toshiba c3502 vs samsung q91
מה אתם חושבים שעדיף לי לקחת? השימוש הוא 50% כבלים, 25% סרטים מהמחשב , 25% פלייסטישן.
החדר די מואר בשעות היום, יש כמה חלונות, למרות שאם אינני טועה לפלסמה הזו יש יכולת לבטל את ההשתקפות.
בכל אופן, מה אתם חושבים שעדיף לי לרכוש?
החדר די מואר בשעות היום, יש כמה חלונות, למרות שאם אינני טועה לפלסמה הזו יש יכולת לבטל את ההשתקפות.
בכל אופן, מה אתם חושבים שעדיף לי לרכוש?
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
זה פלאזמה וההוא LCD , ראית? מה אהבת?roeish כתב:מה אתם חושבים שעדיף לי לקחת? השימוש הוא 50% כבלים, 25% סרטים מהמחשב , 25% פלייסטישן.
בכל אופן, מה אתם חושבים שעדיף לי לרכוש?...
השתקפות הוא לא השיקול היחיד , עבור שמוש במחשב ו PS3 ל LCD יתרון,
עבור כבלים לפלאזמה יתרון בולט,
- Rino
- חבר מכור קשה

יש לי פלאזמה "42 ואני לא מצליח להתרגל לעניין ההשתקפות , לא יעזור כמה יגידו שב Pioneer או Panasonic זה פחות מורגש , עדיין זה חסרון של פלאזמה ,כמובן מתוך מכלול גדול של שיקולים , לי אישית זה מפריע.
תקנה וילונותRino כתב:יש לי פלאזמה "42 ואני לא מצליח להתרגל לעניין ההשתקפות , לא יעזור כמה יגידו שב Pioneer או Panasonic זה פחות מורגש , עדיין זה חסרון של פלאזמה ,כמובן מתוך מכלול גדול של שיקולים , לי אישית זה מפריע....
- Rino
- חבר מכור קשה

משתמש בוילונות וגם אין לי בעייה להחשיך את הבית לגמרי (וזה מה שאני אוהב לעשות:))kobil כתב:תקנה וילונותRino כתב:יש לי פלאזמה "42 ואני לא מצליח להתרגל לעניין ההשתקפות , לא יעזור כמה יגידו שב Pioneer או Panasonic זה פחות מורגש , עדיין זה חסרון של פלאזמה ,כמובן מתוך מכלול גדול של שיקולים , לי אישית זה מפריע.......
אבל עבורי LCD עדיף ושוב גם בגלל פרמטרים אחרים.
- Rino
- חבר מכור קשה

guy11 כתב:אם אין בעיה להחשיך את החדר לגמרי אז סבבה,מי שלא יכול (כמוני למשל) די יסבול לראות טלווזיה ביום....
מסכים לגמרי,
אני רואה את זה טוב מאוד בחדר הכושר שאני מתאמן בו (קניון ארנה) יש מלא אור מבחוץ+תאורה פנימית וצריך להתאמץ בשביל לראות משהו בפלאזמות שתלויות על הקיר...
אצלי בחדר כושר הפלזמות תלויות קצת גבוה אז המבט הוא בזווית,מה שגורם להציג יותר השתקפויות של פלורסנטים מהתקרה מאשר תמונה שמשודרת.אבל בבית גם במבט ישיר הייתי יושב ורואה את עצמי בסצנות כהות משתקף כמו מראה ולא יכולתי לסבול את זה.roeish,אם זה לא מפריע לך אז לך על ה Q9 כי אין ספק שברמות מחיר האלה היא תתן תמונה טובה יותר מכל LCD.הייתי מציע לך ללכת לחנות (מוארת) ,לעמוד מול פלזמה ולראות על מה מדובר.
Rino כתב:guy11 כתב:אם אין בעיה להחשיך את החדר לגמרי אז סבבה,מי שלא יכול (כמוני למשל) די יסבול לראות טלווזיה ביום....![]()
מסכים לגמרי,
אני רואה את זה טוב מאוד בחדר הכושר שאני מתאמן בו (קניון ארנה) יש מלא אור מבחוץ+תאורה פנימית וצריך להתאמץ בשביל לראות משהו בפלאזמות שתלויות על הקיר......
תחליפו חדר כושר ... צוחק...חחחחנשלח: א' 25/05/2008 17:04 כותרת הודעה:
אצלי בחדר כושר הפלזמות תלויות קצת גבוה אז המבט הוא בזווית,מה שגורם להציג יותר השתקפויות של פלורסנטים מהתקרה מאשר תמונה שמשודרת...
שטיות .יחסית ל-LCD , נכון שהפלאזמה (אם היא לא עם מסך מאט) סובלת יותר מהשתקפויות אך פחות מהמסך TFT מפני שלטלויזיה רגילה המסך לא שטוח לחלוטין
אז סוגרים קצת וילונות או טריס בזמן שיש שמש חזקה . מה יש ?
בLCD אפילו אם תחשיך את כל החדר זה לא ייעזור הרבה . בכל זאת תראה שידורים באיכות גרועה. אז מה עדיף ?
- Rino
- חבר מכור קשה

kobil כתב:Rino כתב:guy11 כתב:אם אין בעיה להחשיך את החדר לגמרי אז סבבה,מי שלא יכול (כמוני למשל) די יסבול לראות טלווזיה ביום....![]()
מסכים לגמרי,
אני רואה את זה טוב מאוד בחדר הכושר שאני מתאמן בו (קניון ארנה) יש מלא אור מבחוץ+תאורה פנימית וצריך להתאמץ בשביל לראות משהו בפלאזמות שתלויות על הקיר......
אצלי בחדר כושר הפלזמות תלויות קצת גבוה אז המבט הוא בזווית,מה שגורם להציג יותר השתקפויות של פלורסנטים מהתקרה מאשר תמונה שמשודרת...
שטיות .יחסית ל-LCD , נכון שהפלאזמה (אם היא לא עם מסך מאט) סובלת יותר מהשתקפויות אך פחות מהמסך TFT מפני שלטלויזיה רגילה המסך לא שטוח לחלוטין
בLCD אפילו אם תחשיך את כל החדר זה לא ייעזור הרבה . בכל זאת תראה שידורים באיכות גרועה. אז מה עדיף ?...
אחרי שתצפה במסך הזה , תבין שיש LCD עם איכות מצויינת , נכון עם תג מחיר גבוה
http://www.miniline.com/Samsung/Index.a ... 129&Page=1
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
חוסר הבנה
מי שחושב שכדי לראות טוב ב lcd כדאי לראות בחדר חשוך מפספס בגדול.kobil כתב:Rino כתב:guy11 כתב:אם אין בעיה להחשיך את החדר לגמרי אז סבבה,מי שלא יכול (כמוני למשל) די יסבול לראות טלווזיה ביום....![]()
מסכים לגמרי,
בLCD אפילו אם תחשיך את כל החדר זה לא ייעזור הרבה . בכל זאת תראה שידורים באיכות גרועה. אז מה עדיף ?...
איכות השחור ב lcd עולה בהרבה כאשר החדר מואר לעומת חדר חשוך.
Re: חוסר הבנה
דיברנו על הפלאזמות ולא על LCD . לראות טוב בLCD (שידורי טלויזיה רגילים) לדעתי בלתיהמהנדס כתב:מי שחושב שכדי לראות טוב ב lcd כדאי לראות בחדר חשוך מפספס בגדול.kobil כתב:Rino כתב:guy11 כתב:אם אין בעיה להחשיך את החדר לגמרי אז סבבה,מי שלא יכול (כמוני למשל) די יסבול לראות טלווזיה ביום....![]()
מסכים לגמרי,
איכות השחור ב lcd עולה בהרבה כאשר החדר מואר לעומת חדר חשוך....
אפשרי גם בחדר מואר וגם בחדר חשוך
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

איזה טלביזיות ראית ?
kobil כתב:דיברנו על הפלאזמות ולא על LCD . לראות טוב בLCD (שידורי טלויזיה רגילים) לדעתי בלתיהמהנדס כתב:מי שחושב שכדי לראות טוב ב lcd כדאי לראות בחדר חשוך מפספס בגדול.kobil כתב:Rino כתב:guy11 כתב:אם אין בעיה להחשיך את החדר לגמרי אז סבבה,מי שלא יכול (כמוני למשל) די יסבול לראות טלווזיה ביום....![]()
מסכים לגמרי,
איכות השחור ב lcd עולה בהרבה כאשר החדר מואר לעומת חדר חשוך....
אפשרי גם בחדר מואר וגם בחדר חשוך...
איזה טלביזיות lcd מכויילות כהלכה עם מקורות טובים וכבלים איכותיים ראית
שאתה מרשה לעצמך לקבוע בנחרצות כי אי אפשר לראות טוב ב lcd ?
הרי ברור שדינה של הפלסמה כטלביזיה לשוק הרחב נחרץ ובטווח הארוך למעט נישה
של טלביזיות יוקרה היא תעלם.
Re: איזה טלביזיות ראית ?
ראיתי LCD אצל הרבה אנשים . טושיבות, פיליפסים המפורסמים , סוני וכו'.
לא מדבר כאן על המסכי יוקרה ומקורות HD. בכל המסכים LCD (עד 10 אלף ש''ח) במחירים וגודל המסך המשתווים למתחרותיהם פלאזמות את השידורים של יס או כבלים רואים יותר טוב מבחינת הצבעים , פרטים , עומק , רמת השחור , סצנות מהירות .אני מוסיף לטעמי
לא מדבר כאן על המסכי יוקרה ומקורות HD. בכל המסכים LCD (עד 10 אלף ש''ח) במחירים וגודל המסך המשתווים למתחרותיהם פלאזמות את השידורים של יס או כבלים רואים יותר טוב מבחינת הצבעים , פרטים , עומק , רמת השחור , סצנות מהירות .אני מוסיף לטעמי
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

לטעמך
יפה שאמרת סוף סוף לטעמך,כי זה בסופו של דבר ענין של טעם ולא אמת מוחלטתkobil כתב:ראיתי LCD אצל הרבה אנשים . טושיבות, פיליפסים המפורסמים , סוני וכו'.
לא מדבר כאן על המסכי יוקרה ומקורות HD. בכל המסכים LCD (עד 10 אלף ש''ח) במחירים וגודל המסך המשתווים למתחרותיהם פלאזמות את השידורים של יס או כבלים רואים יותר טוב מבחינת הצבעים , פרטים , עומק , רמת השחור , סצנות מהירות .אני מוסיף לטעמי...
כפי שאתה מציג.לטעמי פלסמה היא בלתי נסבלת בגלל הפיקסלים הבולטים שלה
והאפשרות של צריבת מסך.וכן,אני מדבר על מסכים איכותיים ולא על זולים.