בעיה במקרן
היי,
ישלי הזדמנות לקנות את המקרן של אופטומה HD81 במחיר מוזל, ממש מוזל.
המקרן הוא משומש אבל יש לו נורה חדשה.
הוא רוצה עליו 7000 ש"ח, כי יש איתו בעיה.
כל כמה זמן, אפילו תוך כדי צפיה המקרן נכבה, יש לו בעיה של צריכת חשמל.( זה מה שהמוכר אמר), את המקרן אני קונה דרך חבר שנמצא בארה"ב.
מישהו שמע על התקלות מסוג זה?
כמה עולה בערך לתקן זאת?
כל כמה זמן, אפילו תוך כדי צפיה המקרן נכבה, יש לו בעיה של צריכת חשמל.( זה מה שהמוכר אמר), את המקרן אני קונה דרך חבר שנמצא בארה"ב.
כמה עולה בערך לתקן זאת?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
מסוכן ביותר. קפיצה כזו של כיבוי יכולה בקלות לגרום להתפוצצות נורה.
לא הייתי נוגע בזה.
לא הייתי נוגע בזה.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
זה לא בעיה של צריכת חשמל אלא המוצר בפני עצמו בעייתי, יש לא מעט מקרים דומים ונוספים בשרשור של המקרן ב-AVSForum.
אני ד"א בעלים של אחד כזה וקניתי אותו עם 50 שעות עליו ככה שיצא לבעליו לבדוק אותו מספיק זמן (ולפני שהוא נשלח אלי הוא עבר בדרך אצל Optoma על מנת לקבל עדכון Firmware המוסיף תמיכה ב-24hz ולעבור בדיקות כלליות).
רשמת בשרשור אחד שאתה מעוניין להריץ את העסק עם נגן BD - קח בחשבון שה-HD81 לא משדר על ה-EDID שהוא תומך ב-24hz ככה שיש צורך בנגן שיודע לעשות להכריח את התצוגה לקבל סיגנל כזה, או פשוט לעבוד ב-60hz (זה לא שהתמונה ב-60hz לא טובה, אבל אין ספק ש-24hz עדיף).
אני ד"א בעלים של אחד כזה וקניתי אותו עם 50 שעות עליו ככה שיצא לבעליו לבדוק אותו מספיק זמן (ולפני שהוא נשלח אלי הוא עבר בדרך אצל Optoma על מנת לקבל עדכון Firmware המוסיף תמיכה ב-24hz ולעבור בדיקות כלליות).
רשמת בשרשור אחד שאתה מעוניין להריץ את העסק עם נגן BD - קח בחשבון שה-HD81 לא משדר על ה-EDID שהוא תומך ב-24hz ככה שיש צורך בנגן שיודע לעשות להכריח את התצוגה לקבל סיגנל כזה, או פשוט לעבוד ב-60hz (זה לא שהתמונה ב-60hz לא טובה, אבל אין ספק ש-24hz עדיף).
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
מפתה, זה נשמע כמו התחממות יתר, אולי מאוורר, אולי חיישן החום. אני לא הייתי לוקח את הסיכון.ronen61 כתב:היי,
כמה עולה בערך לתקן זאת?...
.MarioMan כתב:זה לא בעיה של צריכת חשמל אלא המוצר בפני עצמו בעייתי, יש לא מעט מקרים דומים ונוספים בשרשור של המקרן ב-AVSForum.
רשמת בשרשור אחד שאתה מעוניין להריץ את העסק עם נגן BD - קח בחשבון שה-HD81 לא משדר על ה-EDID שהוא תומך ב-24hz ככה שיש צורך בנגן שיודע לעשות להכריח את התצוגה לקבל סיגנל כזה, או פשוט לעבוד ב-60hz (זה לא שהתמונה ב-60hz לא טובה, אבל אין ספק ש-24hz עדיף)....
היו מקרים כאלה גם ב-HD80 שלהם?
אפשר את הקישור ל-AVSForum?
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
אני חושב שרק ה-HD81 בעייתי (ב-HD81-LV הבעיות תוקנו לפי הדיווחים), ושוב זה תלוי ביחידה הספציפית. המקרן שלי עובד ללא דופי טפו טפו.
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=628036
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=628036
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.