אני מניח שאני היחיד שצפה בתחרות הזמר של האירוזיון אתמול בערוץ 1 ורציתי לספר לכם על הבינוניות של הערוץ הזה-
עזבו את זה שאיכות השידור שם תמיד נוראית-
הם שידרו שידור wide screen ב-full screen- התמונה, שמות המדינות והמספרים שלהן היו חתוכים!
3 מדינות משדרות את התחרות ב-HD, מעניין אם אצלנו זה ישודר אי פעם ב-HD.
yes-man כתב:אני מניח שאני היחיד שצפה בתחרות הזמר של האירוזיון אתמול בערוץ 1 ורציתי לספר לכם על הבינוניות של הערוץ הזה-
הם שידרו שידור wide screen ב-full screen- התמונה, שמות המדינות והמספרים שלהן היו חתוכים!
בערוץ הרוסי השידור תקין עם פסים ותמונה סבירה.
אבל יש קריינים רוסיים שמדברים על קטעי הקישור והפסקות לפרסומות שנחסכו מאיתנו בערוץ 1 כי אף חברה לא רצתה לתת חסות למשדרים, אני מניח שבגמר כן יהיו חסויות.
yes-man כתב:אני מניח שאני היחיד שצפה בתחרות הזמר של האירוזיון אתמול בערוץ 1 ורציתי לספר לכם על הבינוניות של הערוץ הזה-
...
נו...
בשביל זה יש קדמים ( המצאה של רשות השידור דרך אגב !! כבוד .. )
על הקדמים הם מתאמנים, ביום שבת בתחרות עצמה גם הראשים של הזמרים יהיו חתוכים.
והסאונד יהיה רק ב Left. בדיסטורשין כמובן, ובלי סינכרון לתמונה ( החתוכה ).
אהה,
שכחתי, ובשיר של ישראל יהיו תקיעות מעצבנות בוידאו ( משהו שקשור לבעיה בלווין או לאיזה סיב אופטי שנשבר, בעצם מה זה חשוב .. )
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק. הקולנוע שלי
נהנינו מאוד לצפות בשידור באמצעות AMOS באמצעות צלחת פרטית עם מסך WIDE SCREEN ב 16:9 מכל התמונה ללא כל חיתוך בצדדים. לא יודע מי ישוב שם בירושלים אבל לנו היה ערב מאוד מוצלח מבחינה טכנית , רע מאוד מבחינה תוכנית. גם שידור הראשון בוצע באותו פורמט....אם ב YES קולטים את השידור מהלווין ולא מקבלים אותו בסיב אופטי מירושלים, אז הפשלה היתה במוקד של YES.