מיקרוסופט פותחת את השמפניה

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73401
שם מלא: ערן
נתן תודות: 649 פעמים
קיבל תודות: 3170 פעמים

שליחה #1 

החברה החליטו שאם הם חתו את קו ה 10 מיליון, מלחמת הקונסולות בדוק הנוכחי נוצחה. משיהו שכח לספר להם שיש להם מעל שנה יותר במכירות?

http://www.dailytech.com/Microsoft+Firs ... e11792.htm

nadav-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 333
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

עוד דבר ששכחו לספר להם זה שמתוך ה-10 מיליון, 3 מיליון זה כאלו שקנו XBOX יותר מפעם אחת בגלל Ring of Death...

שימשיכו לחיות באשליות :)

kingshoko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3818
נתן תודות: 200 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #3 

nadav-g כתב:עוד דבר ששכחו לספר להם זה שמתוך ה-10 מיליון, 3 מיליון זה כאלו שקנו XBOX יותר מפעם אחת בגלל Ring of Death...

שימשיכו לחיות באשליות :)
...
זה רק מוכיח את הנצחון שלהם!!!
למרות הבעיות שהיו בדגמים הישנים אנשים לא נטשו אותם.
יש לי גם 360 (פעם שניה) וגם PS3 וה360 לדעתי עדיף בהרבה כרגע.
(מדבר רק על משחקיות וכמובן live - זו המטרה האמיתית של הקונסולה).

nirtaz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214

איזה מלחמה?ה PS3 זו אכזבה

שליחה #4 

אין משחקים
כל הלהיטים הבלעדיים הם לXBOX360 (חוץ מ KILLZONE 2 וגם הוא לא בטוח להיט)
העניין של הBLU RAY כבר לא שווה את ההפרש במחירים ומבחינתי בשורה התחתונה חוץ ממשחקי רשת חינם אין סיבה אמיתית גיימרית או אחרת ל PS3

יש לי את 3 הקונסולות השונות (אני למעשה עובד בערוץ טלביזיה שזהו נושאו)
XBOX מנצח באיכות
Wii מנצח ב כיף
PS3 יקר ולא מקיים את ההבטחה

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #5 

ובכל זאת - למרות שנה הפרש בנהם כמות המכירה הולכת ומצטמצת לכיוון ה PS3. איך תסביר את זה?

אני אישית לא רכשתי XBOX אך ורק בגלל ה RROD. אני לא ארכוש מוצר שמשווק עם פגם ידוע מראש, בעיניי זו הונאת לקוח נטו.

kingshoko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3818
נתן תודות: 200 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #6 

Huber כתב:ובכל זאת - למרות שנה הפרש בנהם כמות המכירה הולכת ומצטמצת לכיוון ה PS3. איך תסביר את זה?

אני אישית לא רכשתי XBOX אך ורק בגלל ה RROD. אני לא ארכוש מוצר שמשווק עם פגם ידוע מראש, בעיניי זו הונאת לקוח נטו.
...
העניין הזה עבר... תוקן, כבר אין הונאת לקוח... :lol:
אתה יכול לרכוש להנות באמת.

תתחדש.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #7 

לא תוקן ולא נעליים. המצב אולי (והדגש על אולי) השתפר, אבל לא חסרות ברשת גם תמונות של Elite עם טבעת המוות.

אולי זה ישתפר בדור הבא, אולי לא. נכון שסביר להניח שמדובר בפחות מ33% שעליהם אנשים מדברים, אבל למי שקונה בארץ מיבוא עקיף בלי האחריות המורחבת של מיקרוסופט, מדובר בסכנה אמיתית של השלכת אלפי שקלים לפח.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #8 

Malcontent כתב:לא תוקן ולא נעליים. המצב אולי (והדגש על אולי) השתפר, אבל לא חסרות ברשת גם תמונות של Elite עם טבעת המוות.

אולי זה ישתפר בדור הבא, אולי לא. נכון שסביר להניח שמדובר בפחות מ33% שעליהם אנשים מדברים, אבל למי שקונה בארץ מיבוא עקיף בלי האחריות המורחבת של מיקרוסופט, מדובר בסכנה אמיתית של השלכת אלפי שקלים לפח.
...
(Y)

תוסיף לכך את העובדה שמיקרוסופט לא "מואילה בטובה" לתת לישראלים שירותי רשת (אנחנו לא ממש קיימים מבחינתם) ותבין למה פסלתי את הקונסולה הזו על הסף.

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #9 

כשסטיב באלמר ביקר בארץ וכל הנושא של xbox בארץ הועלה בפניו הוא נראה מאוד מאוכזב והבטיח לפעול בנושא בקרוב מאוד.
נראה לי תוספת של כמה מאות בודדות של שקלים תמורת תעודת אחריות נורמלית ושירותי רשת בארץ יכולות להיות מוצדקות.
אני יושב על הגדר מאותה הסיבה בדיוק ומחסור בלהיטים בPS3 וחוסר תמיכה לאחור בדגמים החדשים צורמת לי מאוד.
עד עכשיו רק מבטיחים לנו KillZone2 ו GodOfWar3 ועוד ב PS3 אבל אין שום תאריכי השקה
Need more cowbell

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #10 

הוא דיפלומט - אל תבנה על ההבטחות שלו. אני אזכיר לכם את ההצהרה שלו עוד כחצי שנה ונראה אם צדקתי, נקווה שאתבדה. ברגע שבעיית ה RROD והרשת יפתרו, אני אקנה גם XBOX360.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

דווקא יש כמה וכמה כותרים בלעדיים מבטיחים לפלייסטיישן, אבל כולם רחוקים יחסית או בלי תאריך הוצאה.
חוץ מ God of War 3 ו Killzone 2 שהזכרת, יש גם את פיינל פנטזי 13, Little Big Planet, גרן טוריסמו, MGS4 ועוד כל מיני.

nadav-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

אישית זה לא מעניין אותי אם RROD נפתר או לא, כל חברה שמוציאה קונסולה לשוק ויודעת שיש לה בעיית התחממות שיכולה לפגום במכשיר (והרי אין שום מצב בעולם שהם לא ידעו על זה) מזלזלת בלקוחות שלה ובכספם, ואין לי כוונה לתרום לה מכספי.

מה גם שלא מפתיע בכלל שמיקרוסופט הם חברה כזו, בהתחשב בכך שלאורך ההיסטוריה הם נודעו לשמצה במנהג שלהם להוציא מוצרים פגומים ואז לגבות כסף על הגרסה הבאה שמכילה תיקוני באגים. אני לא אתפלא אם כל נושא ה-RROD הוא טריק שיווקי שלהם במטרה להוציא יותר כסף מהלקוחות שלהם, והנה - אם יש כ"כ הרבה שקנו את אותה קונסולה יותר מפעם אחת, הרי שהם הצליחו.

מזכיר לי את הבדיחה הישנה על זה שסוחר מכוניות מתווכח עם הלקוח על המכיר, בסוף סוגרים על 10,000 ש"ח , הלקוח משלם, נכנס לאוטו, מנסה להניע, והאוטו לא מניע. יוצא החוצה, פותח את מכסה המנוע, ומגלה שאין מנוע. הוא מסתכל על המוכר, ואז המוכר אומר לו "אם אתה רוצה, אני יכול למכור לך מנוע מצויין רק ב-8,000 ש"ח!

orshock
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #13 

Huber כתב:הוא דיפלומט - אל תבנה על ההבטחות שלו. אני אזכיר לכם את ההצהרה שלו עוד כחצי שנה ונראה אם צדקתי, נקווה שאתבדה. ברגע שבעיית ה RROD והרשת יפתרו, אני אקנה גם XBOX360.
...
מתוך סקרנות, ובלי רבב של ציניות, אפשר קישור לתמונות ממכשירים עם מעבד 65NM שקיבלו את טבעת המוות?

מאוד מסכים עם מה ש nadav-g כתב, די ביזיון כל העניין עם הRROD , בכל מקרה למרות שנאתי הרבה ל$M אני מצוייד ב360, לא מהסיבות הכי נכונות אבל מתוך זה שאני לא מסוגל לשים 300-400 שקל על משחק חדש.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

ביקשת, תקבל:
תמונה

שים לגוון הירקרק של הקונסולה. זאת קונסולה מהבאנדל של היילו 3. כשיצא הפלקון, אמרו שחלקם ללא מעבדי 65NM, והדךרך היחידה לדעת בוודאות שקיבלת 65NM היא לקנות את הבאנדל של היילו.

nadav-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

זה נכון, ומזכיר לי עוד עניין - הידעתם שחלק ניכר מגרסאות Elite, שרבים ממאוכזבי RROD חשבו שכולן כוללות את מעבד ה-65NM, בכלל לא כללו את המעבד החדש אלא היו גרסאות ישנות של XBOX360 ש-MS לא הצליחו למכור, ולכן הם ארזו אותם מחדש עם כונן קשיח גדול יותר בתוך קופסה של ELITE?

תחשבו כמה מגוחך זה שצריך לקרוא מדריכים באינטרנט ולבדוק מספרים סידוריים רק בשביל לשלם ולקבל את מה שאתם רוצים לקבל. רק חברה באמת מלוכלכת תמכור שני מוצרים שונים לגמרי באותה אריזה בדיוק עם אותו תג מחיר, כשההבדל היחיד הוא המספר הסידורי.

אז תסלחו לי אם אני בוחר ב-PS3 גם אם יש שניים או שלושה משחקים יחודיים טובים ל-XBOX360 שלא אוכל לשחק בהם, אבל הכסף שלי יקר מדי בשביל לזרוק אותו על סוכני מכוניות משומשות.

orshock
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #16 

נראה נכון.. (רק מוזר שהמכשיר עדיין עם המדבקה שמקלפים בחלק הקדמי)

בכל מקרה לא חשוב לאיזה סוג יש ROD זה די מבייש תקלה שכזו.

שוב, אם הייתה פריצה לPS3 לא הייתי מתלבט לרגע, גם בגלל החברה המייצרת, גם הבלו-ריי, אבל כרגע אני מעדיף לתת מעט מכספי לסוחרי המכוניות המשומשות, מאשר טיפה יותר בהתחלה לח'ברה הטובים מסוני, ואז כל חודש עוד טיפה לגנבים בארץ על כל משחק.

nadav-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

אל תקנה משחקים בארץ. יש כמה אתרים שעושים משלוח לארץ במחירים די זולים, נוסף על ebay כמובן. אני הזמנתי המון משחקים בחודש האחרון ולא שילמתי על אף אחד מהם יותר מ-$50, חוץ מ-GTA4 שהזמנתי מיד לאחר שיצא. זה יתרון נוסף ל-PS3 - כל המשחקים יעבדו על הקונסולה הישראלית שלך, אתה יכול להזמין משחקים בגרסאות אירופה, אוסטרליה, ארה"ב ואסיה וכולם יעבדו באנגלית (וגם בגרסאות יפן וקוראה אבל רובן לא באנגלית). ככה שאין שום סיבה אמיתית לקנות משחקים בארץ.

nisi90
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

שליחה #18 

Malcontent כתב:ביקשת, תקבל:
תמונה

שים לגוון הירקרק של הקונסולה. זאת קונסולה מהבאנדל של היילו 3. כשיצא הפלקון, אמרו שחלקם ללא מעבדי 65NM, והדךרך היחידה לדעת בוודאות שקיבלת 65NM היא לקנות את הבאנדל של היילו.
...
אתה צוחק עלי נכון? התמונה הזאת יותר עתיקה ממשה רבינו
אם זכור לי ממזמן כבר התמונה הופרכה כזיוף, אם זכור לי הבנדם פשוט הוציא את הכבל וודיו שזה לא מחובר אז זה עושה "טבעת מוות" כאילו

ומוזר שחוץ ממנו אין שום דיווחים על טבעות מוות בגירסאות ה65 אה?

גם בארץ אף פעם לא ראיתי אפילו אחד שקיבל טבעת ב65 ננומטר שקיימת כבר 8-9 חודשים
לי אישית יש 65 ננו כבר חצי שנה בלי בעיות

תבינו שזה פתר את הבעיה לגמרי תפסיקו להשתמש בזה בתור תרוץ דפוק

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #19 

יש מספיק תרדים כאלו ברשת:

http://www.gamespot.com/forums/show_msg ... d=26032225

חבל שתתן לרוכשים פוטנציאליים את התחושה שהם בטוחים.

nadav-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

"תרוץ דפוק"?

הייתי אומר שזה תרוץ די טוב. למה לבזבז את הכסף שלך על חברה שכנראה לא אכפת לה מהלקוחות שלה? אתה באמת חושב שהם לא ידעו על בעיית ההתחממות ועל הנזק שיכול להיגרם? אז תן לי להעיר אותך משנתך העמוקה - כי הם כן ידעו, והם עדיין הוציאו את הקונסולות לשוק, כי הם ידעו שאין אלטרנטיבה באותו הזמן (PS3 עדיין לא יצא) והם גם ידעו שיהיו משתמשים רבים שאם יהיה להם RROD פעם אחת הם יקנו את אותה הקונסולה שוב. אז למה לא להרוויח פעמיים על אותו משתמש אם אפשר?

אתה כנראה כבר עשית את הטעות הזאת, אז תהנה לך, אבל תן לנו לנסות ולדאוג שמשתמשים אחרים שעוד לא קנו XBOX360 לא יעשו את הטעות הזאת, ושב בצד עם פלטת החימום לשבת שלך.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”