תגובות לביקורת מקלדת לוג´יטק DINOVO MINI
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אנחנו לא צריכים בכלל מקלדת... רק שלט! 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
התמחור הגבוה (יחסית) של המקלדת מרתיע אנשים מלחשוב בכיוון.
לדעתי, יצרניות הכרטיסים (בעיקר PVR-150) הרגו את שוק המקלדות ל-HTPC בכך שהכניסו שלט ו-IR-Blaster כברירת מחדל ברכישה של הכרטיס לכידה. ברגע שהשלט עובד, אנשים לא יוציאו עוד כסף על דבר שכבר, עובד.
בכל מקרה, למרות שיש אלטרנטיבות זולות יותר, מדובר בצעצוע חמוד מאוד!
חבל שהם לא מיקמו את האותיות טיפה בצד בשביל צריבה של אותיות בשפה נוספת.
לדעתי, יצרניות הכרטיסים (בעיקר PVR-150) הרגו את שוק המקלדות ל-HTPC בכך שהכניסו שלט ו-IR-Blaster כברירת מחדל ברכישה של הכרטיס לכידה. ברגע שהשלט עובד, אנשים לא יוציאו עוד כסף על דבר שכבר, עובד.
בכל מקרה, למרות שיש אלטרנטיבות זולות יותר, מדובר בצעצוע חמוד מאוד!
חבל שהם לא מיקמו את האותיות טיפה בצד בשביל צריבה של אותיות בשפה נוספת.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
pixies,
ב-HTPC צריך מקלדת. מה שיפה כאן זה שיש לה TOUCH PAD ו-ARROW PAD ושבקלות אפשר לשים אותה בכיס או בכל מקום.
BEI-COM,
לדעתי מרבית הטלפונים לא מימשו את הפרוטוקול הספציפי של מקלדות BT. רק במכשירי WM ראיתי את זה.
ב-HTPC צריך מקלדת. מה שיפה כאן זה שיש לה TOUCH PAD ו-ARROW PAD ושבקלות אפשר לשים אותה בכיס או בכל מקום.
BEI-COM,
לדעתי מרבית הטלפונים לא מימשו את הפרוטוקול הספציפי של מקלדות BT. רק במכשירי WM ראיתי את זה.
לדעתי באופן אישי מקלדת זה עדיין אביזר חובה בHTPC. נכון שנחמד שיש שלט אבל עדיין צריכים מקלדת בשביל כל מיני פעולות. אשמח לדעת מתי (אם בכלל) היא תגיע לארץ אבל סביר להניח שהתמחור שלה פה יהיה מאוד יקר. ללא ספק המקלדת HTPC הכי מדליקה שיש.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
האמת שהמקלדת הזו נופלת בדיוק לקטגוריה של דברים שאני לא ממש צריך אבל יודע שיעשו לי טוב על הלב.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
הזמנתי את המקלדת הזו ברגע שראיתי את התמונות שפרסם כותב המאמר בפורום (אם אני זוכר נכון אלו אותם התמונות). עד עכשיו השתמשתי בעכבר ומקלדת BT של מייקרוסופט ושתי הבעיות העיקריות שהיו לי נפתרו. הבעיה הראשונה היתה שהחדר חשוך לחלוטין ולמרות שאני יכול להדליק את האור עם השלט זה לא היה נוח לעשות זאת בכל פעם שרציתי להקליד משהו, הBACKLIGHT פותר את הבעיה. הבעיה השניה היא שאין לי שולחן לפני הכורסאות וכך כשהיו יושבים לידי לא היה לי איפה להניח את המקלדת הענקית של מייקרוסופט.
החסרונות שבנתיים מצאתי הם שאין TAPPING בTOUCHPAD, אפשר ללחוץ את הכפתור פנימה אבל זה גורם לסמן לזוז וכך לפספס את הקליק מה גם שאי אפשר לעשות כך גרירה. כמו כן לא כל כך נוח להזיז את הסמן עם האגודל ויותר נוח להזיז עם האצבע וכך האחיזה של המקלדת פחות נוחה אבל אולי צריך להתרגל.
הלחצן הימני מופעל ע"י לחיצה על Fn + הכפתור שמפעיל את הקליק השמאלי, הבעיה היא שהאור האחורי של מקשי המקלדת שכולל גם את האור של מקש הFn נכבה מה שמקשה קצת על איתורו - דבר שמביא אותי לחסרון נוסף והוא שהאור האחורי של מקשי המקלדת נכבה די מהר ואז בשביל להדליק אותו שוב צריך או ללחוץ על אחד המקשים (דבר שגורם לכך שתצטרך להשתמש בBACKSPACE אם בדיוק הקלדת משהו) או לסגור ולפתוח את המכסה.
למרות זאת בנתיים יצא לי להשתמש בה פעם אחת (רק קיבלתי אותה) ואני מאוד מרוצה מהרכישה.
החסרונות שבנתיים מצאתי הם שאין TAPPING בTOUCHPAD, אפשר ללחוץ את הכפתור פנימה אבל זה גורם לסמן לזוז וכך לפספס את הקליק מה גם שאי אפשר לעשות כך גרירה. כמו כן לא כל כך נוח להזיז את הסמן עם האגודל ויותר נוח להזיז עם האצבע וכך האחיזה של המקלדת פחות נוחה אבל אולי צריך להתרגל.
הלחצן הימני מופעל ע"י לחיצה על Fn + הכפתור שמפעיל את הקליק השמאלי, הבעיה היא שהאור האחורי של מקשי המקלדת שכולל גם את האור של מקש הFn נכבה מה שמקשה קצת על איתורו - דבר שמביא אותי לחסרון נוסף והוא שהאור האחורי של מקשי המקלדת נכבה די מהר ואז בשביל להדליק אותו שוב צריך או ללחוץ על אחד המקשים (דבר שגורם לכך שתצטרך להשתמש בBACKSPACE אם בדיוק הקלדת משהו) או לסגור ולפתוח את המכסה.
למרות זאת בנתיים יצא לי להשתמש בה פעם אחת (רק קיבלתי אותה) ואני מאוד מרוצה מהרכישה.
- ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
Re: מחיר
אתה בטוח לגבי המחיר ?wonderer כתב:באתר של DELL ניתן להשיג אותה ב 100$...
http://accessories.us.dell.com/sna/prod ... u=A0762415
149 דולר אחרי INSTANT SAVING, שלא ברור מהו.
- kobyb
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 763
- נתן תודות: 55 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
הוא דיבר על המיני:
http://accessories.us.dell.com/sna/prod ... u=A1473124
המחיר הוא 120$ נכון לעכשיו - לא נורא בכלל בדולר של היום
http://accessories.us.dell.com/sna/prod ... u=A1473124
המחיר הוא 120$ נכון לעכשיו - לא נורא בכלל בדולר של היום
There is no spoon
- karpmaster
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
דבר ראשון כשקראתי סיקור של המקלדת בוואלה רצתי לEBAY והזמנתי אותה.\
דבר ראשון- לגבי DELL- הם לא שולחים לארץ, אז הברירה היחידה היא לעבור דרך צד שלישי שישלח את המוצר ככה שזה סיבך לי את העניינים.
רכשתי את המקלדת בסביבות 160 דולר סופי כולל משלוח.
לא היה שום עיכוב במכס והמשלוח הגיע ישר עד לדירה שלי עם שליח.
עכשיו בנוגע למקלדת- אני חושב שהסיקור פה באתר אומר הכל.
המקלדת סופנית, ממש מגניבה והעיפה לי את המפלצת של מייקרוסופט שישבה לי בסלון ולא קלטה כלום מהספה הרחוקה, אלא רק מהספה הכי קרובה למקלט הRF.
אין צורך בשולחן/ירך בשביל העכבר.
אין צורך בעוד שלט בשביל הPVR150.
חוץ מהעיברית הכל בומבה.
אגב, לא נראה לי שאפשר לצרוב עברית כי המקשים מוארים וזה יכול להרוס.
מקסימום אולי לשים מדבקות, אבל בינינו , זוכרים את מיקום האותיות וזהו.
דבר ראשון- לגבי DELL- הם לא שולחים לארץ, אז הברירה היחידה היא לעבור דרך צד שלישי שישלח את המוצר ככה שזה סיבך לי את העניינים.
רכשתי את המקלדת בסביבות 160 דולר סופי כולל משלוח.
לא היה שום עיכוב במכס והמשלוח הגיע ישר עד לדירה שלי עם שליח.
עכשיו בנוגע למקלדת- אני חושב שהסיקור פה באתר אומר הכל.
המקלדת סופנית, ממש מגניבה והעיפה לי את המפלצת של מייקרוסופט שישבה לי בסלון ולא קלטה כלום מהספה הרחוקה, אלא רק מהספה הכי קרובה למקלט הRF.
אין צורך בשולחן/ירך בשביל העכבר.
אין צורך בעוד שלט בשביל הPVR150.
חוץ מהעיברית הכל בומבה.
אגב, לא נראה לי שאפשר לצרוב עברית כי המקשים מוארים וזה יכול להרוס.
מקסימום אולי לשים מדבקות, אבל בינינו , זוכרים את מיקום האותיות וזהו.
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: