המלצה לממיר YES רגע לפני שאני מתנתק מהוט .
חברים יקרים שלום
לאחר שנה וחמישה חודשים בהוט ולאחר שעזבתי את חברת יס כי לא רצו בזמנו
לספק לי את הממירים שרציתי ,החלטתי לעבור חזרה ליס בהנחה שעכשיו כלקוח חוזר/חדש
שוב יתנו בקלות את אשר אני ידרוש.
ברשותי ארבע מסכי LCD בבית ייתכן ואני יקח יס מקס אחד ושלושה ממירים רגילים
השאלה שלי היא כזאת איזה מהממירים של יס שיש היום מוציא את התמונה הטובה ביותר ?כמובן שהחיבור שאני מעדיף הוא מחבר SCART ושיטת שידור RGB (ככה אני מחובר היום בהוט ,ברשותי ארבע ממירי טומסון דוכסיס) שאלה נוספת האם בממירי היס מקס יש הבדל גם בין המכשירים? ושאלה נוספת איזה תכנים יש בHD ביס ,כלומר האם שווה לשלם יותר כסף עבור חיבור עם תמיכה בשידורי ה HD???
תודה מראש לכל מי שעוזר .
לאחר שנה וחמישה חודשים בהוט ולאחר שעזבתי את חברת יס כי לא רצו בזמנו
לספק לי את הממירים שרציתי ,החלטתי לעבור חזרה ליס בהנחה שעכשיו כלקוח חוזר/חדש
שוב יתנו בקלות את אשר אני ידרוש.
ברשותי ארבע מסכי LCD בבית ייתכן ואני יקח יס מקס אחד ושלושה ממירים רגילים
השאלה שלי היא כזאת איזה מהממירים של יס שיש היום מוציא את התמונה הטובה ביותר ?כמובן שהחיבור שאני מעדיף הוא מחבר SCART ושיטת שידור RGB (ככה אני מחובר היום בהוט ,ברשותי ארבע ממירי טומסון דוכסיס) שאלה נוספת האם בממירי היס מקס יש הבדל גם בין המכשירים? ושאלה נוספת איזה תכנים יש בHD ביס ,כלומר האם שווה לשלם יותר כסף עבור חיבור עם תמיכה בשידורי ה HD???
תודה מראש לכל מי שעוזר .
1. ממירים מסוג 3100 אמורים לתת את התמונה הכי טובה. נדמה לי שיש להם יציאת SCART. יש הרבה שרשורים פה באתר בנושא - חפש
2. יש רק סוג מקס אחד, תתעקש לקבל חדש עם דיסק גדול
3. לגבי HD - יש כרגע 5 ערוצים - סרטים, סדרות, נשיונל ג'יאוגרפיק, MGM (סרטים ישנים/קלאסיים) וספורט (90% כדורגל, 10% טניס, הרוב תכנים ישנים). האיכות מדהימה בד"כ, אבל רק אתה יכול להחליט אם שווה לך לשלם עוד 40 ש"ח בחודש. וזה ממיר נפרד
4. אין אפשרות הקלטה ב-HD
5. אם אתה רוצה לחבר את המקס ואת ה-HD לאותו מסך, קח בחשבון שני ממירים של יס, שני שלטים וצורך לזפזפ בשלט של הטלוויזיה בין כניסת ה-HDMI וכניסת ה-AV - צרות של עשירים ללא ספק
2. יש רק סוג מקס אחד, תתעקש לקבל חדש עם דיסק גדול
3. לגבי HD - יש כרגע 5 ערוצים - סרטים, סדרות, נשיונל ג'יאוגרפיק, MGM (סרטים ישנים/קלאסיים) וספורט (90% כדורגל, 10% טניס, הרוב תכנים ישנים). האיכות מדהימה בד"כ, אבל רק אתה יכול להחליט אם שווה לך לשלם עוד 40 ש"ח בחודש. וזה ממיר נפרד
4. אין אפשרות הקלטה ב-HD
5. אם אתה רוצה לחבר את המקס ואת ה-HD לאותו מסך, קח בחשבון שני ממירים של יס, שני שלטים וצורך לזפזפ בשלט של הטלוויזיה בין כניסת ה-HDMI וכניסת ה-AV - צרות של עשירים ללא ספק
ההבדל היחידי בין ילדים למבוגרים הוא מחיר הצעצועים שלהם (LCD כבר אמרנו?)
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
ישן - 80GBronik כתב:2. יש רק סוג מקס אחד, תתעקש לקבל חדש עם דיסק גדול
ראשית תודה על התשובה.
שנית,
האם אתה יכול להגיד לי מה ההבדלים של גודל הדיסק בין שני המקסים במספרים ?
על מנת שאני יידע מה לבקש ....
חדש- 160GB
לא מאמין שתקבל את הדור הישן
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
היום לא מספקים את הישן, אוטומטי מקבלים את הדור השני (160G) כשיש במלאי, אם לא אז ממתינים....Rino כתב:ישן - 80GBronik כתב:2. יש רק סוג מקס אחד, תתעקש לקבל חדש עם דיסק גדול
ראשית תודה על התשובה.
שנית,
האם אתה יכול להגיד לי מה ההבדלים של גודל הדיסק בין שני המקסים במספרים ?
על מנת שאני יידע מה לבקש ....
חדש- 160GB
לא מאמין שתקבל את הדור הישן...