ממיר, רסיבר, DVD וכל זה בשלט אחד?
אז ככה, זאת המערכת שלי כרגע:
ממיר HOT דגם DCI46 (יוחלף ל-DCI52 בקרוב)
טלויזית Sharp WD1E
רסיבר Yamaha RX-V361
DVD של חברת Apex דגם 811
כרגע, יש לי 3 שלטים וזה ממש מעצבן, עם שלטים נפרדים לממיר ולDVD אני יכול להסתדר אבל הכי מעצבן שכדי להגביר את הווליום אני צריך להשתמש בשלט של הרסיבר. אי אפשר לתכנת את זה דרך השלט של HOT? (דרך השליטת ווליום)
עוד דבר שמעצבן, אפשר לסנכרן שכאשר הטלויזיה תיכבה, גם הרסיבר יכבה? וגם שאם למשל אני עובר לערוץ EXT1 אז שהרסיבר יעבור לכניסה של הDVD, כאשר אני עובר ל-EXT2 שיעבור לממיר וכך הלאה. אפשר לעשות דבר כזה?
תודה!
אם לא הייתי ברור, התכוונתי שהשלט של HOT ישלוט בממיר, בטלויזיה וברסיבר.
ממיר HOT דגם DCI46 (יוחלף ל-DCI52 בקרוב)
טלויזית Sharp WD1E
רסיבר Yamaha RX-V361
DVD של חברת Apex דגם 811
כרגע, יש לי 3 שלטים וזה ממש מעצבן, עם שלטים נפרדים לממיר ולDVD אני יכול להסתדר אבל הכי מעצבן שכדי להגביר את הווליום אני צריך להשתמש בשלט של הרסיבר. אי אפשר לתכנת את זה דרך השלט של HOT? (דרך השליטת ווליום)
עוד דבר שמעצבן, אפשר לסנכרן שכאשר הטלויזיה תיכבה, גם הרסיבר יכבה? וגם שאם למשל אני עובר לערוץ EXT1 אז שהרסיבר יעבור לכניסה של הDVD, כאשר אני עובר ל-EXT2 שיעבור לממיר וכך הלאה. אפשר לעשות דבר כזה?
תודה!
אם לא הייתי ברור, התכוונתי שהשלט של HOT ישלוט בממיר, בטלויזיה וברסיבר.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בוודאי שאפשר. בשביל זה האלוהים הטוב ברא את חברת Logitech שהיטיבה איתנו והמציאה את שלטי ה Harmony.
תוציא 500 שקל מהכיס, קנה Harmony 525, הקדש ערב אחד לתכנות ובאת אל המנוחה והנחלה.
תוציא 500 שקל מהכיס, קנה Harmony 525, הקדש ערב אחד לתכנות ובאת אל המנוחה והנחלה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

בני הבית יסתדרו עם ה Harmony הרבה יותר טוב ממה שאתה מתאר לעצמך. לחיצה אחת על Watch TV תגרום למגבר+טלוויזיה+ממיר להידלק, לממיר לעבור לערוץ 11 (לדוגמא) ולטלוויזיה לעבור ל AV1 (לדוגמא). כפתור ה volume בשלט ישלוט בעוצמת הקול של המגבר, כפתור ה Channel יעביר ערוצים בממיר, וכו'.
אם זה יותר מסובך מלהתעסק עם 3 שלטים או כל פעם ללחוץ על כפתור בשלט אחד כדי להעביר אותו לשליטה על המגבר או על הממיר אז אני צנצנת.
אם זה יותר מסובך מלהתעסק עם 3 שלטים או כל פעם ללחוץ על כפתור בשלט אחד כדי להעביר אותו לשליטה על המגבר או על הממיר אז אני צנצנת.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
ZeppeliN,
תבדוק אם ברסיבר שלך יש שלט לומד, כך עשיתי עם ה-1800 שלי - פשוט תכנתתי אופציות פשוטות לשליטה במסך ובממיר, ועכשיו הכל בשלט אחד.
Catskinner,
הכל נכון, רק דבר אחד לא הבנתי - למה שהממיר יעבור לערוץ 11 בלחיצה על Watch TV?
בשביל זה יש כפתור sleep, לא?
תבדוק אם ברסיבר שלך יש שלט לומד, כך עשיתי עם ה-1800 שלי - פשוט תכנתתי אופציות פשוטות לשליטה במסך ובממיר, ועכשיו הכל בשלט אחד.
Catskinner,
הכל נכון, רק דבר אחד לא הבנתי - למה שהממיר יעבור לערוץ 11 בלחיצה על Watch TV?
Silence speaks louder than words
- Catskinner
- חבר במועדון HT

שמע, אמרתי שזה בפעילות של Watch TV, לא אמרתי שזה ב Watch Good TV