כדי ללמוד את SageTV גרסה 4 הכולל את ערכת הפיתוח - Studio - החלטתי לנסות לתרגם את SAGEMC STV לעברית.
בינתיים רק ללימוד - אבל כאשר תצא הגרסה האחרונה של SAGEMC STV עם כל העדכונים (כרגע MLBDUDE מוסיף כל מני אופציות...) אני אתרגם את כולה לעברית.
אתם מוזמנים לראות SAGETV "מגוייר" כהלכה...
טוב כמעט, ישנם מספר דברים שעוד לא הספקתי...
אופיר מדליק! כמה שאלות קטנות:
כאשר אני משמיע מוזיקה , חוץ מלראות את שם השיר למטה , ואפשרות לקבל אפקט ויזאולי ממש מגעיל , יש אפשרות לקבל פרטים או מידע על המבצע או השיר?
דרך אגב, מד השטח היה חסר לי מאד המון זמן...ו-MLBDUDE לא הסכים בשום אופן להוסיף אותו בטענה שהוא יפריע ויזואלית למראה ה-STV. טוב אז אחרי שהראתי לו ...
פשוט עשיתי EXPORT לאותו MENU עם המד שטח מה-STV המקורי. שתלתי אותו ב-STV שלי עם IMPORT , שיניתי אותו כראות עיניי, יצרתי PANEL חדש עם קריאה כ-REFERENCE לאותו מד שיבאתי...פשוט...
מצאתי גם את מד השטח עשיתי לו EXPORT פתחתי את ה-STV שלי עשיתי IMPORT, עכשיו אני רואה את השורה של הDISK BAR בתפריט ב-STUDIO אבל לא רואה את מד השטח על ה-STV האם פיספסתי משהו?
רמה אחת מתחת ל MENU של ה-DISK BAR יש PANEL. גרור אותו (ותוך כדי כך אתה יוצר רפרנס שלו) ל MENU שהוא התפריט הראשי - MAIN MENU.
הרפרנס יופיע בסוף כפנל חדש. אתה יכול לשנות את מיקומו וגודלו. כל שינוי אחר - יעשה בתפריט של ה DISK BAR עצמו.