Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007)
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
ראיתי, אהבתי. טים ברטון חולה נפש. תראה את הסרטים שלו, ככה או ככה.
אני ראיתי ונהניתי, אבל אני חושב שזה דווקא אחד מהסרטים הפחות טובים שהוא עשה - היתה תחושה של מיחזור חומר עם ג'וני דפ והלנה בונה קארטר. לדעתי מי שאוהב את ברטון יהנה כי כל פריים בסרט צועק את העובדה שברטון עשה אותו, מצד שני כפי שאמרתי, הוא כבר עשה דברים טובים יותר ואני מכיר המון שהתאכזבו - בDVD שווה צפיה
Avi Merkado - www.filma.co.il
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
כמובן, כמובן. טביעות האצבע של ברטון ניכרות בכל מקום בסרט, בלי ספק.
האמת היא שברמה מסוימת (ואני חייב להודות, לא מוסברת), הסרט הזכיר לי את המספריים של אדוארד.
לברטון אגב יש ספר, מקבץ של סיפורים קצרים. הבנאדם חולה נפש על אמת. יש בו איזשהו דפק.
האמת היא שברמה מסוימת (ואני חייב להודות, לא מוסברת), הסרט הזכיר לי את המספריים של אדוארד.
לברטון אגב יש ספר, מקבץ של סיפורים קצרים. הבנאדם חולה נפש על אמת. יש בו איזשהו דפק.
ran_carney כתב:כמובן, כמובן. טביעות האצבע של ברטון ניכרות בכל מקום בסרט, בלי ספק.
לברטון אגב יש ספר, מקבץ של סיפורים קצרים. הבנאדם חולה נפש על אמת. יש בו איזשהו דפק....
זאת בדיוק תחושת המחזור שדיברתי עליה...
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
הסרט נראה מדהים. כל פריים בו פשוט תאווה לעיניים.
אבל מה לעשות אני לא אוהב מיוזיקלס (אפילו The Wall משעמם אותי רצח) וג'וני דפ שר זה פשוט לא זה.
התייאשתי אחרי שעה בערך.
אבל מה לעשות אני לא אוהב מיוזיקלס (אפילו The Wall משעמם אותי רצח) וג'וני דפ שר זה פשוט לא זה.
התייאשתי אחרי שעה בערך.
Need more cowbell