סליחה לכל המומחים אני חדש בפורום
ופשוט לא מבין.יש הודעה של פיוניר על מסך חדש עם יחס קונטרסט של 4000:1 מה המיוחד במסך?נכון המחיר 39000 ש"ח.לא כתוב מה הרזולוציה.דרך אגב מסכי הפלסמה בארץ גם אלה שעם ניגודיות 10000:1 הרזולוציה שלהם 853:482 כך שהתמונה שמתקבלתאינה איכותית.גם בשידורי hd הרזולוציה הזאת תהיה בעיה.המסקנה לחכות למסכים איכותיים יותר.אם מישהו יכול להאיר את עיני לגבי מסך הפיוניר שמופיע בהודעה אני מודה לו.
ציפיתי שמישהו יאיר את עיני מדוע המחיר של 39000
לפלסמה עם ניגודיות4000 .כמו כו מה המיוחד בפלסמה זאת.?
רק שלא כתבת על איזה מסך מדובר בכלל ? רק כתבת שאתה מדבר על פיוניר.
אתה מתכוון ל-436 החדש ?
הוא 1:3000 שזה שיפור על הדגם הקודם.
בכל מקרה אני לא יודע מאיפה הבאת את ה-39000 כי המכשיר לא הגיע לארץ ועוד אין לו מחיר. מעבר לכך יחס קונטרסט זה לא הכל.
אולי בכלל אתה מדבר על מסך של 50 אינץ' ? זה יסביר יותר.
ניר
אתה מתכוון ל-436 החדש ?
הוא 1:3000 שזה שיפור על הדגם הקודם.
בכל מקרה אני לא יודע מאיפה הבאת את ה-39000 כי המכשיר לא הגיע לארץ ועוד אין לו מחיר. מעבר לכך יחס קונטרסט זה לא הכל.
אולי בכלל אתה מדבר על מסך של 50 אינץ' ? זה יסביר יותר.
ניר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78862
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
hasamas,
תערוך בבקשה את כותרת ההודעה שלך כמו ש-NMP המליץ.
לגבי שאלתך, המסך הוא 50", הוא ברזולוציה HDTV, והוא בעל יחס ניגודיות גבוה במיוחד.
בכל מקרה, זה המחיר המומלץ לצרכן של היבואן, אני מניח שאם תרצה לרכוש מסך שכזה הוא יעלה לך בחנות יותר בזול.
<ערכתי את ההודעה בכדי להיראות טיפה פחות טמבל>
תערוך בבקשה את כותרת ההודעה שלך כמו ש-NMP המליץ.
לגבי שאלתך, המסך הוא 50", הוא ברזולוציה HDTV, והוא בעל יחס ניגודיות גבוה במיוחד.
בכל מקרה, זה המחיר המומלץ לצרכן של היבואן, אני מניח שאם תרצה לרכוש מסך שכזה הוא יעלה לך בחנות יותר בזול.
<ערכתי את ההודעה בכדי להיראות טיפה פחות טמבל>
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 05/11/2005 17:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

אכן איןספק שההודעה שלי מבולבלת
כפי שהבנתי מעטים המומחים באמת שמכירים את התחום על בוריו.השאר מוכרים לוקשים.חיפשתי בדף הראשי את מספרי הדגמים ולא מצאתי.יבואן מוציא הודעה על דור שישי בלי מספרי הדגם.גם הוא מבולבל?.כל מה שאני יודע זה מהאתר +תיכמונים של אנשי מכירות.וממה שאני יודע וקראתי דפים שלמים בפורום+הכתבות והבנתי שאני לא מבין והנושא לא פשוט.מה יותר חשוב רזולוציה גבוהה או רמת ניגודיות גבוהה.בדגמים החדשים והלא מזוהים של פיוניר מדברים על pure black pure drive ויחס קונטרסט.בפיליפס ניסו למכור לי את הפלסמה הטובה בעולם--פיקסל +.כפי שהסביר איש המכירות כל פיקסל מופיע כפול פעמים אז התמונה טובה כפליים זה דרך אגב היה בשקם בהרצליה.בבית טויוטה ניסו למכור לי את הפלסמה הטובה בעולם של פיוניר .לפי המחיר שדרשו אני חותם שהיא הטובה בעולם.בסגולה בפ"ת הסבירו לי שהטיונר מיותר כי להוט ולכבלים יש ממיר ולכן מסך נק מעולה.אני קיבלתי החלטה שעד שאני לא מבין את הנושא לא קונה.כרגע אני מבולבל ולומד.
hasamas,
אתה חייב לפתור את עניין ה-enter.
קשה לקרוא כשאתה כותב הכל בשורה אחת בלי התחלה וסוף.
ואכן, התחום הזה סבוך ואנשי המכירות לא ממש מנסים להקל עלינו. אתה עושה בשכל אם פשוט תקרא פה בפורום ותלמד את הנושא טוב טוב לפני הקניה.
ניר
אתה חייב לפתור את עניין ה-enter.
קשה לקרוא כשאתה כותב הכל בשורה אחת בלי התחלה וסוף.
ואכן, התחום הזה סבוך ואנשי המכירות לא ממש מנסים להקל עלינו. אתה עושה בשכל אם פשוט תקרא פה בפורום ותלמד את הנושא טוב טוב לפני הקניה.
ניר
המשך
לגבי lcd יש נושא של זמן תגובה ואיש המכירות מבהיל אותך שאם תקנה lcd של החברה המתחרה תראה צללים .תמונה כפולה .תמונה עם זנב.רק על כל ההגדרות הייתי נותן לאנשי המכירות פרס.בשקם בהרצליה הראו לי פלסמה של lg עם סמל אליפטי וטען שככה עובד מעבד התמונה של lg כלומר אראה אנשים מאורכים.מזל שבעולם הקולנוע בפ"ת ראיתי תמונה שהסמל של lg עגול והבנתי שעבדו עלי.אני מניח שהמצב שלי לא שונה משל שאר המתענינים.פשוט יש מי ששומע את איש המכירות קונה מה שמוכרים לא והשאר לא מענין אותו.יש מתענינים כמוני שרוצים טלויזיה איכותית עםהכנה מתאימה לhd ומנסים ללמוד.אז חברה קצת סבלנות.
- oferlaor
- מנהל

hasmas,
זו אחת הסיבות להקמת האתר - מקום אובייקטיבי ולא תלוי שיתן לך מידע לא לפי מתח רווחים ואי הבנה אלא לפי מידע בדוק של אנשים שמכירים את הנושא היטב.
באמת קיבלת לא מעט BS מהמוכרים, וטוב מאוד שאתה בודק לפני שאתה רוכש בעיניים עצומות (מה שרבים עושים, לצערי).
אגב, ממש קשה לקרוא את ההודעות שלך.
בבקשה תפריד את הטקסט עם כפתור ה-ENTER, זה פשוט יקל על העיניים שלנו. תודה!
זו אחת הסיבות להקמת האתר - מקום אובייקטיבי ולא תלוי שיתן לך מידע לא לפי מתח רווחים ואי הבנה אלא לפי מידע בדוק של אנשים שמכירים את הנושא היטב.
באמת קיבלת לא מעט BS מהמוכרים, וטוב מאוד שאתה בודק לפני שאתה רוכש בעיניים עצומות (מה שרבים עושים, לצערי).
אגב, ממש קשה לקרוא את ההודעות שלך.
בבקשה תפריד את הטקסט עם כפתור ה-ENTER, זה פשוט יקל על העיניים שלנו. תודה!