שלום.
אני מעוניין לרכוש פלאזמה 50, וכעת זו - 50PG60UR נראית לי הכי משתלמת.
השימושים שלי הם 80% HOT ו - 20% HTPC.
מספר שאלות:
1) האם קיימת תמיכה בNR, אני מעוניין לחבר את המסך לHTPC כפי שהזכרתי.
2) וכיצד הוא יסתדר בחדר יחסית מואר?
3) אשמח לקבל הערות נוספות.
תודה ויום טוב.
מספר שאלות בקשר לגבי 50PG60UR
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
באופן כללי לא מומלץ לחבר HTPC לפלאזמות - בשביל זה קיימים מסכי ה-LCD.
קיימת סכנת צריבה בשימוש זה אך ניתן לקבוע זמני שמירת מסך צפופים וכו'.
בכל מקרה, מה מרחק הצפיה שלך? מה היא רמת התאורה הטבעית בחדר/סלון (בזמן החשכה כמובן)? בחדר מואר יחסית רואים הכל דרך מסך פלאזמה חוץ מהשידורים עצמם...
קיימת סכנת צריבה בשימוש זה אך ניתן לקבוע זמני שמירת מסך צפופים וכו'.
בכל מקרה, מה מרחק הצפיה שלך? מה היא רמת התאורה הטבעית בחדר/סלון (בזמן החשכה כמובן)? בחדר מואר יחסית רואים הכל דרך מסך פלאזמה חוץ מהשידורים עצמם...
בקשר לסכנת צריבה, אני חושב שהיום זה כבר רלוונטי. אני בטוח שקצת HTPC לא יעשה לו כלום...
בקשר לחדר מואר, אני רואה רוב הזמן בשעות הלילה, אולם בצהריים החדר די מואר, זה עד כדי כך בעייתי? אם אני צריך לחלק את זמן הצפייה, אזי זה 85% בלילה ו 15% ביום.
הייתם ממליצים לי לקנות מסך אחר? LCD פחות טובה בשידורים רגילים, ורוב שימושי בטלוויזיה זה שידורים רגילים לכן אני מעדיף פלאזמה, אך אולי יש LCD שיכול להציג תמונה טובה כשל זאת גם בשידורים רגילים??
תודה
בקשר לחדר מואר, אני רואה רוב הזמן בשעות הלילה, אולם בצהריים החדר די מואר, זה עד כדי כך בעייתי? אם אני צריך לחלק את זמן הצפייה, אזי זה 85% בלילה ו 15% ביום.
הייתם ממליצים לי לקנות מסך אחר? LCD פחות טובה בשידורים רגילים, ורוב שימושי בטלוויזיה זה שידורים רגילים לכן אני מעדיף פלאזמה, אך אולי יש LCD שיכול להציג תמונה טובה כשל זאת גם בשידורים רגילים??
תודה