחתי למצוא את המפרט של המוצר