מבקש המלצה למארז HTPC
-
צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
שלום לכולם,
אני מבקש את המלצתכם למארז HTPC דגש על אסטטיות מקסימום פונקציות - תצוגה ברורה ,מאוורר ושקט.
לוח MICRO ATC אבל מבחינת גובה שיהיה ממוצע - לא LOW PROFILE ולא מפלצת.
אין צורך בשלט.
תקציב- 900 ש"ח ,יש אפשרות גם ליד שניה עד 700 שקל.
אני מבקש את המלצתכם למארז HTPC דגש על אסטטיות מקסימום פונקציות - תצוגה ברורה ,מאוורר ושקט.
לוח MICRO ATC אבל מבחינת גובה שיהיה ממוצע - לא LOW PROFILE ולא מפלצת.
אין צורך בשלט.
תקציב- 900 ש"ח ,יש אפשרות גם ליד שניה עד 700 שקל.
-
צפיד
-
- חבר ותיק

תודה חברים!
לגבי ה GMC בגדול הליין שלהם מוצא חן בעיני - ה GMC M1 קצת מוגשם ,
האם יש דגם אחר שידוע שהוא מוצלח מבחינת איכות חומרים וגם נראה טוב ???
מה לגבי ה NMEDIA?
חיפשתי קצת מידע על שניהם ואני לא בטוח שהם יפים ואיכותיים...
האם מישהו יכול להרחיב מניסיון אישי?
ה ANTEC אולי ממש איכותי אבל לא ממש לטעמי.
אודה לעיצתכם!
לגבי ה GMC בגדול הליין שלהם מוצא חן בעיני - ה GMC M1 קצת מוגשם ,
האם יש דגם אחר שידוע שהוא מוצלח מבחינת איכות חומרים וגם נראה טוב ???
מה לגבי ה NMEDIA?
חיפשתי קצת מידע על שניהם ואני לא בטוח שהם יפים ואיכותיים...
האם מישהו יכול להרחיב מניסיון אישי?
ה ANTEC אולי ממש איכותי אבל לא ממש לטעמי.
אודה לעיצתכם!
צפיד, בתור משתמש ותיק של מארז M1 של GMC, אני מוכרח לומר לך שמדובר באחד המארזים היותר מוצלחים ומעוצבים שיש. כשמציבים אותו ליד המערכת והטלויזיה בסלון הוא פשוט משתלב נהדר והוא ממש לא מגושם. הוא מהמארזים היותר קומפקטיים שישנם בוודאי למארז שתומך בכרטיסים בגובה מלא.
לגבי מארזי NMEDIA, מדובר בחברה פופולרית מאוד בחו"ל (בעיקר בארה"ב) ומהחלוצות בתחום שמשום מה בארץ לא זכתה לייצוג הולם עם מגוון מוצרים רב ואיכותי. בניתי יחד עם חבר לא מזמן מערכת בתוך מארז NMEDIA 200 שהוא קנה במחיר מאוד אטרקטיבי ומדובר במוצר שהפתיע גם אותי. איכות בניה וחומרים מצויינים, תכנון פנימי נוח ומרווח, עיצוב חמוד מאוד, קורא כרטיסים מובנה במארז. אני מניח שגם מארזים אחרים שלהם הם טובים. הכל שאלה של מחיר ועיצוב (על טעם וריח...).
לגבי מארזי NMEDIA, מדובר בחברה פופולרית מאוד בחו"ל (בעיקר בארה"ב) ומהחלוצות בתחום שמשום מה בארץ לא זכתה לייצוג הולם עם מגוון מוצרים רב ואיכותי. בניתי יחד עם חבר לא מזמן מערכת בתוך מארז NMEDIA 200 שהוא קנה במחיר מאוד אטרקטיבי ומדובר במוצר שהפתיע גם אותי. איכות בניה וחומרים מצויינים, תכנון פנימי נוח ומרווח, עיצוב חמוד מאוד, קורא כרטיסים מובנה במארז. אני מניח שגם מארזים אחרים שלהם הם טובים. הכל שאלה של מחיר ועיצוב (על טעם וריח...).
-
צפיד
-
- חבר ותיק

דבר ראשון-משום מה כולם ממליצים על ANTEC או על SILVERSTONE כאשר SILVERSTONE נראה בדיחה ביחסית למחירו הגבוה- זאת דעתי חלילה לא משמיץ אף אחד.asp כתב:צפיד, בתור משתמש ותיק של מארז M1 של GMC, אני מוכרח לומר לך שמדובר באחד המארזים היותר מוצלחים ומעוצבים שיש. כשמציבים אותו ליד המערכת והטלויזיה בסלון הוא פשוט משתלב נהדר והוא ממש לא מגושם. הוא מהמארזים היותר קומפקטיים שישנם בוודאי למארז שתומך בכרטיסים בגובה מלא.
לגבי מארזי NMEDIA, מדובר בחברה פופולרית מאוד בחו"ל (בעיקר בארה"ב) ומהחלוצות בתחום שמשום מה בארץ לא זכתה לייצוג הולם עם מגוון מוצרים רב ואיכותי. בניתי יחד עם חבר לא מזמן מערכת בתוך מארז NMEDIA 200 שהוא קנה במחיר מאוד אטרקטיבי ומדובר במוצר שהפתיע גם אותי. איכות בניה וחומרים מצויינים, תכנון פנימי נוח ומרווח, עיצוב חמוד מאוד, קורא כרטיסים מובנה במארז. אני מניח שגם מארזים אחרים שלהם הם טובים. הכל שאלה של מחיר ועיצוב (על טעם וריח...)....
לגבי GMC ו NMEDIA אני לא רוצה לנקוט בשם אבל התקשרתי לחנות היום שממש התעקשו איתי שאקח את ה ANTEC ולא את NMEDIA בטענה שמדובר במארזים מתחממים ולא ממש איכותיים,אז שאלתי למה אתם מחזיקים אותם אם זה באמת ככה?
לא היתה תשובה ממשית מכאן כבר הבנתי שיותר משתלם כנראה להם שאקנה ANTEC.
האם תוכל למקד למארזים שכבר בחנת ?
גם מצד NMEDIA וגם מצד GMC?
האם אתה יכול לשלוח לינקים או תמונות של המארז שלך,יכול להיות שהזוית צילם לא מחמיאה.
אל תסתכל (רק) בקנקן.
ANTEC ו SILVERSTONE הינם מארזים איכותיים מבחינת חומרי היצור, תכנון והנדסת אנוש, קירור, שקט וכו'
ההמלצה על שתי החברות הללו היא בכל פורום ו REVIEW SITE שביקרתי ולאו דוקא בפורום זה.
(לא מכיר את GMC ו NMEDIA, אז אין בנאמר למעלה השוואה אליהם)
ANTEC ו SILVERSTONE הינם מארזים איכותיים מבחינת חומרי היצור, תכנון והנדסת אנוש, קירור, שקט וכו'
ההמלצה על שתי החברות הללו היא בכל פורום ו REVIEW SITE שביקרתי ולאו דוקא בפורום זה.
(לא מכיר את GMC ו NMEDIA, אז אין בנאמר למעלה השוואה אליהם)
-
צפיד
-
- חבר ותיק

NMEDIA יפים לגמרי אותו כנ"ל ה GMC!amirn כתב:אל תסתכל (רק) בקנקן.
(לא מכיר את GMC ו NMEDIA, אז אין בנאמר למעלה השוואה אליהם)...
אני חושש ללכת על LOW PROFILE משתי סיבות:
הם בדר"כ חמים יותר ובעלי מאווררים קטנים ומרעישים עם הזמן.
ועוד סיבה- קצת קשה למצוא כרטיס מסך חזק נמוך(GTS8800 או איזה ATI חזק).
מארזי LOW PROFILE שמתוכננים כמו שצריך לא אמורים להיות "חמים" יותר ממארזים בגובה מלא אבל הבעיה שלא כולם מתוכננים נכון ובנויים הנדסית נכון ומחומרים מנדפי חום בצורה טובה. אולם, כפי שאמרתי אין לעשות הכללות כי ישנם גם מוצרים מעולים שאינם FULL HEIGHT.
לגבי NMEDIA, מדובר על יצרן גדול ומפורסם מאוד שאם תחפש ברשת ביקורות על המוצרים שלו תמצא לא מעט והמוצרים שלו בדר"כ טובים מאוד ביחס לעלותם. מצטרף ל-ASP שסיפר על פופלריות רבה של המארזים הללו בארה"ב. הם אכן מאוד פופולריים שם ונמכרים בתפוצה רחבה אף יותר ממותגים כמו ANTEC או SILVERSTONE שהם גם כן מותגים טובים מאוד. זה שפה בארץ יש כמה יבואנים שדוחפים את המוצרים שהם מייבאים בצורה יותר אגרסיבית לא אומר שאין מוצרים אחרים שטובים אף יותר ובשוק ה-HTPC גם העיצוב משחק. אין מה לעשות... אני בטוח שלא תיפול עם מארז של NMEDIA. מדובר במוצרים טובים ובחברה ותיקה בתחום של ה-HTPC.
GMC גם כן יצרן שמוכר מאוד בחו"ל (חזק מאוד באירופה וברוסיה) עם מארזים יפהפיים שאני יכול להעיד מנסיון אישי ארוך איתם שהם מאוד איכותיים ואמינים. אני קניתי את ה-M1 בזמנו בגלל העיצוב והרצון למארז בגובה מלא והופתעתי מאוד מרמת הבניה, נוחות ההרכבה בתוך המארז והמאוורר השקט שמגיע עם המארז (חשבתי שאצטרך להחליף אותו אבל הוא שקט מאוד!) כך שאני מנסיון ארוך ורב איתו יכול להמליץ עליו בפה מלא.
שוב, אני מדבר הרבה פה על עיצוב ואין מה לעשות, יש אנשים שזה חשוב להם. המוצרים שאתה מציין הם לא מהזולים והפשוטים ולא תיפול עם אף אחד מהם. לך על מה שנראה הכי יפה בעיניך ומה שאתה יכול לקבל עליו את העסקה הכי טובה עבורך.
בהצלחה!
לגבי NMEDIA, מדובר על יצרן גדול ומפורסם מאוד שאם תחפש ברשת ביקורות על המוצרים שלו תמצא לא מעט והמוצרים שלו בדר"כ טובים מאוד ביחס לעלותם. מצטרף ל-ASP שסיפר על פופלריות רבה של המארזים הללו בארה"ב. הם אכן מאוד פופולריים שם ונמכרים בתפוצה רחבה אף יותר ממותגים כמו ANTEC או SILVERSTONE שהם גם כן מותגים טובים מאוד. זה שפה בארץ יש כמה יבואנים שדוחפים את המוצרים שהם מייבאים בצורה יותר אגרסיבית לא אומר שאין מוצרים אחרים שטובים אף יותר ובשוק ה-HTPC גם העיצוב משחק. אין מה לעשות... אני בטוח שלא תיפול עם מארז של NMEDIA. מדובר במוצרים טובים ובחברה ותיקה בתחום של ה-HTPC.
GMC גם כן יצרן שמוכר מאוד בחו"ל (חזק מאוד באירופה וברוסיה) עם מארזים יפהפיים שאני יכול להעיד מנסיון אישי ארוך איתם שהם מאוד איכותיים ואמינים. אני קניתי את ה-M1 בזמנו בגלל העיצוב והרצון למארז בגובה מלא והופתעתי מאוד מרמת הבניה, נוחות ההרכבה בתוך המארז והמאוורר השקט שמגיע עם המארז (חשבתי שאצטרך להחליף אותו אבל הוא שקט מאוד!) כך שאני מנסיון ארוך ורב איתו יכול להמליץ עליו בפה מלא.
שוב, אני מדבר הרבה פה על עיצוב ואין מה לעשות, יש אנשים שזה חשוב להם. המוצרים שאתה מציין הם לא מהזולים והפשוטים ולא תיפול עם אף אחד מהם. לך על מה שנראה הכי יפה בעיניך ומה שאתה יכול לקבל עליו את העסקה הכי טובה עבורך.
בהצלחה!