TRAILER של קינג קונג ב-HD מלא (1080P)
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
לא מלהיב אותי יותר מדי הסרט הזה...
יש בעמוד הטריילרים שלהם עוד מלא של 1080P ו 720P.
יש בעמוד הטריילרים שלהם עוד מלא של 1080P ו 720P.
תראה, ראיתי את זה בטלויזיה כשהייתי ילד לפני יותר מ30 שנה, ומה שזכור לי (אם בכלל זכור לי) שגם אז זה נראה לי מאוד מאוד מיושן. לא יודע אם תהנה במובן הרגיל, אך זה בטח מהנה ברמה כלשהי.sunny_jim כתב:אי אפשר לדעת...
מישהו ראה את קינג קונג המקורי? אני יודע שזה סרט קלאסי, אבל יש סרטים קלאסים שבגלל שהם כל כך ישנים, די לא נעים לראות אותם(לפחות בשבילי)... האם אתם בכל זאת ממליצים?...
אגב סרטים ישנים - לפני כשבועיים לקחנו בסוכות את הדיסק של הקלאסיקה מ1940 - "האזרח קיין". זה באמת שווה. למרות פער הזמנים האדיר, זה עדיין סרט טוב (מעבר לערכו כקלאסיקה). גם בני נהנה ממנו. יש שם גם דיסק נוסף (מודרני) הכולל את הרקע לסרט , את הסקנדלים בעקבותיו והשפעתו.
משה
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6048
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
מה קורה לכם? אתם חוששים מחידוש עלילה ישנה? מה, שר הטבעות נכתב אתמול? c'mon...
פיטר ג'קסון וקינג קונג? זו נוסחת הצלחה.
מה שכן הוא רזה מאד (יש making of שם), וזו נקודה חשודה, האם הוא נהיה סלבריטאי שאכפת לו מה חושבים עליו, או שאישתו מכריחה אותו...
פיטר ג'קסון וקינג קונג? זו נוסחת הצלחה.
מה שכן הוא רזה מאד (יש making of שם), וזו נקודה חשודה, האם הוא נהיה סלבריטאי שאכפת לו מה חושבים עליו, או שאישתו מכריחה אותו...
אני מהמר בכיוון של d-tox ולו מסיבות סטטיסטיות גרידא. אחרי הצלחה כמו LOTR , פשוט לא סביר לחזור על זה.
נוסיף על כך, שLOTR מבוסס על סיפור עשיר ביותר (זה היה גם האתגר הגדול). בקינג קונג, לדעתי, אין שום הקבלה בסיפור.
האמת היא ההשוואה הבלתי נמנעת שתהיה עם LOTR היא כלל לא הוגנת.
נוסיף על כך, שLOTR מבוסס על סיפור עשיר ביותר (זה היה גם האתגר הגדול). בקינג קונג, לדעתי, אין שום הקבלה בסיפור.
האמת היא ההשוואה הבלתי נמנעת שתהיה עם LOTR היא כלל לא הוגנת.
משה
- d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
בואו ניישר קו,
פיטר ג'קסון במאי מעולה, להרים טרילוגיה מרשימה בגודל של LOTR זה בהחלט לא קל והרבה במאים טובים היו הולכים לאיבוד בהפקה כזו, בואו לא נשכח גם שג'קסון לקח 3 אוסקרים שמגיעים לו בזכות.
קינג קונג לפי תחושת בטן שלי לא הולך להצליח, למרות תקציב גדול ושחקנים טובים, לא נראה לי שג'קסון ישחק אותה הפעם, אולי ב"היילו" העתידי.
הלוואי ואתבדה.
פיטר ג'קסון במאי מעולה, להרים טרילוגיה מרשימה בגודל של LOTR זה בהחלט לא קל והרבה במאים טובים היו הולכים לאיבוד בהפקה כזו, בואו לא נשכח גם שג'קסון לקח 3 אוסקרים שמגיעים לו בזכות.
קינג קונג לפי תחושת בטן שלי לא הולך להצליח, למרות תקציב גדול ושחקנים טובים, לא נראה לי שג'קסון ישחק אותה הפעם, אולי ב"היילו" העתידי.
הלוואי ואתבדה.
- walter_yaron
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני מהמר שהסרט יהיה להיט אני בטוח הולך לראות אותו בקולנוע כמו תמיד בסרטים חדשים וטובים.
פיטר ג'קסון במאי ענק והחלום שלו היה לביים את הסרט ולפי מה שראיתי יש פוטנציאל אדיר לסרט.
פיטר ג'קסון במאי ענק והחלום שלו היה לביים את הסרט ולפי מה שראיתי יש פוטנציאל אדיר לסרט.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
ShayGTi,
ת'אמת שעדיין לא ראיתי את הטריילר הזה (ראיתי טריילרים אחרים של הסרט אבל לא במחשב) פשוט בגלל שזה דורש QT7 ועדיין לא התקנתי אותו...
אני הייתי מאוד סקפטי וחשבתי שזו עלילה די בעייתית לבסס סרט כזה עליו. אחרי הטריילר שראיתי (כאמור, אני לא בטוח שזה אותו טריילר שהובא כאן) שזה הולך להיות מעניין מאוד ובהחלט זה סרט שאני אישית הולך לראות.
האם כולם יחשבו כך? קשה מאוד לדעת. מדובר בהחלט בבמאי מוכשר ביותר, תקציב גבוה, כושר ביצועי והחלטי מעולה. האם הקהל יבין זאת, אני מניח שזה מאוד תלוי באיכות הסרט. הסרט בוודאי לא יתן פתיחה גבוהה מאוד, אבל אם הוא טוב מאוד, הוא יתפוס מהר מאוד בגלל WORD OF MOUTH...
ת'אמת שעדיין לא ראיתי את הטריילר הזה (ראיתי טריילרים אחרים של הסרט אבל לא במחשב) פשוט בגלל שזה דורש QT7 ועדיין לא התקנתי אותו...
אני הייתי מאוד סקפטי וחשבתי שזו עלילה די בעייתית לבסס סרט כזה עליו. אחרי הטריילר שראיתי (כאמור, אני לא בטוח שזה אותו טריילר שהובא כאן) שזה הולך להיות מעניין מאוד ובהחלט זה סרט שאני אישית הולך לראות.
האם כולם יחשבו כך? קשה מאוד לדעת. מדובר בהחלט בבמאי מוכשר ביותר, תקציב גבוה, כושר ביצועי והחלטי מעולה. האם הקהל יבין זאת, אני מניח שזה מאוד תלוי באיכות הסרט. הסרט בוודאי לא יתן פתיחה גבוהה מאוד, אבל אם הוא טוב מאוד, הוא יתפוס מהר מאוד בגלל WORD OF MOUTH...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
תתקין k-lite mega codec ותחסוך את ההתקנה של QT7.oferlaor כתב:ShayGTi,
פשוט בגלל שזה דורש QT7 ועדיין לא התקנתי אותו......
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
עופר
בדיוק צפיתי אתמול ב MAKE OF של הסרט, נראה סרט מעניין, אני מהמר על שובר קופות היסטרי...מה גם שהוא שילב כמה דינוזאורים שםoferlaor כתב:ShayGTi,
האם כולם יחשבו כך? קשה מאוד לדעת. מדובר בהחלט בבמאי מוכשר ביותר, תקציב גבוה, כושר ביצועי והחלטי מעולה. האם הקהל יבין זאת, אני מניח שזה מאוד תלוי באיכות הסרט. הסרט בוודאי לא יתן פתיחה גבוהה מאוד, אבל אם הוא טוב מאוד, הוא יתפוס מהר מאוד בגלל WORD OF MOUTH......
בכל מקרה, אני אוהב את העבודות שלו ואני מאד סקרן לראות את KING KONG
דרך אגב, פיטר ג'קסון נהייה חצי בן אדם, הוא רזה בטירוף!!!
בכל מקרה אני ממליץ על סרט מעולה בשם JARHEAD, אני לא יודע עם זה הגיע אליכם עדיין, פשוט סרט מצויין של סם מנדז(זה שביים את אמריקן ביוטי)
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35085
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Re: עופר
הוא לא "שילב" דינוזאורים הם היו בגירסה המקורית מ-1933RBA כתב: בדיוק צפיתי אתמול ב MAKE OF של הסרט, נראה סרט מעניין, אני מהמר על שובר קופות היסטרי...מה גם שהוא שילב כמה דינוזאורים שם
בכל מקרה, אני אוהב את העבודות שלו ואני מאד סקרן לראות את KING KONG
דרך אגב, פיטר ג'קסון נהייה חצי בן אדם, הוא רזה בטירוף!!!
בכל מקרה אני ממליץ על סרט מעולה בשם JARHEAD, אני לא יודע עם זה הגיע אליכם עדיין, פשוט סרט מצויין של סם מנדז(זה שביים את אמריקן ביוטי)...
גיא