יורוספורט HD
אוקיי
התקשרתי לשירות לקוחות של הוט.
הם אמרו לי שם שהערוץ ישדר בשלב ראשון מהשלישי ליוני ויופסק ב - 17 ליוני.
ומועדים נוספים יימסרו בהמשך..
אני עצבני!
מה זה, הם חוסכים כסף ומתקמצנים על כל שניית שידור?!
הם הבטיחו אז שיקיימו!
אני עצבני!
הם הבטיחו אז שיקיימו!
אני מתחיל מאוד מאוד להתעצבן על הוט .
הממיר החדש ממשיך להתעכב ...
עכשיו הם כבר לא עומדים בהבטחה שלהם לגבי שידורי היורוספורט שהיו אמורים להתחיל היום...
ניראה לי מאוד שבקרוב מאוד אני עובר ליס . גם כך הבנתי שאיכות שידורי HD שלהם עדיפים ובקרוב שיתחילו לשדר בעזרת עמוס 3 אז איכות השידור של יס תהיה הרבה יותר טובה מזו של הוט שעוברת דרך כבלים תת קרקעיים בני 20 שנה לערך.......
הממיר החדש ממשיך להתעכב ...
עכשיו הם כבר לא עומדים בהבטחה שלהם לגבי שידורי היורוספורט שהיו אמורים להתחיל היום...
ניראה לי מאוד שבקרוב מאוד אני עובר ליס . גם כך הבנתי שאיכות שידורי HD שלהם עדיפים ובקרוב שיתחילו לשדר בעזרת עמוס 3 אז איכות השידור של יס תהיה הרבה יותר טובה מזו של הוט שעוברת דרך כבלים תת קרקעיים בני 20 שנה לערך.......
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35098
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Re: אוקיי
אז על יורו 2008 אין מה לבנות על הערוץ הזה...Yonster כתב:התקשרתי לשירות לקוחות של הוט.
אני עצבני!
הם הבטיחו אז שיקיימו!...
Re: אוקיי
אני גם דיברתי עם השרות לקוחות ולי הם אמרו משהו אחר,Yonster כתב:התקשרתי לשירות לקוחות של הוט.
!...
הם אמרו שמועצת הכבלים והלווין עוד לא נתנה להם אישור להעלות את הערוץ וברגע שיתנו הוא יתווסף חינם לחבילה. הם לא יודעים מתי האישור יתקבל.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
חינם כי אין להם יכולת לחסום ערוצים בממיר הזמני.
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3740
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 864 פעמים
- קיבל תודות: 287 פעמים
פשוט לא מכבד חברה בסדר גודל כזה!
לצאת בהכרזה על עליית הערוץ אם תאריך יעד ובסוף לפשל. לא מתאים זה מראה על זלזול בלקוחותיהם שאני לצערי נמנה עליהם ואין להם תשובות ברורות והמוקדנים שלהם אינם מעודכנים לא בטכנולוגיה וגם לא בערוצים המוצגים.
ומה שהם מאלצים אותי הוא לעבור לחברה המתחרה עוד השבוע YES "שרואים" שהם משקיעים.
לקוח מאוכזב של חברת HOT
לצאת בהכרזה על עליית הערוץ אם תאריך יעד ובסוף לפשל. לא מתאים זה מראה על זלזול בלקוחותיהם שאני לצערי נמנה עליהם ואין להם תשובות ברורות והמוקדנים שלהם אינם מעודכנים לא בטכנולוגיה וגם לא בערוצים המוצגים.
לקוח מאוכזב של חברת HOT
פרסום HOT HD
אם תיכנסו לעמוד הספורט בוואלה, תראו ש HOT מפרסמת שם את HOT HD , בעמודים של יורו 2008 .
אולי זו סנונית ראשונה שמבשרת על שינוי...
אולי זו סנונית ראשונה שמבשרת על שינוי...
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
yes משקיעים ?
מאיפוא ההמצאה ש yes משקיעים ? מהשידורים החוזרים והמיגעיםbig007 כתב:פשוט לא מכבד חברה בסדר גודל כזה!
לקוח מאוכזב של חברת HOT...
בערוץ הספורט ? מאיכות ה sound העלובה של שנות השישים ?
מה זה ערוץ ספורט ללא שידורים ישירים ? hot יביאו לפחות
ערוץ ספורט עם שידורים ישירים.
אהה שכחתי,הם הביאו מהנפטלין ערוץ סרטים חדש עם sound מהמם.
והכי מרגיז זה הפרסומת שלהם: "חוויה קולנועית מעולם אחר" ! אורוול
יכול רק לקנא בהם.אולי יוציאו מהדורה חדשה של 1984 עם פרק מיוחד
על החוויה של yes.
למנויי יס אין מה להתלונן.
יש לכם ערוץ סרטים , ערןץ סדרות , ערוץ MGM ו ערוץ NG ..
מה יש לי כרגע בהוט. רק ערוץ NG , ערוץ 5 HD למעשה אין לו קיום וערוץ VOOM הוא ערוץ משעמם ועלוב. כך שלמעשה אני משלם על צפייה בערוץ אחד סכום של 50 ש"ח בחודש!!!
אז באמת אין לכם ביס מה להתלונן...
ואל תתרגשו כל כך מ יורוספורט HD . שידורי היורו 2008 יהיו באיחור של יום !! ואין סיכוי שהם ישדרו את האולימפיאדה מאחר והזכויות שידור נמצאים בערוץ 1 שכבר אמרו שהם יחשיכו את יורוספורט HD , כנראה שם דווקא ימכרו זכויות שידור לערוץ 5 HD .
לגבי הוט - אין שום פירסום לגבי הממיר החדש, אף אחד לא מוסר שום מידע, מתי הוא אמור להגיע ? מה לגבי ערוץ סרטים וסדרות בהוט ??
ערוץ יורוספורט ממשיך להתעכב ואף אחד לא טורח לעדכן אותנו על מה העיכוב ועד מתי..
רק מה חברת הוט יצאו מהר מאוד לתקשורת על תחילת שידורי ערוץ יורוספורט HD ב 25 למאי. אין ערוץ תקשורת שלא שידר את זה. אבל על העיכוב אף אחד לא מדבר.
אפשר לצרף את זה לעוד הבטחות : שידורי ליגה גרמנית ושידורי ה NBA שלא היו ולא נבראו. כמו כן ההבטחה של הוט לתרגם גם את שידורי VOOM .
כל זה מצטרף לאכזבה אחת ענקית מחברת הוט. נציגי השירות לא יודעים כלום, הידע שלהם בנושא HD כמעט ולא קיים.
פשוט מבייש...
חברת הוט טובים רק בהצהרות. העיקר שיומיים לפני יס הם יצאו בהצהרות שהם משדרים ב HD , העיקר שהם יצאו בהצהרות שהם משדרים את יורוספורט HD .
וניראה שלאף אחד זה לא איכפת.
יש לכם ערוץ סרטים , ערןץ סדרות , ערוץ MGM ו ערוץ NG ..
מה יש לי כרגע בהוט. רק ערוץ NG , ערוץ 5 HD למעשה אין לו קיום וערוץ VOOM הוא ערוץ משעמם ועלוב. כך שלמעשה אני משלם על צפייה בערוץ אחד סכום של 50 ש"ח בחודש!!!
אז באמת אין לכם ביס מה להתלונן...
ואל תתרגשו כל כך מ יורוספורט HD . שידורי היורו 2008 יהיו באיחור של יום !! ואין סיכוי שהם ישדרו את האולימפיאדה מאחר והזכויות שידור נמצאים בערוץ 1 שכבר אמרו שהם יחשיכו את יורוספורט HD , כנראה שם דווקא ימכרו זכויות שידור לערוץ 5 HD .
לגבי הוט - אין שום פירסום לגבי הממיר החדש, אף אחד לא מוסר שום מידע, מתי הוא אמור להגיע ? מה לגבי ערוץ סרטים וסדרות בהוט ??
ערוץ יורוספורט ממשיך להתעכב ואף אחד לא טורח לעדכן אותנו על מה העיכוב ועד מתי..
רק מה חברת הוט יצאו מהר מאוד לתקשורת על תחילת שידורי ערוץ יורוספורט HD ב 25 למאי. אין ערוץ תקשורת שלא שידר את זה. אבל על העיכוב אף אחד לא מדבר.
אפשר לצרף את זה לעוד הבטחות : שידורי ליגה גרמנית ושידורי ה NBA שלא היו ולא נבראו. כמו כן ההבטחה של הוט לתרגם גם את שידורי VOOM .
כל זה מצטרף לאכזבה אחת ענקית מחברת הוט. נציגי השירות לא יודעים כלום, הידע שלהם בנושא HD כמעט ולא קיים.
פשוט מבייש...
חברת הוט טובים רק בהצהרות. העיקר שיומיים לפני יס הם יצאו בהצהרות שהם משדרים ב HD , העיקר שהם יצאו בהצהרות שהם משדרים את יורוספורט HD .
וניראה שלאף אחד זה לא איכפת.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אין ספק שיחסית ל-HOT, ב-HD חברת YES עשו עבודה פחות גרועה.
גם אם היום תוכלו לקלוט את יורוספורט HD עדיין אין הצדקה לתשלום של 50 ש"ח בחודש עבור התוכן הזה.
משום מה אני לא מצליח לצור קשר עם מישהו שיש לו סמכות בכדי שיסביר לימ מדוע רב מכריע סרטים משודרים ב-HD בסאונד 2 ערוצים ולא 5.1 כאשר DVD פשוט משדר ב-5.1.
אני אישית כרגע מפעיל לחצים על בת הזוג לוותר על YES ולעבור לצלחת פרטית.
לצערי כרגע זה לא בא בחשבון (נכנסת לחופשת לידה בעיוד חודש וחצי ולר מוכנה לוותר על YES בתקופה הזו לפחות) ולכן לא אזכה לראות את אליפות אירופה ב-HD.
אם לקראת ספטמבר לא נראה שינוי משמעותי בשידורי הספורט ב-HD (ליגה אנגלית, איטלקית...) אני מתכוון לבצע את המעבר.
גם אם היום תוכלו לקלוט את יורוספורט HD עדיין אין הצדקה לתשלום של 50 ש"ח בחודש עבור התוכן הזה.
משום מה אני לא מצליח לצור קשר עם מישהו שיש לו סמכות בכדי שיסביר לימ מדוע רב מכריע סרטים משודרים ב-HD בסאונד 2 ערוצים ולא 5.1 כאשר DVD פשוט משדר ב-5.1.
אני אישית כרגע מפעיל לחצים על בת הזוג לוותר על YES ולעבור לצלחת פרטית.
לצערי כרגע זה לא בא בחשבון (נכנסת לחופשת לידה בעיוד חודש וחצי ולר מוכנה לוותר על YES בתקופה הזו לפחות) ולכן לא אזכה לראות את אליפות אירופה ב-HD.
אם לקראת ספטמבר לא נראה שינוי משמעותי בשידורי הספורט ב-HD (ליגה אנגלית, איטלקית...) אני מתכוון לבצע את המעבר.
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3740
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 864 פעמים
- קיבל תודות: 287 פעמים
הדרך הכי טובה לדעתי וזה מה שאני הולך לעשות הוא:פשוט להתנתק מהוט HD .
לפי דעתי יש לרובנו הצרכנים בעיה אנחנו לא לומדים עובדים עלינו בעיניים ואנחנו לא עושים חרם צרכנים אלא ממשיכים לשלם ולסתום.
לא מכובד שחברה כמוה לא יהיה תשובות נחרצות .במחשבה שניה הוכיחו שאפילו בתאריך יעד הם לא מסוגלים לעמוד.
לפי דעתי יש לרובנו הצרכנים בעיה אנחנו לא לומדים עובדים עלינו בעיניים ואנחנו לא עושים חרם צרכנים אלא ממשיכים לשלם ולסתום.
לא מכובד שחברה כמוה לא יהיה תשובות נחרצות .במחשבה שניה הוכיחו שאפילו בתאריך יעד הם לא מסוגלים לעמוד.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
בוקר טוב אליהו,big007 כתב:הדרך הכי טובה לדעתי וזה מה שאני הולך לעשות הוא:פשוט להתנתק מהוט HD .
לא מכובד שחברה כמוה לא יהיה תשובות נחרצות .במחשבה שניה הוכיחו שאפילו בתאריך יעד הם לא מסוגלים לעמוד....
את העקרונות האלה אני ועוד כמה אנשים מנסים להשריש בפורום כבר הרבה מאוד זמן.
אבל אתה ועוד כמה אנשים כאן מתפתים ונותנים בכך לגיטימציה לחברות האלה להמשיך וצפצף עלינו הצרכנים.
אני כמובן לא יכול "לקבוע" לך
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
HOT=***
איכות שידור=***,אפלה,סרטים שמראים מDIVX
שרות לקוחות=מחכים חצי שעה על הקו רק בשביל להזמין טכנאי
תכנים=תכנים שחוזרים על עצמים 4 פעמים בלופ בשנה (זה במקרה הטוב),שורפים את הזמן עם פרומואים מעצבנים
וחסרי כל אינטליגנציה מינימלית
שליטה=כל פעם להעביר ערוץ אתה צריך לחכות 2 שניות שיעלה המידע,מידע על התכניות הוא בגדר מצב רוח של הממיר
אם הוא התעורר טוב הוא יראה לך....
הצקה=כל 3 דקות מופיעה לך תזכורת למעלה במסך שמפריעה לך לראות את הסרט ולא זזה משם עד שאתה עושה ESC
למה אבל למה אנשים נשארים עם החברה הזאת לא ברור...
איכות שידור=***,אפלה,סרטים שמראים מDIVX
שרות לקוחות=מחכים חצי שעה על הקו רק בשביל להזמין טכנאי
תכנים=תכנים שחוזרים על עצמים 4 פעמים בלופ בשנה (זה במקרה הטוב),שורפים את הזמן עם פרומואים מעצבנים
וחסרי כל אינטליגנציה מינימלית
שליטה=כל פעם להעביר ערוץ אתה צריך לחכות 2 שניות שיעלה המידע,מידע על התכניות הוא בגדר מצב רוח של הממיר
אם הוא התעורר טוב הוא יראה לך....
הצקה=כל 3 דקות מופיעה לך תזכורת למעלה במסך שמפריעה לך לראות את הסרט ולא זזה משם עד שאתה עושה ESC
למה אבל למה אנשים נשארים עם החברה הזאת לא ברור...
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
המוח ושאר החברה,
בבקשה להרגיע ודחוף את המינוחים הללו.
ניתן להביע אי נוחות גם בלי לרדת לרמת התבטאות כזו.
בבקשה להרגיע ודחוף את המינוחים הללו.
ניתן להביע אי נוחות גם בלי לרדת לרמת התבטאות כזו.