יעוץ בנושא שידרוג
אני חבר חדש וברצוני להתייעץ עם חברי הפורום.
ברשותי מע' שכוללת :
רסיבר משולב- AMC-R9 .
CD PLAYER YAMAHA CDX-396
DVD PLAYER TOSHIBA SD-2950
רמקולים קדמים PARADAIGM STUDIO-40
סאב PARADAIGM PDR-12
שאלות:
1. חוות דעת כללית על המערכת.
2. עדיין לא הוספתי רמקולים אחוריים וסנטר, סרטים אני רואה פעם או פעמיים בחודש, המערכת בעיקר לסטריאו. אני די מרוצה מהצליל, בעיקר אחרי שהוספתי את הסאב. הסאב הזה הוא מאוד מוזיקלי ואיכותי וכן הרמקולים לטעמי.
3. נראה לי היום שהרסיבר הוא הנקודה החלשה, האם כדאי לשדרג אותו או להוסיף לו
מ- PREOUT מגבר עבור הסאב והרמקולים לסטריאו בלבד ובעתיד להוסיף את שאר הרמקולים לקולנוע ביתי.
בתודה HAIMON
נ.ב
יש לי אוזניות אלחוטיות VIVANCO FMH-7700 מעולות, אפשר להסתובב איתן בכל הבית, אין הפרעות או מיסוך כמעט. מומלץ למען שלום בית עם השכנים ובני הבית.
ברשותי מע' שכוללת :
רסיבר משולב- AMC-R9 .
CD PLAYER YAMAHA CDX-396
סאב PARADAIGM PDR-12
שאלות:
2. עדיין לא הוספתי רמקולים אחוריים וסנטר, סרטים אני רואה פעם או פעמיים בחודש, המערכת בעיקר לסטריאו. אני די מרוצה מהצליל, בעיקר אחרי שהוספתי את הסאב. הסאב הזה הוא מאוד מוזיקלי ואיכותי וכן הרמקולים לטעמי.
מ- PREOUT מגבר עבור הסאב והרמקולים לסטריאו בלבד ובעתיד להוסיף את שאר הרמקולים לקולנוע ביתי.
בתודה HAIMON
נ.ב
יש לי אוזניות אלחוטיות VIVANCO FMH-7700 מעולות, אפשר להסתובב איתן בכל הבית, אין הפרעות או מיסוך כמעט. מומלץ למען שלום בית עם השכנים ובני הבית.
1. נחמדה.haimon כתב:אני חבר חדש וברצוני להתייעץ עם חברי הפורום.
ברשותי מע' שכוללת :
רסיבר משולב- AMC-R9 .
CD PLAYER YAMAHA CDX-396
סאב PARADAIGM PDR-12
שאלות:
בתודה HAIMON...
2. מה השאלה?
3. למה החלטת שהרסיבר הוא החוליה החלשה?
תומר
לתומר שלום
בתשובה לתשובות שלך.
מייד בהתחלה הטיונר של הרסיבר לא נשמע טוב לעומת ההגברה שהיתה טובה לטעמי.
ניסיתי לשפר ע"י החלפת אנטנות שונות גם פנימית וגם דרך הכבלים .אבל נראה לי שאלו הם מאפיני הטיונר ואין הרבה מה לעשות.
בנוסף הרסיבר לא תומך בסאב בסטריאו עם COAX רק ב-ק"ב .לכן חיברתי אותו בעזרת כבלים במקביל לראשיים והשליטה נעשית בסאב עצמו.הרסיבר "רואה"למעשה עכשיו 4 אום במקום 8.
האם זה בריא? אני לא מפוצץ עוצמה.
מייד בהתחלה הטיונר של הרסיבר לא נשמע טוב לעומת ההגברה שהיתה טובה לטעמי.
ניסיתי לשפר ע"י החלפת אנטנות שונות גם פנימית וגם דרך הכבלים .אבל נראה לי שאלו הם מאפיני הטיונר ואין הרבה מה לעשות.
בנוסף הרסיבר לא תומך בסאב בסטריאו עם COAX רק ב-ק"ב .לכן חיברתי אותו בעזרת כבלים במקביל לראשיים והשליטה נעשית בסאב עצמו.הרסיבר "רואה"למעשה עכשיו 4 אום במקום 8.
האם זה בריא? אני לא מפוצץ עוצמה.
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
Re: לתומר שלום
איכות FM אינה משתווה לאיכות של CD .haimon כתב: מייד בהתחלה הטיונר של הרסיבר לא נשמע טוב לעומת ההגברה שהיתה טובה לטעמי.
ניסיתי לשפר ע"י החלפת אנטנות שונות גם פנימית וגם דרך הכבלים .אבל נראה לי שאלו הם מאפיני הטיונר ואין הרבה מה לעשות....
גם בחיבור הממיר של יס 3100 ישירות לרסיבר (דרך יציאה אופטית), כל תחנות רדיו נשמעות פחות טוב יחסית לCD , אז לא הייתי פוסל רסיבר בגלל איכות הרדיו, כנראה שהאיכות הפחות טובה אינה קשורה לרסיבר אלא לתחנה המשדרת.
שמוליק ו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. דעתנו על המערכת לא רלוונטית. אתה חיי עם המערכת לא אנחנו.
2. אם אתה לא מתכון להוסיף סראונד, אז לדעתי רסיבר זה קצת בזבוז. אולי עדיף מגבר סטריאו טוב.
במידה ואתה מתכוון להוסיף, תוסיף קודם שני אחוריים , אפילו פשוטים.
3. לא הבנתי גם, איך הגעת לזה שהרסיבר הוא החוליה החלשה. יכול מאוד להיות שהאקוסטיקה בכלל בעייתית.
האם יצא לך לשמוע את המערכת בחדר אחר?
4. הסאב במקביל לקידמיים זה לא מוריד את העכבה ל-4 אוהם כי עכבת הכניסה של הסאב מאוד מאוד גבוהה (הוא אקטיבי).
אנ ידיי בטוח שאפשר להוסיף את הסאב בסטריאו דרך יציאת ה-PRE OUT אבל לא במצב DIRECT.
2. אם אתה לא מתכון להוסיף סראונד, אז לדעתי רסיבר זה קצת בזבוז. אולי עדיף מגבר סטריאו טוב.
במידה ואתה מתכוון להוסיף, תוסיף קודם שני אחוריים , אפילו פשוטים.
3. לא הבנתי גם, איך הגעת לזה שהרסיבר הוא החוליה החלשה. יכול מאוד להיות שהאקוסטיקה בכלל בעייתית.
האם יצא לך לשמוע את המערכת בחדר אחר?
4. הסאב במקביל לקידמיים זה לא מוריד את העכבה ל-4 אוהם כי עכבת הכניסה של הסאב מאוד מאוד גבוהה (הוא אקטיבי).
אנ ידיי בטוח שאפשר להוסיף את הסאב בסטריאו דרך יציאת ה-PRE OUT אבל לא במצב DIRECT.