בעיה בפלאזה סמסונג Q91
יש לי פלאזמה סמסונג Q91 בגודל 50 אינץ ומכשיר DVD פיוניר dv 400s שמחובר למסך בכבל HDMI מדי פעם כאשר אני עובר בלחצן ה SOURCE בכדי לראות DVD התמונה כחולה ללא סיגנל ואין מצב להחזיר את התמונה עד שלא מכבה את המסך ומדליק שוב.
האם הבעיה במסך או יתכן שבכבל (התופעה בד'כ רק אחרי כמה שעות שהמסך דלוק)
תודה מראש על העזרה
תודה מראש על העזרה
אני מעודכן ברזולוציה 720P ואין לי מכשיר נוסף לחבר אגב הבעיה לא הייתה קיימת התחילה לפני שבוע בערך במשך שנה בערך הכל היה מצוייןnils_s כתב:לי יש בדיוק את אותם רכיבים במערכת ואני לא נתקל בתופעות שאתה מציין.
האם יש לך עוד מקרות HDMI בבית (HTPC) תוכל לראות אם התופעה גם מרכיבים אחרים או נסה להחליף כבל.
מה הרזולוציה שמוגדרת ב DVD ?...
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
לצורך בדיקה , נסה להחליף את כבל ה HDMI בקומפוננט (אם יש בנמצא)רועי1 כתב:יש לי פלאזמה סמסונג Q91 בגודל 50 אינץ ומכשיר DVD פיוניר dv 400s שמחובר למסך בכבל HDMI מדי פעם כאשר אני עובר בלחצן ה SOURCE בכדי לראות DVD התמונה כחולה ללא סיגנל ואין מצב להחזיר את התמונה עד שלא מכבה את המסך ומדליק שוב.
תודה מראש על העזרה...
מסתבר שיש תקלה בטלויזיה טכנאי של החברה היה אצלי ולמזלי ראה את הבעיה דאגתי להשאיר את הטלויזיה דלוקה כמה שעות ושהגיע ראה את הבעיה על חי ומשיחה שלי איתו כנראה שהטלויזיה תגיעה למעבדה וימצאו אותה תקינה לכן נראה לי שאמכור אותה ואחליף בפיוניר או אם יש למישהו המלצה על מסך ברמה טובה יותר מה Q91Rino כתב:לצורך בדיקה , נסה להחליף את כבל ה HDMI בקומפוננט (אם יש בנמצא)רועי1 כתב:יש לי פלאזמה סמסונג Q91 בגודל 50 אינץ ומכשיר DVD פיוניר dv 400s שמחובר למסך בכבל HDMI מדי פעם כאשר אני עובר בלחצן ה SOURCE בכדי לראות DVD התמונה כחולה ללא סיגנל ואין מצב להחזיר את התמונה עד שלא מכבה את המסך ומדליק שוב.
תודה מראש על העזרה......
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
מה?
ככה אתה מותר?
הרי ברור שזה שיטת מצליח על מנת להימנע מהחלפת הטלויזיה.
הרי nils_s טוען שאצלו זה לא קיים.
לדעתי תתעשת על עצמך ותתחיל להזיז ענינים.
כמה אתה חושב שתמכור אותה? אתה יודע כמה קשה לקבל מחיר הוגן על יד שניה???
תלחם לקבל את אחריות שמגיע לך.
ככה אתה מותר?
כמה אתה חושב שתמכור אותה? אתה יודע כמה קשה לקבל מחיר הוגן על יד שניה???
תלחם לקבל את אחריות שמגיע לך.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
יודע מה שרגא אתה צודק סתם הייתי עצבני המרחק מזה שאני מדבר על מכירה של המסך ולקניה של חדש היא גדולה אולי סתם ברגע של עצבים האמתי שהטכנאי עשה איפוס למסך נכנס להגדרות תוכנה וכל מני שטויות לא נראה כ'כ שזה יפתור את הבעיה מחר בבוקר אבקש לשוחח עם מנהל מעבדה ולהסביר לו שפה יש בעיה שלא רואים אותה שיטפל בבעיה ומקסימום לא תהיי ברירה אלה להחליף את כרטיס HDMI במסך לא אוותר להם על דברים קטנים יותר לא וויתרי תודה על העידוד שרגא אני יעדכן בהמשך מה מתפתחshraga007 כתב:מה?![]()
ככה אתה מותר?
כמה אתה חושב שתמכור אותה? אתה יודע כמה קשה לקבל מחיר הוגן על יד שניה???![]()
תלחם לקבל את אחריות שמגיע לך....
רועי1 כתב:יודע מה שרגא אתה צודק סתם הייתי עצבני המרחק מזה שאני מדבר על מכירה של המסך ולקניה של חדש היא גדולה אולי סתם ברגע של עצבים האמתי שהטכנאי עשה איפוס למסך נכנס להגדרות תוכנה וכל מני שטויות לא נראה כ'כ שזה יפתור את הבעיה מחר בבוקר אבקש לשוחח עם מנהל מעבדה ולהסביר לו שפה יש בעיה שלא רואים אותה שיטפל בבעיה ומקסימום לא תהיי ברירה אלה להחליף את כרטיס HDMI במסך לא אוותר להם על דברים קטנים יותר לא וויתרי תודה על העידוד שרגא אני יעדכן בהמשך מה מתפתחshraga007 כתב:מה?![]()
ככה אתה מותר?
כמה אתה חושב שתמכור אותה? אתה יודע כמה קשה לקבל מחיר הוגן על יד שניה???![]()
תלחם לקבל את אחריות שמגיע לך.......
היי
לא ידעתי שהמסך עבד תקין במשך שנה ורק לאחרונה התחילו הבעיות.
אם כך אז ברור שמשהו התקלקל במסך.
אל תוותר על תיקון.החלפה בחדש.
אתה עוד לא יודע את רמת השירות והאחריות של סמסונג אל תוותר כל כך בקלות.
בהצלחה!!!
הפלזמה הזו כבר עכשיו בלוחות עם מחיר מבוקש 10,000 ש"ח "יד ראשונה מרופא"...........
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb