התנהגות מחפירה - הישמרו מהוט
זה התחיל כעשרה ימים אחרי שקיבלתי את הממיר, ערב אחד כבר לא היתה קליטה.
אוחרי ריסטים וניתוק מחשמל השידורים בסופו של דבר חזרו; הגיע בכל זאת טכנאי, ובדק את העוצמות וקבע שהכל תקין, ואמר הכל בסדר ושלום.
זה החזיק ככה יומיים עד לתקלה שניה: עוד פעם חוסר קליטה, ואחרי אינספור ריסטים וניתוקים השידור בסופו של דבר חוזר.
הגיע טכנאי ב', דוקא נחמד ונראה מבין עניין.
הוא ניגש לארונית הכבלים של הבניין, החליף איזה משהו שהיה חלוד, העוצמות עלו, היה נראה כי טוב.
עכשיו יעבוד, אמר בביטחה.
החזיק עד הערב, ושוב בעיות בקליטה.
מחר אמור להגיע טכנאי ג'.
אם יש לכם איזה רעיון מה אני צריך לעשות או לבקש, שיחליפו את הממיר כנראה, כי להוט אין מושג.
רב תודות על כל עזרה...
אוחרי ריסטים וניתוק מחשמל השידורים בסופו של דבר חזרו; הגיע בכל זאת טכנאי, ובדק את העוצמות וקבע שהכל תקין, ואמר הכל בסדר ושלום.
זה החזיק ככה יומיים עד לתקלה שניה: עוד פעם חוסר קליטה, ואחרי אינספור ריסטים וניתוקים השידור בסופו של דבר חוזר.
הוא ניגש לארונית הכבלים של הבניין, החליף איזה משהו שהיה חלוד, העוצמות עלו, היה נראה כי טוב.
עכשיו יעבוד, אמר בביטחה.
מחר אמור להגיע טכנאי ג'.
אם יש לכם איזה רעיון מה אני צריך לעשות או לבקש, שיחליפו את הממיר כנראה, כי להוט אין מושג.
רב תודות על כל עזרה...
נערך לאחרונה על ידי lambda ב 07/06/2008 22:59, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
Re: הוט והמג'יק, סיפור הזוי
תעבור לחברה המתחרה וסגור את הסיפורlambda כתב:זה התחיל כעשרה ימים אחרי שקיבלתי את הממיר, ערב אחד כבר לא היתה קליטה.
עכשיו יעבוד, אמר בביטחה.
מחר אמור להגיע טכנאי ג'.
רב תודות על כל עזרה......
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
lambda,
אם אתה צריך טכנאי כל יום, אז לדעתי הם יוותרו לך על התחייבויות...
בלי קשר - גם אני חושב שיתכן שהבעיה היא במכשיר עצמו.
עוד אפשרות זה שהרשת בסביבתך איננה מאוזנת או שיש לך שכן נחמד שאולי מתחבר לרשת באופן לא חוקי...
אם אתה צריך טכנאי כל יום, אז לדעתי הם יוותרו לך על התחייבויות...
בלי קשר - גם אני חושב שיתכן שהבעיה היא במכשיר עצמו.
עוד אפשרות זה שהרשת בסביבתך איננה מאוזנת או שיש לך שכן נחמד שאולי מתחבר לרשת באופן לא חוקי...
הטכנאי הבכיר הגיע בשביל לטפל בבעיה של הערוץ החוזר.
הוא קבע שהבעיה בשקע, ולמרות שאמרתי לו שבמג'יק הקודם כשהוא עבד היה ערוץ חוזר וחיבור באותו שקע, הוא בכל זאת רצה לנסות...
אז הוא חתך את החוט ושם לי איזה מפצל, כך שמהיציאה השניה באותו צד של הכבל זה יתחבר לממיר, והיציאה היחידה מהצד השני תתחבר לרסיבר בשביל הרדיו.
עדיין לא היה ערוץ חוזר, אבל הבחור טען שזה יכול לקחת כמה שעות עד שהממיר "ימצא את התדר" או משהו (מה זה הסיפור הזה?!)
תוצאה: ערוץ חוזר מיי אס, שום כלום, מה שכן אבל העוצמות ירדו (מ58 ל52) בגלל המפצל שהוא שם לי שלא עשה כלום, ואני גם אומר לעצמי שמשהו מאיכות התמונה נפגע מזה...
קשה להאמין... סיפרתי את הסיפור למישהי בתמיכה, אמרתי שאני על סף התנתקות, שאני דורש שבפעם הבאה יביאו לי ממיר חדש באריזה, וכו וכו'.
טכנאי סופר בכיר אמור ליצור קשר.
...?!
הוא קבע שהבעיה בשקע, ולמרות שאמרתי לו שבמג'יק הקודם כשהוא עבד היה ערוץ חוזר וחיבור באותו שקע, הוא בכל זאת רצה לנסות...
אז הוא חתך את החוט ושם לי איזה מפצל, כך שמהיציאה השניה באותו צד של הכבל זה יתחבר לממיר, והיציאה היחידה מהצד השני תתחבר לרסיבר בשביל הרדיו.
עדיין לא היה ערוץ חוזר, אבל הבחור טען שזה יכול לקחת כמה שעות עד שהממיר "ימצא את התדר" או משהו (מה זה הסיפור הזה?!)
תוצאה: ערוץ חוזר מיי אס, שום כלום, מה שכן אבל העוצמות ירדו (מ58 ל52) בגלל המפצל שהוא שם לי שלא עשה כלום, ואני גם אומר לעצמי שמשהו מאיכות התמונה נפגע מזה...
קשה להאמין... סיפרתי את הסיפור למישהי בתמיכה, אמרתי שאני על סף התנתקות, שאני דורש שבפעם הבאה יביאו לי ממיר חדש באריזה, וכו וכו'.
טכנאי סופר בכיר אמור ליצור קשר.
...?!
כאמור, הפרימה-דונה של הטכנאים היתה צריכה ליצור קשר, וזה היה לפני כעשרה ימים.
שום כלום, לא יצר קשר ולא בטיח.
הערב החלטתי בכל זאת שצריך לשים סוף לעניין, והתקשרתי לשירות הטכני לשאול אותם מה קורה, למה אף אחד לא התקשר ומה עושים, הרי נשארתי עם ממיר תקול (אין ערוץ חוזר).
ובכן אני לא מצליח להגיע לנציג של התמיכה, הדיסק של הוט מתנגן ללא הפסקה...
לא ברור לי מה לעשות, להתנתק כנראה (אבל האם "יס" יותר בסדר?), מה שכן אני יותר ויותר מעוניין ללכת לכיוון של תביעה נגדם.
הערב החלטתי בכל זאת שצריך לשים סוף לעניין, והתקשרתי לשירות הטכני לשאול אותם מה קורה, למה אף אחד לא התקשר ומה עושים, הרי נשארתי עם ממיר תקול (אין ערוץ חוזר).
לא ברור לי מה לעשות, להתנתק כנראה (אבל האם "יס" יותר בסדר?), מה שכן אני יותר ויותר מעוניין ללכת לכיוון של תביעה נגדם.
- עורך_וידאו
-
- חבר פעיל

- תגובות: 57
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
lambda
זה מפחיד עד כמה שהסיפור שלך דומה לשלי.
ההבדל היחיד שאצלי הכל קרה ב YES HD.
היו אצלי בסביבות 7 טכנאים שלא הצליחו לפתור תבעיה עד ששחררו אותי
מהתחייבות ללא קנס.
מהתחייבות ללא קנס.
- oferlaor
- מנהל

רק תיקון - ירידת עוצמות לא רלוונטי לאיכות התמונה (זה שידור דיגיטלי).
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15947
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
תעבור ל YES אם תצליח להשתחרר מהוט.lambda כתב:כאמור, הפרימה-דונה של הטכנאים היתה צריכה ליצור קשר, וזה היה לפני כעשרה ימים.
לא ברור לי מה לעשות, להתנתק כנראה (אבל האם "יס" יותר בסדר?), מה שכן אני יותר ויותר מעוניין ללכת לכיוון של תביעה נגדם....
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
ביס HD אין קו חזור כי המודם לא פעיל זמנית.עורך_וידאו כתב:lambda
מהתחייבות ללא קנס....
מה כל כך "מפחיד"?
רק מקס יציל תמצב,לא עורכי דין ולא אמון הציבור.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
העניין הוא שאני משוכנע שכל העניין נובע ממימרים תקולים שהם מפיצים.
למעשה אין בעיה טכנית של תשתית, כ את הערוץ החוזר היה לי עם הממירים הקודמים.
זה רק שהם צריכים להביא לי ממיר חדש.
הערב חיכיתי פעמיים במשך 20 ד' למענה בשירות הטכני; כנראה שיש להם מערכת ניטור שלא מעבירה להם שיחות ממספרים מסוימים, אחרת אי מתקשה להאמין שזה יקח כל כך הרבה זמן.
וזה מה שמרתיח אותי: כל מי שהיה אצלי עד עכשיו היה אינקומפטנט מוחלט, באיתור הבעיה וכל שכן בפתירתה, הם לא יוצרים כל קשר כפי שהבטיחו, משאירים אותי עם ממיר תקול, ובנוסף חוסמים את השיחה (כך נראה על כל פנים) לשירות הטכני.
ואם הממיר שכנראה תקול מפסיק בכלל לעבוד, אז אין לי בכלל למי לפנות, בשביל שירות שאני משלם עליו...!
ואלה זה מעצבן אותי, וכל כך אידיוטי מצדם ד"א...
"רק תיקון - ירידת עוצמות לא רלוונטי לאיכות התמונה (זה שידור דיגיטלי)."
ותודה עופר על ההערה הזאת: ז"א שכל זמן שתהיה תמונה, כמות האינפורמציה שהיא תכיל תהיה זהה לעצמה, לא משנה מה תהיה העוצמה של האות?
אז למעשה אין כל חשיבות לעוצמה מבחינת התמונה המתקבלת? ועל מה זה בכל זאת כן משפיע?
למעשה אין בעיה טכנית של תשתית, כ את הערוץ החוזר היה לי עם הממירים הקודמים.
זה רק שהם צריכים להביא לי ממיר חדש.
הערב חיכיתי פעמיים במשך 20 ד' למענה בשירות הטכני; כנראה שיש להם מערכת ניטור שלא מעבירה להם שיחות ממספרים מסוימים, אחרת אי מתקשה להאמין שזה יקח כל כך הרבה זמן.
וזה מה שמרתיח אותי: כל מי שהיה אצלי עד עכשיו היה אינקומפטנט מוחלט, באיתור הבעיה וכל שכן בפתירתה, הם לא יוצרים כל קשר כפי שהבטיחו, משאירים אותי עם ממיר תקול, ובנוסף חוסמים את השיחה (כך נראה על כל פנים) לשירות הטכני.
ואם הממיר שכנראה תקול מפסיק בכלל לעבוד, אז אין לי בכלל למי לפנות, בשביל שירות שאני משלם עליו...!
ואלה זה מעצבן אותי, וכל כך אידיוטי מצדם ד"א...
"רק תיקון - ירידת עוצמות לא רלוונטי לאיכות התמונה (זה שידור דיגיטלי)."
ותודה עופר על ההערה הזאת: ז"א שכל זמן שתהיה תמונה, כמות האינפורמציה שהיא תכיל תהיה זהה לעצמה, לא משנה מה תהיה העוצמה של האות?
אז למעשה אין כל חשיבות לעוצמה מבחינת התמונה המתקבלת? ועל מה זה בכל זאת כן משפיע?
חג שמח גם לך 
שאלה נוספת לי למומחים, כי קצת נמאס לי שמספרים לי סיפורים:
מה זה העניין הזה שממיר (מג'יק לצורך העניין) יסתנכרן עם המערכת לאחר כמה שעות?
זה מה שאמר הטכנאי "הבכיר" לאחר שנוכח לראות שעדיין אין ערוץ חוזר למרות החלפת סוג חיבור.
"חכה כמה שעות, זה בסופו של דבר יסתנכרן מעצמו.." ומיהר לעזוב, והשאיר אותי ספקן לאללה.
אמת או בב"ם (בלבול ביצים) ?
כמה ד' אוקי, רבע שעה מקסימום, אבל כמה שעות ?!
שאלה נוספת לי למומחים, כי קצת נמאס לי שמספרים לי סיפורים:
מה זה העניין הזה שממיר (מג'יק לצורך העניין) יסתנכרן עם המערכת לאחר כמה שעות?
זה מה שאמר הטכנאי "הבכיר" לאחר שנוכח לראות שעדיין אין ערוץ חוזר למרות החלפת סוג חיבור.
"חכה כמה שעות, זה בסופו של דבר יסתנכרן מעצמו.." ומיהר לעזוב, והשאיר אותי ספקן לאללה.
אמת או בב"ם (בלבול ביצים) ?
כמה ד' אוקי, רבע שעה מקסימום, אבל כמה שעות ?!
- oferlaor
- מנהל

בדרך כלל מדובר על התכוונות של הרשת.
מדובר על רשת מאוזנת וכשזה לא עובד לעיתים זה בגלל חיבור פיראטי של מישהו, או תקלה ברשת עצמה.
לכל החברות יש תקלות, אין לי ספק שזה מתסכל אך לא צריך להכליל על כל החברה.
מדובר על רשת מאוזנת וכשזה לא עובד לעיתים זה בגלל חיבור פיראטי של מישהו, או תקלה ברשת עצמה.
לכל החברות יש תקלות, אין לי ספק שזה מתסכל אך לא צריך להכליל על כל החברה.