samsung Q91 , כמה שאלות למי שמכיר את המוצר מקרוב
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
הדגם שהזכרת הוא מומלץ מאוד בתור פלאזמה כמובן, אך אם מדובר בחדר מואר יחסית אז פשוט תוותר ותתור אחרי LCD מתאימה... לאחי יש את הדגם 50 אינץ' ורואים בצורה טובה מאוד אך בתנאים המתאימים בלבד (החשכת החדר) וזאת למרות הגימיק של "מסנן האור" שהזכרת .roeish כתב:האם המסנן אור הזה שרשום במפרט, האם הוא פותר את בעיית ההשתקפות בפלזמה?
והאם בחיבור למחשב ופלייסטישן המסך עושה מראה ביצועים טובים?
תודה למגיבים...
לגבי תכני HD, מחשב או PS3 יש למסכי ה-LCD יתרון גדול על פני הפלאזמות אבל עדיין אתה לא העלתה את דרישותך ותנאי הצפייה שלך.
אני יודע של LCD יש יתרון בחיבור מחשב ו PS3 , לפחות ככה אומרים, למה אבל?nils3373 כתב:הדגם שהזכרת הוא מומלץ מאוד בתור פלאזמה כמובן, אך אם מדובר בחדר מואר יחסית אז פשוט תוותר ותתור אחרי LCD מתאימה... לאחי יש את הדגם 50 אינץ' ורואים בצורה טובה מאוד אך בתנאים המתאימים בלבד (החשכת החדר) וזאת למרות הגימיק של "מסנן האור" שהזכרת .roeish כתב:האם המסנן אור הזה שרשום במפרט, האם הוא פותר את בעיית ההשתקפות בפלזמה?
והאם בחיבור למחשב ופלייסטישן המסך עושה מראה ביצועים טובים?
תודה למגיבים...
לגבי תכני HD, מחשב או PS3 יש למסכי ה-LCD יתרון גדול על פני הפלאזמות אבל עדיין אתה לא העלתה את דרישותך ותנאי הצפייה שלך....
בגלל צורת הפיקסלים?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
מדובר בחדות התמונה - פיקסל של מסך LCD הוא ריבוע מושלם ועקב זאת כל הפיקסלים צמודים אחד לשני - דבר אשר מספק תמונה סופר חדה.roeish כתב: אני יודע של LCD יש יתרון בחיבור מחשב ו PS3 , לפחות ככה אומרים, למה אבל?
בגלל צורת הפיקסלים?...
לעומת זאת במסכי פלאזמה "התמונה" שונה:
בדגמים המתקדמים (1366 - 768) הפיקסל מגיע כריבוע ואז היחסיות נשמרת אך בדגמים נחותים יותר הפיקסל הוא פשוט מלבני (1024-768) וכתוצאה מכך תכני מחשב/PS3 מוצגים בצורה מעוותת. חוסר החדות היחסי נגרם מפני שהפיקסל של הפלאזמה (בין הוא ריבוע או מלבני) הוא למעשה מרובע עם פינות מעוגלות ואז נוצר מעין "שטח מת" בין הפיקסלים.
avielbaz1 כתב:אבל אומרים פה שבעיית ההשתקפות היא גדולה ושבפלייסטישן ובסרטים מהמחשב יראו משמעותית טוב יותר ב LCDroeish כתב:זה בערך 50% כבלים, 25% פלייסטישן 25% סרטים מהמחשב
אם הדילמה היא בין הסמסונג לטושיבה C3500?
על מה הייתם הולכים?[/qu
כדאי יותר את הפלאזמה אם עדיפות לQ91 שיש לי אותה ואני מאוד מרוצה מאיכות התמונה...
....
אם רוב הצפיה שלך היא כבלים אז מומלץ פלאמה{יש דיון נרחב על כך} אבל במידה אתה מישתמש בקונסוליות משחקים אז ישנה עדיפות ל LCD .אני מישתמש 80% כבלים 20% DVD אני מאוד מרוצה מהפלאזמה לאחר אין ספור התלבטיות והמון המלצות מחברי האתר והיום אני מבין שהיה שווה לרכוש את המסך .