מתלבט - מבקש המלצה לטלויזיה
הי,
תקציב 7000-8000 ש"ח.
מרחק צפיה - 3 מטר
הרגלי צפיה:
80 אחוז שידורי טלויזיה רגילים (יס)
10 אחוז משחקי WII
10 אחוז סרטי DIVX
כנראה שאלך על פלזמה 42 אינטש (לא בטוח במאת אחוזים).
הייתי ב 2 חנויות וראיתי טלויזיות (LCD ולא פלזמה). המוכר המליץ לי על 37 אינטש אבל הבנתי שכדאי לי לרכוש 42 אינטש.
האם ישנם דגמים מומלצים (מבחינת יחס מחיר/איכות).
אני יכול רכוש את דגם TH42PV70 של פאנסוניק במחיר הזה (יש לי הנחה ביורוקום), האם כדאי?
האם לא כדאי לי ללכת אולי על דגמים של SAMSUNG?
האם למישהו יש המלצות לגבי דגם LCD של היטאצ'י (L37X01 ) - (ניתן לרכוש אותו במבצע ב 7999 ש"ח) ?
אודה מראש על התשובות,
תמיר
תקציב 7000-8000 ש"ח.
מרחק צפיה - 3 מטר
הרגלי צפיה:
80 אחוז שידורי טלויזיה רגילים (יס)
10 אחוז משחקי WII
10 אחוז סרטי DIVX
כנראה שאלך על פלזמה 42 אינטש (לא בטוח במאת אחוזים).
הייתי ב 2 חנויות וראיתי טלויזיות (LCD ולא פלזמה). המוכר המליץ לי על 37 אינטש אבל הבנתי שכדאי לי לרכוש 42 אינטש.
האם ישנם דגמים מומלצים (מבחינת יחס מחיר/איכות).
אני יכול רכוש את דגם TH42PV70 של פאנסוניק במחיר הזה (יש לי הנחה ביורוקום), האם כדאי?
האם לא כדאי לי ללכת אולי על דגמים של SAMSUNG?
האם למישהו יש המלצות לגבי דגם LCD של היטאצ'י (L37X01 ) - (ניתן לרכוש אותו במבצע ב 7999 ש"ח) ?
אודה מראש על התשובות,
תמיר
כדאי מאוד !!!!אני יכול רכוש את דגם TH42PV70 של פאנסוניק במחיר הזה (יש לי הנחה ביורוקום), האם כדאי?...
אשמח אם תתן לי פרטים על ההנחה של יורוקום . גם אני מוכן לקנות אותה במחיר של 7-8 אלף.
[/quote]האם לא כדאי לי ללכת אולי על דגמים של SAMSUNG?
לא. TH42PV70 של פנאסוניק היא ליגה אחרת לגמרי .אם יש לך אפשרות לקנות אותה במחיר כזה מצחיק , אז לך עליה מבלי לחשוש, אפילו לא לרגע ....
כדאי מאוד !!!!אני יכול רכוש את דגם TH42PV70 של פאנסוניק במחיר הזה (יש לי הנחה ביורוקום), האם כדאי?...
אשמח אם תתן לי פרטים על ההנחה של יורוקום . גם אני מוכן לקנות אותה במחיר של 7-8 אלף.
לא. TH42PV70 של פנאסוניק היא ליגה אחרת לגמרי .אם יש לך אפשרות לקנות אותה במחיר כזה מצחיק , אז לך עליה מבלי לחשוש, אפילו לא לרגע .האם לא כדאי לי ללכת אולי על דגמים של SAMSUNG?...
ואיפה בדיוק נמצא המבצע הזה?tamirlev כתב:הי,
תמיר...
דרך אגב לא יפה שאל ענית לקובי על השאלה של ההנחה ביורוקום, הוא עזר לך בבחירת טלוויזיה תחזיר לו!