התחדשתי ב-B1000
כן שמעתי שאסור לרדת מ-8 אוהם, לא כ"כ מבין את התיאוריה מאחורי זה אבל רוב הרמקולים הטובים גם ככה לא מתחת לזה.
אני דיי מוגבל לאיזור הדרום בחיפוש אחר רמקולים ככה שאין יותר מדיי היצע של יד שניה.
אבל מצאתי HLS610 של JBL ב-500 אם מישהו שמע או מכיר.
וגם סנסוי ישנים מנייטיב באר שבעי שנראה לי קרע לו את הצורה אבל אני אלך לבדוק אותם :
אני דיי מוגבל לאיזור הדרום בחיפוש אחר רמקולים ככה שאין יותר מדיי היצע של יד שניה.
אבל מצאתי HLS610 של JBL ב-500 אם מישהו שמע או מכיר.
וגם סנסוי ישנים מנייטיב באר שבעי שנראה לי קרע לו את הצורה אבל אני אלך לבדוק אותם :
מוכן לעלות עד 800 שקלים, עדיף בסביבות ה-500. רצוי שיהיו מדפיים.
אם הרמקולים יהיו נטולי בס עמוק (דבר שכיח במדפיים ללא וופר) אני אולי יוסיף למערכת סאב של רכב שיש לי זרוק, ואחבר לו בהזדמנות מגבר מונו עם קרוסאובר, או אפילו מהיציאה הקוואדרופונית של הפוואר. למרות שאני לא כ"כ מעוניין בזה, מעדיף רמקול עם כל הטווח.
מקבל את העצה ויורד מהJBL.
ראיתי גם Tannoy MX2 שמישהו מוכן למכור כחלק מהק"ב שהוא מוכר כחבילה, בשביל 600 זוזים. נשמע לעניין ?
תודה לעוזרים !
אם הרמקולים יהיו נטולי בס עמוק (דבר שכיח במדפיים ללא וופר) אני אולי יוסיף למערכת סאב של רכב שיש לי זרוק, ואחבר לו בהזדמנות מגבר מונו עם קרוסאובר, או אפילו מהיציאה הקוואדרופונית של הפוואר. למרות שאני לא כ"כ מעוניין בזה, מעדיף רמקול עם כל הטווח.
מקבל את העצה ויורד מהJBL.
ראיתי גם Tannoy MX2 שמישהו מוכן למכור כחלק מהק"ב שהוא מוכר כחבילה, בשביל 600 זוזים. נשמע לעניין ?
תודה לעוזרים !
תראה אתה חייב ללכת ולשמוע!!MoAv כתב:מישהו יכול להגיב על הרמקול שציינתי ? לא אוהב להקפיץ אבל אני צריך קצת עזרה....
אנשים יכולים לומר לך הרבה דברים אבל בסופו של דבר האזניים שלך מחליטות!!
לטאנוי יש אחלה רמקולים
מסכים מאוד, עם זאת, לרמקולים יש גוון צליל שניתן לאפיין אותו בכמה קריטריונים וכך להסיק איזה אופי יהיה לצליל, חם/קר, נייטרלי/צבוע, במה גדולה קטנה וכו'.reuveney כתב:תראה אתה חייב ללכת ולשמוע!!MoAv כתב:מישהו יכול להגיב על הרמקול שציינתי ? לא אוהב להקפיץ אבל אני צריך קצת עזרה....
אנשים יכולים לומר לך הרבה דברים אבל בסופו של דבר האזניים שלך מחליטות!!
לטאנוי יש אחלה רמקוליםוהם בהחלט שווים בדיקה.
...
כך שאפילו בלי ללכת לשמוע אני אוכל לדעת אם הרמקול מפיק צליל שאני מעדיף. ויש עוד הרבה קריטריונים שאיתם אפילו אין על מה להיתווכח, כמו נצילות נמוכה (שחשוב לי בשביל הB1000) וחתך בתדר מסויים... קיצר הבנת את הסיפור.
אז יאללה מי מכיר את הרמקול ויכול לתת לי חוות דעת.