בעיית רזולוציה בחיבור HDMI
שלום.
חיברתי את המחשב למסך בכבל DVI to HDMI כיוונתי לרזולוציה 1024X768 והופיעו 2 בעיות, המסך אוטומטית עובר לקצב רענון 30 ולא נותן אפשרות לקצב גבוה יותר, וגבולות המסך בורחים מהטלויזיה (התצוגה גדולה מידי). שלא לדבר על רזולוציות גבוהות יותר..
ב 1280X720 קצב הרענון מסתדר (60) אבל עדיין נותרה הבעיה של הקצוות שבורחים.
יש פיתרון לתופעה?
תודה רבה.
חיברתי את המחשב למסך בכבל DVI to HDMI כיוונתי לרזולוציה 1024X768 והופיעו 2 בעיות, המסך אוטומטית עובר לקצב רענון 30 ולא נותן אפשרות לקצב גבוה יותר, וגבולות המסך בורחים מהטלויזיה (התצוגה גדולה מידי). שלא לדבר על רזולוציות גבוהות יותר..
ב 1280X720 קצב הרענון מסתדר (60) אבל עדיין נותרה הבעיה של הקצוות שבורחים.
יש פיתרון לתופעה?
תודה רבה.
זה מסך של אלקטרה דגם ELC-32783
לא מצויין בשום מקום לגבי הרזולוציה שהוא יודע לקבל בHDMI.
בחיבור VGA הרזולוציה המקסימלית היא 1360X768 ורואים נהדר.
השאלה היא אם אני מחבר בVGA האם אני עדיין יכול להפיק את המירב מתכני HD?
תודה וסליחה על הבורות.
לא מצויין בשום מקום לגבי הרזולוציה שהוא יודע לקבל בHDMI.
בחיבור VGA הרזולוציה המקסימלית היא 1360X768 ורואים נהדר.
השאלה היא אם אני מחבר בVGA האם אני עדיין יכול להפיק את המירב מתכני HD?
תודה וסליחה על הבורות.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בוודאי. הרזולוציה מצויינת, ואני ממליץ בחום להישאר עם VGA אם רק בו הצלחת להגיע לרזולוציה הזו. המבחן כמובן יהיה אם המסך לא ימרח או יעשה tearing בסצינות מהירות בסרטים באיכות HD (בעיקר כשהמצלמה זזה לצדדים). זה כמובן לא יקרה בגלל חיבור ה-VGA, אלא בגלל איכות מעגלי עיבוד התמונה המסך.
אתה יכול בכל אחד מסוגי החיבור לנסות עוד רזולוציות, ודאג גם לבחון ניגון של סרט ולא רק איך נראה הדסקטופ.
אתה יכול בכל אחד מסוגי החיבור לנסות עוד רזולוציות, ודאג גם לבחון ניגון של סרט ולא רק איך נראה הדסקטופ.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
העברתי לחיבור VGA הישן והטוב.
משום מה חשבתי שרק HDMI יכול לנצל את האיכות של תכני HD..
תודה רבה!
אגב, שאלה לא קשורה אבל חבל סתם לפתוח עוד אשכול:
ה EPG של הוט בויסטה מדיה סנטר מקדים בשעה. רק אם אני מכוון בשעון של המחשב שעה אחת אחורה, זה מסתנכרן עם המידע על התוכן המשודר כעת, אבל אז שעות התוכניות מראות שעה אחת אחורה.
מקווה שהבנתם אותי.
יש פיתרון לזה?
משום מה חשבתי שרק HDMI יכול לנצל את האיכות של תכני HD..
תודה רבה!
אגב, שאלה לא קשורה אבל חבל סתם לפתוח עוד אשכול:
ה EPG של הוט בויסטה מדיה סנטר מקדים בשעה. רק אם אני מכוון בשעון של המחשב שעה אחת אחורה, זה מסתנכרן עם המידע על התוכן המשודר כעת, אבל אז שעות התוכניות מראות שעה אחת אחורה.
מקווה שהבנתם אותי.
יש פיתרון לזה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
כן. אתה צריך להגדיר נכונה את אזור הזמן שלך, וגם כיוון אוטומטי של שעון קיץ, בקונטרול פאנל. כמו כן, התקן SP1, הוא מתקן באגים שקשורים לאזורי זמן ושעון קיץ.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"