נמאס מ-DVD ג'אנק - DV400 יתאים לי?
היי,
מחפש המלצה ל-DVD איכותי. הסיפור הוא כזה...
יש (גם) לי APEX-811 ובגדול הייתי מרוצה ממנו (גם מהשני). סה"כ נותן לי מה שצריך אבל הבעיות התחילו כשהתחלתי להדביק מדבקות על סרטי ה-DVD שלי. ברוב הסרטים המכשיר מתחיל לקפוא ולקפוץ לאחר מספר דקות.
אותם סרטים רצו יפה מאד על DVD pioneer htz151 שהיה בצימר לפני שבוע, נתן לי קצת אופטימיות.
אני מחפש שילוב של מכשיר חזק ואיכותי עם אחד פונקציונלי כמו APEX (עברית + היפוך + שינוי גודל פונט + SUB + SRT וכד'), ורצוי שיהיה גם HDMI (למרות שאני לא סגור על מה שזה נותן).
אשמח לקבל עזרה, כרגע אני תקוע עם סרטים שאני לא יכול לצפות בהם.
תודה
מחפש המלצה ל-DVD איכותי. הסיפור הוא כזה...
יש (גם) לי APEX-811 ובגדול הייתי מרוצה ממנו (גם מהשני). סה"כ נותן לי מה שצריך אבל הבעיות התחילו כשהתחלתי להדביק מדבקות על סרטי ה-DVD שלי. ברוב הסרטים המכשיר מתחיל לקפוא ולקפוץ לאחר מספר דקות.
אותם סרטים רצו יפה מאד על DVD pioneer htz151 שהיה בצימר לפני שבוע, נתן לי קצת אופטימיות.
אני מחפש שילוב של מכשיר חזק ואיכותי עם אחד פונקציונלי כמו APEX (עברית + היפוך + שינוי גודל פונט + SUB + SRT וכד'), ורצוי שיהיה גם HDMI (למרות שאני לא סגור על מה שזה נותן).
אשמח לקבל עזרה, כרגע אני תקוע עם סרטים שאני לא יכול לצפות בהם.
תודה
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
מדבקות מוציאות את הדיסק מאיזון וממש לא רצוי להדביק על הדיסק כלום.
גם אם כרגע יעבוד לך במכשיר אחר , יש סיכוי שעם הזמן גם הוא יפסיק לקרוא אותם בגלל זה.
מכשיר טוב הוא פיוניר 400 .
גם אם כרגע יעבוד לך במכשיר אחר , יש סיכוי שעם הזמן גם הוא יפסיק לקרוא אותם בגלל זה.
מכשיר טוב הוא פיוניר 400 .
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
עופר , עד כמה שזה נראה לך מצחיק יש לי חבר ביבנה שהוועד צבע את החנייה של הבניין בשטח הפרטי של הבניין ובכל זאת פקח אידיוט חילק דוחות דיירי הבניין .oferlaor כתב:moco,
לא מדוייק.
נניח ואני שם בכניסת הרחוב שלי (על דעת עצמי) תמרור עצור.
האם המשמעות של הדבר הוא שקנס ששוטרים שיטילו על מי שעובר על החוק הזה הוא חוקי?...
לקח לו כמה חודשים ושיחה עם ראש העיר כדי לבטל דוח שניתן לו בשטח פרטי שלו .
מדינת חלם .