כדורגל ב HD
שלום,
אני חייב לשתף אתכם בחוויה מרנינה השבוע,
בפעם הראשונה צפיתי במשחק כדורגל ב FULL HD וב DOLBY DIGITAL וזו חוויה מדהימה.
אין תענוג גדול מלראות את מנצסטר מנצחת בגמר, ב HD.
ההבדל באיכות התמונה על מסך גדול הוא ענק. לעולם לא אוכל לחזור אחורה ל SDTV.
דרך אגב, האם המשחק שודר גם בספורט 5 HD?
אני חייב לשתף אתכם בחוויה מרנינה השבוע,
בפעם הראשונה צפיתי במשחק כדורגל ב FULL HD וב DOLBY DIGITAL וזו חוויה מדהימה.
אין תענוג גדול מלראות את מנצסטר מנצחת בגמר, ב HD.
ההבדל באיכות התמונה על מסך גדול הוא ענק. לעולם לא אוכל לחזור אחורה ל SDTV.
דרך אגב, האם המשחק שודר גם בספורט 5 HD?
גם אני ראיתי את המשחק בהוט HD .
איכות התמונה היתה מהממת ממש והיה נחמד להעביר מידי פעם לערוץ 2 כדי להשוות ואחרי שצופים בHD כבר ממש בלתי אפשרי לחזור לשידור הרגיל.
מה שבאמת מרגיז זה שהסאונד בהוט היה בסטריאו ולא DD . אני מניח שגם ביס זה היה ככה .
למה הם לא יכולים כבר לתת לנו את הדבר המושלם ? למה?
איכות התמונה היתה מהממת ממש והיה נחמד להעביר מידי פעם לערוץ 2 כדי להשוות ואחרי שצופים בHD כבר ממש בלתי אפשרי לחזור לשידור הרגיל.
מה שבאמת מרגיז זה שהסאונד בהוט היה בסטריאו ולא DD . אני מניח שגם ביס זה היה ככה .
למה הם לא יכולים כבר לתת לנו את הדבר המושלם ? למה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מה בדיוק DD נותן בשביל רעש של קהל באיצטדיון כדורגל?... לא מדובר פה בסרט עם אפקטים...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- fighterblast
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 328
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
מתי ישימו DTS 1536kbs בשידורי הוט\יס אם בכלל. דולבי דיגטאל של DVD נשמע לא משהו יחסית לזה, שלא לדבר על DTS HD DOLBY TRUEHD
ידידי , אני חושב שרובנו היינו מסתפקים בינתיים לקבל שידור DD - 348kbps בשידורים של הוט ויס . DTS אולי בעתיד הרחוק . לגבי השיטות החדשות זה יקח עוד הרבה זמן כי יהיה להם מאוד מאוד קשה להעביר שידור עם כל כך הרבה אינפורמציה .fighterblast כתב:מתי ישימו DTS 1536kbs בשידורי הוט\יס אם בכלל. דולבי דיגטאל של DVD נשמע לא משהו יחסית לזה, שלא לדבר על DTS HD DOLBY TRUEHD...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
לעולם לא ישימו קצב נתונים כזה גבוה בשידורי לווין\כבלים, זהו קצב גבוה מידי עבור שידורים מסוג זה בהם עלות רוחב הפס יקרה במידה רבה.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
זה שהמשחק שודר בסטריאו ולא ב-DD - מילא! הבעיה היא הרבה יותר חמורה. כשהמשחק החל שמעת סאונד עשיר עם הפרדה טובה, הקהל שאג מאחוריך וממש היתה הרגשה של להיות שם. הבעיה היא שכשהקריין הישראלי הוכנס לשידור, השידור נהפך לכמעט מונו, הסאונד הופחת בכ-90% ומה ששמעת זה את רמי וייץ מערוץ הסנטר עם הרבה דיסטורשיון.dor8 כתב:גם אני ראיתי את המשחק בהוט HD .
למה הם לא יכולים כבר לתת לנו את הדבר המושלם ? למה?...