מארז thermaltake dh101

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
who_me פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
אני מעוניין לקנות את המארז שבכותרת (thermaltake dh101) מטעמי עיצוב.
שאלתי היא האם מישהו יכול להפנות אותי לסקירה או מכיר מניסיון אישי ויכול לחוות דעה בנושאי רעש וקירור? (מטרידים אותי שני המאווררים 6 ס"מ האחוריים).
בנוסף, אשמח לשמוע המלצות על ספקים בתחום 400-500 וואט שיכולים להתאים לספק הנ"ל.
תודה רבה מראש!

opelo
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45

שליחה #2 

יש לי את המארז הזה כולל VFD ושלט.

מארז מאוד איכותי, אוורור מצוין, יפה לטעמי, הרבה מקום בתוכו (מתאים גם ל ATX ולא רק למיקרו ATX ).אני מאוד מרוצה ממנו.

שים לב למספר דברים:

הוא עלול להיות גדול מדי לבעלי סלון קטן או מקום קטן. ( תמדוד טוב את המארז ביחס למיקום ). כמו שאמרתי , הוא עשוי מחומרים איכותיים במיוחד ולכן- כבד מאוד.

המאוורים יחסית שקטים. (17db~ ) , שים מאוורר שקט ככל האפשר למעבד. אני לא הייתי מוטרד ממאווררי ה 6 ס"מ (האחוריים) שתפקידם להוציא את האוויר מהמארז. הם עושים עבודה נאמנה ובבדיקות טמפרטורה לפי everest נראה שכל החלקים לא עוברים את ה 30 מעלות צלזיוס.( AMD 4800 65W +OCZ 2G 800mhz+asus m3a78-emh )

אני רכשתי ספק 550W שקט גם כן של TT, אומנם עלה יחסית יקר אך אני שקט מבחינת המתח למערכת. אולי עדיף לך ללכת על ה hec במחירים סבירים יותר..

who_me פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11

שליחה #3 

תודה...

iziko
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1192
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

אני קניתי של HEC לפני שנתיים 500W אם איני טועה בעל מאוורר יחיד של 12CM ותאור כחולה (אי אפדר לכבות אותה) יחסית בזול לשאר הספקים ואני מרוצה! כיוון שאצלי הוא יושב למעלה (מארז עומד סופרנו של TT) המאוורר של הספק מוציא לי את האוויר החם מהמערכת והגב שלו בנוי מרשת של כוורת.. הקיצר אני התאהבתי ב HEC.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”