פסים אופקיים על במסך בשידור מכבלים על פלאזמה
פלאזמה HAIER בחיבור AV לממיר של הכבלים , יש הפרעות של פסים שיורדים לאורך המסך.
זה החל הערב וזה קורא רק בשידור מכבלים ולא לדוגמא מסרט DVD או DVIX .
החיבור של הממיר הוא יציאת סקאט וכניסת שלוש בננות בגב המסך.
פתאום רגשתי כמו בשידורי הערוץ היחיד בשנות ה-80 ...
מה אני יכול לעשות ?
זה החל הערב וזה קורא רק בשידור מכבלים ולא לדוגמא מסרט DVD או DVIX .
החיבור של הממיר הוא יציאת סקאט וכניסת שלוש בננות בגב המסך.
פתאום רגשתי כמו בשידורי הערוץ היחיד בשנות ה-80 ...
מה אני יכול לעשות ?
בדיוק את זה עשיתי וזה באמת פתר את הבעיה כמעט לגמרי.alexf1 כתב:כמו שציינו כאן מספר חברה - יש לך בעיית אדמות בגלל סוג החיבור.
הפתרון הפשוט ביותר הוא לחבר כבל RF (אנטנה) בין הממיר לטלויזיה אשר יחבר בין האדמות של המסך והממיר....
יחד עם זאת אני אצור קשר עם חברת הכבלים כדי להזמין איזולטור אולי גם לשדרג ממיר.
הממיר שלי בן כמעט 6 שנים .
indiana כתב:בדיוק את זה עשיתי וזה באמת פתר את הבעיה כמעט לגמרי.alexf1 כתב:כמו שציינו כאן מספר חברה - יש לך בעיית אדמות בגלל סוג החיבור.
הפתרון הפשוט ביותר הוא לחבר כבל RF (אנטנה) בין הממיר לטלויזיה אשר יחבר בין האדמות של המסך והממיר....
יחד עם זאת אני אצור קשר עם חברת הכבלים כדי להזמין איזולטור אולי גם לשדרג ממיר.
הממיר שלי בן כמעט 6 שנים ....
הגיע הזמן באמת...תדרוש ממיר דוקסיס.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ממש לא !!!!זורו44 כתב:קח כבל חשמל מאריך נתק לו בצד של התקע את הפיןהמרכזי[הארקה] בצבע ירוק צהוב.וחבר את הממיר והמסך, בעזרת שקע כפול....
המלצה רעה ולא בטיחותית בעליל !
אין לנתק אדמות של שום מכשיר חשמלי בבית !
מעבר לזה שזה לא בטיחותי, במקרה של שריפה/התחשמולת חלילה, גם לא תכוסה ע"י הביטוח....
תקן אותי אם אני טועה אבל אם יש לך דגם מסוג p42a9ak הוא אמור להגיע עם כניסת s-video (קונקטור קטן עם מספר פינים)
יש אפשרות לרכוש כבל scart to svideo - גוף הכבל כולל הארקה(אדמה), להגדיר את יציאת הממיר לsvideo וזה אמור לפתור לך את הבעיה.
בכל אופן מומלץ להחליף את הממיר והכי חשוב כמו שמרטין הזכיר בשום מקרה אין לנתק את האדמה מהתקע של הטלויזיה
יש אפשרות לרכוש כבל scart to svideo - גוף הכבל כולל הארקה(אדמה), להגדיר את יציאת הממיר לsvideo וזה אמור לפתור לך את הבעיה.
בכל אופן מומלץ להחליף את הממיר והכי חשוב כמו שמרטין הזכיר בשום מקרה אין לנתק את האדמה מהתקע של הטלויזיה
יש לי את הדגם החדש p32r1 .alexf1 כתב:תקן אותי אם אני טועה אבל אם יש לך דגם מסוג p42a9ak הוא אמור להגיע עם כניסת s-video (קונקטור קטן עם מספר פינים)
בכל אופן מומלץ להחליף את הממיר והכי חשוב כמו שמרטין הזכיר בשום מקרה אין לנתק את האדמה מהתקע של הטלויזיה...
החיבור הוא מ-scrat לכניסת שלוש בננות ( צהוב, לבן אדום ) .
ההגדרה בממיר היא rgb .
כשאני משנה את ההגדרה ל- svideo רואים שחור לבן בלבד.
הממיר הוא תומפסון כסוף מלפני כחמש וחצי עד שש שנים .
לגבי הארקה , לא נוגע.
תודה.