No More Heroes

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #1 

אתמול סוף סוף מצאתי את הזמן לשבת ולסיים את המשחק. מה אני אגיד לכם? אם יש לכם ווי אמריקאי, אתם פשוט חייבים לשחק בו. בינתיים, זה משחק הווי הטוב ביותר ששיחקתי בו, ויצא לי לשחק בלא מעט משחקים.
סוף סוף משחק עם משחקיות כיפית, כזה שנלחמים בו עם חרב אבל לא צריך לנופף בשלט עד שהיד נושרת (מישהו אמר soul calibur legends?) או שהניפנופים לא באמת קשורים לתנועות שהדמות עושה על המסך (מישהו אמר זלדה?).
העיצוב במשחק הוא לא פחות ממדהים. בימינו, עם הגרפיקה הפוטוריאליסטית של האקסבוקס והפלייסטיישן, הווי עדיין חייב להציג גרפיקה של דור קודם, ומעצבי המשחק הבינו את זה, ובמקום להתאמץ לעשות משהו מציאותי ולקבל תוצאה נחמדה, הם החליטו ללכת על עיצוב פסיכי וצבעוני שהוא פשוט אבל ממש חגיגה לעיניים.
העלילה והדמויות הן החלק הכי כיפי במשחק. אני לא חושב שעם כמויות הדם, הגסויות והבחורות בלבוש מינימלי (אבל עדיין קיים) שמככבות במשחק, הייתי ממליץ עליו לילדים, אבל לילדים בנפשם, הוא הולך להיות כיפי, ולחובבי מלחמת הכוכבים הוא יהיה כיפי במיוחד.

הכי חשוב - להגיע למשחק עם מצב רוח טוב וקליל. מי שיקח אותו ברצינות, עלול להתבעס, וחבל, כי באמת שמדובר באחת ההברקות של שוק משחקי המחשב בשנים האחרונות.

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #2 

למה רק ווי אמרקאי ?

יש לי אותו בגרסה ארופאית והאמת שהוא לא הפיל אותי מהכסא (עוד לא ממש התחלתי לשחק בו בגלל זה)

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”