הפרעות בשידורים של יאס בערוץ 11 ו22
-
Hyuuga_Neji
-
- חבר פעיל

- תגובות: 50
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בשבועיים האחרונים אני שם לב לבעיות סאונד שיש לי בבאסים בערוץ 11 ו22 (יותר בערוץ 11) זה קורה לרוב בשירים (עצרת יום הזכרון) או בדיבורים כמו שידורים של חדשות (לא מהאולפן).
בשביל לראות שזה לא הרמקולים של הטלוויזיה השתקתי אותה והפעלתי את הסאונד דרך הרסיבר והרמקולים, אך הבעיה נשארה.
התקשרתי ליאס שהזמינו טכנאי אליי הביתה.
הטכנאי ראה ושמע על מה שאני מדבר ואמר לי שזה בעיה בשידורים של הערוצים האלה ולא קשור אליהם, אך אם אני ארצה הוא מוכן להחליף לי לממיר חדש (max תמורת max) אך ההקלטות לא יישמרו והוא מאמין שזה לא יעזור להפרעות.
שאלותיי אליכם:
האם מוכרת לכם הבעיה הזאת והאם יש משו לעשות נגדה?
או שאם אני מחליף כבר ממיר אם יש דרך להעביר את ההקלטות לממיר החדש? (הממיר מושכר של החברה ולא שאני קניתי אותו אז אם אני לא טועה כל פתיחה של המכשיר תהיה סוג של עבירה)
תודה מראש!
בשביל לראות שזה לא הרמקולים של הטלוויזיה השתקתי אותה והפעלתי את הסאונד דרך הרסיבר והרמקולים, אך הבעיה נשארה.
התקשרתי ליאס שהזמינו טכנאי אליי הביתה.
הטכנאי ראה ושמע על מה שאני מדבר ואמר לי שזה בעיה בשידורים של הערוצים האלה ולא קשור אליהם, אך אם אני ארצה הוא מוכן להחליף לי לממיר חדש (max תמורת max) אך ההקלטות לא יישמרו והוא מאמין שזה לא יעזור להפרעות.
שאלותיי אליכם:
האם מוכרת לכם הבעיה הזאת והאם יש משו לעשות נגדה?
או שאם אני מחליף כבר ממיר אם יש דרך להעביר את ההקלטות לממיר החדש? (הממיר מושכר של החברה ולא שאני קניתי אותו אז אם אני לא טועה כל פתיחה של המכשיר תהיה סוג של עבירה)
תודה מראש!
-
Hyuuga_Neji
-
- חבר פעיל

לא מחפש באסים, פשוט זה כמו זיוף של באסים רק בערוצים האלה.. דיבור של גבר עם קול באס יהיה הפרעה אבל אם תהיה לידו אישה לא יהיה לה.
בשאר הערוצים (כל הערוצים שהם לא 11 או 22) אפילו ערוץ 10, אין לי את הבעיה הזאת.
הבנתי שבהוט יש דבר שנקרא איזולטור, והבנתי שזה יכול לעזור לדבר כזה אך כששאלתי את הטכנאי של יאס על זה הוא אמר שהוא מכיר את זה, שאין להם את זה, ושבכל מקרה זה לסינון רעשי אות ולא סאונד
בשאר הערוצים (כל הערוצים שהם לא 11 או 22) אפילו ערוץ 10, אין לי את הבעיה הזאת.
הבנתי שבהוט יש דבר שנקרא איזולטור, והבנתי שזה יכול לעזור לדבר כזה אך כששאלתי את הטכנאי של יאס על זה הוא אמר שהוא מכיר את זה, שאין להם את זה, ושבכל מקרה זה לסינון רעשי אות ולא סאונד
-
Hyuuga_Neji
-
- חבר פעיל

ברור שלא גם הבנתי שערוץ 10 השידור הרבה יותר איכותי ויכול להיות שבגלל זה שם זה לא קורה
אבל סליחה לא הבנתי מה זה כבילה
תודה.
אבל סליחה לא הבנתי מה זה כבילה
תודה.
-
Hyuuga_Neji
-
- חבר פעיל

זה שני כבלים שונים, מה הסיכוי ששני הכבלים יהיו הרוסים?
הכבל בין הטלוויזיה למקס זה סקארט מוזהב (אם אני לא טועה של מונסטר)
ובין הרסיבר למקס זה כבל קואקס לשם הדולבי דיגיטל
הכבל בין הטלוויזיה למקס זה סקארט מוזהב (אם אני לא טועה של מונסטר)
ובין הרסיבר למקס זה כבל קואקס לשם הדולבי דיגיטל
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
התופעה של באסים בערוצים ספציפים נובעת מתקלונת באחד או שנים מהטיונרים של המקס.יש אפשרות לבדוק זאת כך:מקליטים את שני הערוצים הבעיתיים באותו הזמן בחדשות ומשווים את זה להקלטה של מהדורת חדשות בגלי צהל דרך טייפ ברסיבר.אם שידורי מהדורת החדשות שלערוץ 1 שמועברת בשידור גלי צהל בשידור חי ללא באסים,החלף את המקס,אך לפני זה יש לנסות לאפסו באיתחול מתקדם.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
-
Hyuuga_Neji
-
- חבר פעיל

סליחה על הבורות אבל מה זה Clipping של אודיו?