שרשור מרוכז על גמר ליגת האלופות בערוץ 5HD

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
idan309 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #1 

לאחר בירור מול יס הבנתי כי אין שידור ישיר של משחק גמר ליגת האלופות ב-5HD

לפני מס. דקות שוחחתי עם ערוץ הספורט והוא אישר כי המשחק ישודר למחרת ב-5HD בגלל הסכם שיש להם עם ערוץ 2. (מוזר שבחצי הגמר לא היתה בעיה)

אפשר לחשוב כמה אנשים מוחברים לערוץ 5HD (לדעתי מדובר הלא יותר מ-1,000 מנויים).

בלי קשר, זו פשוט הונאה. מדוע לא אמרו זאת בהתחלה?
הבטיחו NBA, ליגה גרמנית ואחרים ולא קיימו כלום פרט לליג באלופות וגם הדבר היחיד שמעניין שמשודר ב-5HD מגיע לשלב הכי מעניין הוא לא משודר ועוד ללא הודעה מראש.

כשאף משחק משני המשחקים ששוחקו באחד מימי רבע הגמר הסיבה היתה כי המועצה לכבלים ולוויין אוסרת עליהם לשדר ב-HD משחק שלא משודר בערוץ פתוח ובגלל שהערוץ הפתוח (ערוץ 2 ) בחר לשדר את פנרבחצ'ה-צ'לסי, משחק שלא שודר ב-HD הם לא יכלו לשדר את המשחק המקביל שכן שודר ב-HD בגלל שהוא שודר ב-SD בערוץ 5+ שהוא ערוץ פתוח.
הם בהחלט יכלו להעביר את נמשחק לערוץ 5 אבל ברור לי עכי דבר זה היה פוגע ברייטינג של ערוץ 2 משמעותית ולכן בחרו שלא לעשות כך (לגיטימי אבל מסריח).
מה התירוץ הפעם?

האם ניתן לתבוע את ערוץ הספורט על הנושא?
נערך לאחרונה על ידי idan309 ב 20/05/2008 15:11, נערך פעם 1 בסך הכל.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #2 

לגבי ליגת האלופות
נרשם כאן לא פעם ולא פעמיים
ערוץ מסחרי לא ייתן לפצל את הקהל שלו לשניים.
מפרסמים לא יאהבו את זה

זה מאוד הפתיע שזה קרה בחצי הגמר
אבל כנראה מישהו קלט את האבסורד
העם דורש..... כל מיני דברים

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35103
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #3 

אכן (n)
מזל שלא התחברתי, נראה מה יהיה באליפות אירופה.

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #4 

ממשיכים לירוק עליכם ואתם אומרים שזה גשם. :@
למה אתה לא מתנתק?
אם לא תבינו שהם יודעים שאתם פראיירים ותשלמו ותמשיכו לשתוק הם לא יעשו כלום.
הם גם אמרו שלא תהייה זליגה של תכנים מערוץ ספורט 5+ לערוצי הפרימיום החדשים ועובדה שמשחקי ה-NBA זולגים אט אט לשם.

אני החלטתי שמספיק, לא משלם יותר אגורה לא "לליגת הדל" שלנו בכדורגל(50 שקל בחודש חחחחחחח... , אפילו ערוץ 10 הבין שאין ממש צופים בבדיחה הזאת ושנה הבאה לא ישדר את המשחק המרכזי)
ולא לערוץ התשלום+++.
מצאתי כבר כמה אתרים ברשת שמשדרים את המשחקים אונליין, מחברים לפלזמה ורואים באיכות סבירה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

idan309 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

SAM22 /,

אין לי בעיה אם מה שאתה אומר, אם רק היו מודיעים מראש ואני היתי מחליט אם להתחבר או לא.

SHRAG007,
אני כבר מזמן לא מחובר לשאר ערוצי הספורט בתשלום פרט ל-5+.

אני התחברתי ל-YESHD בעיקר בשביל הספורט וגם קצת בשביל הסרטים כי חשבתי שישודרו ב-5.1.
החלטתי שכדורגל איכותי באיכות צפיה מדהימה (גם אם הוא מועט) שווה את הכסף (15 ש"ח לחודש ולא תשלום מלא למרות שאין לי את live ו-gold)

ברור שאני אתנתק מ-5HD רק חשבתי לעשות זאת רק אחרי הגמר.

הבעיה היא שללא שידורי ספורט איכותיים ב-HD וסרטים ב-5.1 אני לא רואה סיבה להחזיק תא ממיר ה-HD בכלל ואי אפשר להחזירו ללא קנס משמעותי.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #6 

idan309 כתב:SAM22 /,

אין לי בעיה אם מה שאתה אומר, אם רק היו מודיעים מראש ואני היתי מחליט אם להתחבר או לא.

SHRAG007,
אני כבר מזמן לא מחובר לשאר ערוצי הספורט בתשלום פרט ל-5+.

אני התחברתי ל-YESHD בעיקר בשביל הספורט וגם קצת בשביל הסרטים כי חשבתי שישודרו ב-5.1.
החלטתי שכדורגל איכותי באיכות צפיה מדהימה (גם אם הוא מועט) שווה את הכסף (15 ש"ח לחודש ולא תשלום מלא למרות שאין לי את live ו-gold)

ברור שאני אתנתק מ-5HD רק חשבתי לעשות זאת רק אחרי הגמר.

הבעיה היא שללא שידורי ספורט איכותיים ב-HD וסרטים ב-5.1 אני לא רואה סיבה להחזיק תא ממיר ה-HD בכלל ואי אפשר להחזירו ללא קנס משמעותי.
...
מבלי לגרוע מנבזותם על ערוצי הספורט בקשר לזליגת התכנים, ומ-HOT/YES על חבילות ה-HD הדלות, שאלה לי אליך:
האם באיזשהו שלב, לפני שהחלטת להצטרף לחבילת HD , אתה שאלת מה יהיו התכנים וקיבלת תשובה שגם גמר ליגת האלופות ישודר ב-HD?
אם כן, תתבע אותם.
אם לא, כמה שזה מצער לשמוע, זו בעיה שלך.
אם אף אחד לא הבטיח לך, אין לך עילה לתביעה - עד כמה שזה מתסכל.

אתה הרי לא יכול לצפות מגוף עסקי כלשהו, שמתבסס על מודל של גריפת רווחים, שיצהיר ויפרט לך מה הוא לא נותן, אלה שיפרט מה הוא כן נותן.
לכן אתה לא יכול לצפות מהם שלפני שתתחבר הם יגידו לך: "שמע, את גמר הצ'מפיונס אנחנו לא משדרים, אבל תראה איזו איכות תמונה אתה תראה בכל השידורים החוזרים שאנחנו נדחוף לך כל יום....."

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #7 

הם לא מודיעים מראש
כי הם לא יודעים מראש

ערוץ 2 נתן מחיר טוב
אז ברור שהם ימכרו בשביל עוד כסף

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #8 

sam22 כתב:הם לא מודיעים מראש
כי הם לא יודעים מראש

ערוץ 2 נתן מחיר טוב
אז ברור שהם ימכרו בשביל עוד כסף
...
אבל זה ניגוד אינטרסים מובהק.
בראש ובראשונה הם מחוייבים לצופים שמשלמים להם הרבה כסף כל חודש.
ולכן אני לא מבין איך נותנים להם להמשיך במעלליהם. פשוט חוצפה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

idan309 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

אף אחד לא אמר לי אישית.
פורסם שערוץ 5HD ישדר שידורים ישירים מליגת האלופות, מליגת ה-NBA ומהליגה הגרמנית.
ברגע שראיתי שאחד הדברים אכן משודר בפועל התחברתי.
לא תיארתי לעצמי שהם יעשו קומבינה ואחרי שאתחבר הם לא ישדרו את הגמר.
למרות זאת, די ברור לי שאין לי קייס מוצק.

כמו כן שוחחתי שוב עם ערוץ הספורט והם טוענים שיש משהו בדבריי ולכן הם בודקים האם בכל זאת ניתן לשדר את המשחק ב-HD בשידור ישיר ולא מוקלט.
הם הבטיחו לתת לי תשובה סופית מחר בצהריים.
אני לא הרבה סיכויים לשינוי אבל נקווה.

במידה ואקבל תשובה שלילית וכי הם לא יכולים לשדר בשידור ישיר בגלל ההסכם שחתמו עם ערוץ 2, יש לי כבר רעיון שיתן פתרון חלקי לבעיה.

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3519
שם מלא: tiptip
נתן תודות: 298 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #10 

shraga007 כתב:ממשיכים לירוק עליכם ואתם אומרים שזה גשם. :@
למה אתה לא מתנתק?
אם לא תבינו שהם יודעים שאתם פראיירים ותשלמו ותמשיכו לשתוק הם לא יעשו כלום.
הם גם אמרו שלא תהייה זליגה של תכנים מערוץ ספורט 5+ לערוצי הפרימיום החדשים ועובדה שמשחקי ה-NBA זולגים אט אט לשם.

אני החלטתי שמספיק, לא משלם יותר אגורה לא "לליגת הדל" שלנו בכדורגל(50 שקל בחודש חחחחחחח... , אפילו ערוץ 10 הבין שאין ממש צופים בבדיחה הזאת ושנה הבאה לא ישדר את המשחק המרכזי)
ולא לערוץ התשלום+++.
מצאתי כבר כמה אתרים ברשת שמשדרים את המשחקים אונליין, מחברים לפלזמה ורואים באיכות סבירה.
...
איפה משודר משחק # 7 בוסטון-קליבלנד??
נכון בלייב :@ איפה שר התקשורת? איפה האחראית על שידורי
הלווין והכבלים במשרד התקשורת?
מה הם חושבים להם שם בערוץ הספורט?
אור שפע ואהבה

חוצן
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

אפשר לתבוע !

שליחה #11 

הצופים בספורט5HD באמצעות HOT מוזמנים להיכנס לאתר של HOT, ושם כתוב במפורש שמשחקי ליגת האלופות בימים שלישי ורביעי בשבוע ישודרו בשידור חי.
אז - שלא יעבדו עליכם !!!
:roll:

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #12 

דווקא לגבי הגמר נאמר מזמן שישודר בערוץ פתוח.
הם רואים את ניגוד האינטרסים שלהם מול המפרסמים, הרבה לפני הבעיה עם האינטרסים של הלקוחות שלהם

לא צריך לתבוע
צריך פשוט לקום ולעזוב
ולא רק את הספורט
אלא את ה HD
על מנת ליצור לחץ מYES ן HOT על ערוץ הספרוט

moranhoresh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 453
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

כמה התבכיינות, פשוט לא להאמין

שליחה #13 

ממזמן היה ידוע ששידורי HD בארץ הם דבר יקר, שבקושי נכנס, כמו כל טכנולוגיה ובהתחלה ההשקעה הכספית ביחס לרווח (מס' סדרות, סרטים וספורט שישודרו) תהיה גדולה. אני מאמין שעם הזמן ההשקעה הכספית תקטן וישודרו יותר תכנים. לדעתי יקח כ-5 שנים.
לגבי ערוצי הספורט יצא לי לדבר עם אבי מלר לא מזמן, ומה שהוא אומר, וזה נכון, הוא שבישראל יש חשיפה עצומה לספורט בטלויזיה, הרבה יותר מבכל מקום אחר בעולם, ובמחיר יחסית נמוך. אם תחליטו להתחבר לכל ערוצי הספורט, תאלצו להפרד מכ-100 ש"ח בכל חודש (כ-$25), מחיר מאד נמוך. בשביל זה תראו את הליגות הישראלית, ספרדית, אנגלית, גרמנית, דרום אמריקה, ועוד. בכדורסל ליגת העל, NBA, ליגת נשים. כדועף, כדוריד, מרוצי מכוניות. תוכלו להיות COUCH POTATO של ספורט במחיר יחסית זול. הוא גם אמר שערוצי הספורט בקושי מרווחים, ואף צ'רלטון על סף הפסדים. אז אני מציע שתפסיקו להתבכיין, תעקלו את זה שאתם חיים במידה מתפתחת, ולא מופתחת, והכי חשוב סבלנות. בסוף הכל מגיע לארץ, זה רק לוקח הרבה זמן.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #14 

העלויות של הספקים מעניינות אותנו כצרכנים כקליפת השום. אנחנו לא משתתפים איתם בעלויות בדיוק כפי שהם לא משתפים אותנו ברווחים. בקיצור - אנחנו לא השותפים העיסקיים שלהם ושלא יתבכיינו לנו כמה רע להם.

מה שהצרכנים צריכים לעשות זה להצביע ברגליים במידה והם מאמינים שהתמורה שהם מקבלים לא מצדיקה את התשלום שהם משלמים. ירצו הספקים לתת את מה שרוצים במחיר שמוכנים לשלם - טוב. לא ירצו/לא יוכלו - לא יהיה להם לקוחות כי הם ינדדו לאלטרנטיבות אחרות, או אפילו (שומו שמים) יפתחו ספר קריאה, ילמדו לדבר עם האישה ויקומו מהספה כדי לעשות קצת ספורט ולא רק להתמרח על הספה מולו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #15 

moranhoresh,

באירופה ובארה"ב יש הרבה יותר חשיפה לספורט מאשר בישראל ובעלות נמוכה משמעותית.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #16 

moranhoresh,
מה הקשר בין מחיר לבין העובדה שלא מתקבלת התמורה שהובטחה?
ולמה אנשים שמתלוניים הם בכיינים?

ואת זה כותב מי שלא מחובר לשרות HD
בעיקר בגלל שלאחר השקת המקס שהיתי בין הראשונים לקבל אותו, למדתי את הלקח שלי
אני נותן לחברות לקחת את הכסף ולבצע ניסיונות באחרים.

ושוב,
זה לא קשור למחיר
זה קשור לתמורה לכסף

אם אתה שואל אותי
ערוץ ספורט HD מלא ועשיר בתכנים
יקבל הרבה מאוד מצטרפים
ואין כאן ביצה ותרנגולת
קודם שיראו תכנים, אחר כך יראו לקוחות
בדיוק כמו כל עסק

moranhoresh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 453
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #17 

תשמע, HD בארץ עדיין בחיתוליו, לכן אין הרבה תכנים. כמו שאמרתי, לדעתי, זה יקח כ-5 שנים. עם הזמן מחיר התכנים ירד, החברות ירכשו יותר תכנים ויותר אנשים יצטרפו, בין אם כאלו שקנו טלויזית HD ורוצים לראות בה HD ובין אם אנשים שיצטרפו כשהמחיר ירד. אני יכול לומר לך שקניתי טלויזיה לפני שנתיים אמרתי, שהסכוי שיהיה לי כדאי לראות HD בארץ (אני רואה בעיקר ערוץ 2 וערוץ 10) לא יהיה לפני 10 שנים, לכן העדפתי לקנות SD.
קח דוגמה מהטלפונים הסלולרים, בהתחלה היה מחיר בשמיים ולמעטים היה, אח"כ נכנסה סלקום, המחירים ירדו. היום כמעט לכל אחד יש טלפון סלולרי אם לא שניים או יותר. לאחר מכן הוכנס דור 2, דור 3, דור 3+. לאט לאט יותר אנשים הם בעלי מכשיר דור 3, ומשתמשים בשרותי דור 3. אני יכול לומר לך שלי יש טלפון דור 2, ואני לא עושה בו שימוש יותר מאשר בטלפון דור 1, הסיבה היחידה שקניתי אותו הוא הגודל שלו. לגבי, אני לא ירכוש מכשיר דור 3 בגלל התכונות, ובטוח שלא אשתמש בטכנולוגיה דור 3 או יותר, אלא אם תהיה בחינם (למה? כי אין לי בזה צורך). לעומתי, יש אנשים שמחליפים כל מספר חודשים לדור החדש ביותר ומשתמשים בטכנולוגיה החדישה ביותר. אותם אנשים משלמים בהתחלה הרבה כסף, ועם הזמן מחירי המכשירים והשרותים יורדים ובמקביל יותר אנשים נכנסים.
זה קורה כמעט בכל תחום. גם בענף הרכב, פעם על ABS (שאני אישית לא סובל)וכריות אויר שילמו, היום כל מכונית באה עם זה ללא תוספת במחיר.
אותו דבר יקרה עם שרותי HD, רק יקח עוד מספר שנים.
הסיבה שאני אומר שמתבכיינים היא שאנשים ידעו שהם הולכים לשלם הרבה ולקבל מעט, נכון זה מבאס, אבל זה היה שיקול הדעת שלהם. גם בהתחלה כשמיישמים טכנולוגיות חדשות בסלולרים הן לא "רצות חלק", מי לא זוכר את סלקום בראשית ימיה עם קטיעות של שיחות. היום זה כבר נחלת העבר.
כל טכנולוגיה חדשה או שרות חדש יהיה עם תקלות, כלל שיצטרפו יותר אנשים, יהיה יותר FEEDBACK, ויחלוף הזמן השרות ישתפר, במקרה זה התכנים.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #18 

לא הבנתי מה יקח 5 שנים?

סדרות - יש אחלה סדרות (נכון, יש עדיין בעיות עם LIPSYNC ו-5.1, אבל זה יפתר ובוודאי שלא תוך 5 שנים).
סרטים - יש שני ערוצים, אחד מהם אפילו לא רע
תיעוד - יש NG, מקווה שבעתיד יהיו עוד ערוצים בסגנון.

הבעיה העיקרית היא ספורט - ההיצע גרוע...

זה לא עניין של 5 שנים, אלא של תחרות ראוייה..

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #19 

moranhoresh, אין פה הקבלה ראוייה לתעשיית הרכב או מוצרי צריכה אחרים. הדוגמאות שהבאת דרך אגב הן בדיוק סיפורים קלאסיים של כיצד כוחות השוק הכריחו את הספקים להתקפל ולא כפי שאתה מציג זאת באופן שמזכיר מאוד את התפיסה של בניית מלכודת מוצלחת יותר לעכברים.

נקודתית: גם בתעשיית הרכב וגם בטלפוניה סלולארית כוחות השוק שעיצבו את היצע המוצרים הם אירגוני הרכש הגדולים: קציני רכב שאחראים על אלפי מכוניות ומנהלי רכש של ספקיות סלולאר. הם פשוט אמרו ליצרנים וליבואנים שזה מה הם רוצים וזה מה הם מוכנים לשלם ושאם הם, הספקים, לא יכולים לעמוד בתנאים אז או שלא יחדשו את הרכש בכלל או שיותר גרוע יעברו לאלטרניבה אחרת. לצרכן הפרטי הקטן לא היה הרבה מה להשפיע כאן, וזה נכון גם בנוגע לשווקים בחו"ל.

ולמה זה קורה? כי כפי שעפר מסביר כאן, כשיש תחרות ראויה הספק תמיד בא ומציג עד כמה המוצר שלו טוב יותר והשרות שלו מצטיין על פני המתחרים והמחירים שלו אטראקטיביים יותר. כשאין תחרות ראויה תמיד שומעים את ההתבכיינות של הספק שמספר לך כמה שקשה לו ולמה הוא לא יכול להוריד מחירים. תמיד זה סיפורים שמזכירים את הבדיחה על הנערה העובדת שטוענת שלה זה עולה יותר. לא מאמין? נסה להיזכר במקרה של בזק ופתיחת השיחות הבין לאומיות לספקיות מתחרות. להורדת המחירים לא הייתה שום קשר ליכולת טכנית או להיצע של מרכזיות וטלפונים מתוחכמות.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #20 

דרך אגב, אני לא חסיד של שידורי ספורט ובוודאי שלא הייתי משלם תוספת לשרות HD על תוכן שמעניין אותי כמו לצפות בצבע שמתייבש על הקיר. אבל לטעון שלצפות בכל הערוצים של שידורי ספורט זה רק 100 ש"ח זו טענה שאינה מציגה את המציאות כהלכה. אין שום אפשרות לצפות בחבילות וערוצי הספורט בלי להיכנס קודם למלכודת של החבילה הבסיסית כך שאני מאוד בספק אם חסידי הספורט משלמים פחות מ 300 שקל לחודש שלדעתי הוא מחיר מוגזם לחלוטין לשלם עבור סך התכנים והאיכות שמקבלים כאן בארץ.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”