בעיה ב - MegaEPG
-
Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
שלום,
אני משתמש ב - MEGAEPG עם ויסטה מדיה סנטר.
התוכנה מורידה באופן אוטומטי את הלוח פעם ב - 6 ימים. עד כאן זה בסדר, הבעיה היא שלאחר ההורדה היא לא מעדכנת את הלוח במדיה סנטר וכאשר אני נכנס ל - GUIDE אני רואה כאילו לוח השידורים לא מעודכן.
משהו מכיר את התופעה? או מה ניתן לעשות בנושא?
תודה
אני משתמש ב - MEGAEPG עם ויסטה מדיה סנטר.
התוכנה מורידה באופן אוטומטי את הלוח פעם ב - 6 ימים. עד כאן זה בסדר, הבעיה היא שלאחר ההורדה היא לא מעדכנת את הלוח במדיה סנטר וכאשר אני נכנס ל - GUIDE אני רואה כאילו לוח השידורים לא מעודכן.
משהו מכיר את התופעה? או מה ניתן לעשות בנושא?
תודה
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
קודם כל, למה פעם בשישה ימים?
תריץ את זה כל יום, כדי לקבל לוח מעודכן.
דבר שני, ה-VMC מייבא לוח שידורים פעם ביום, אפשק לעשות את זה ידנית דרך ה-settings, אבל אם אתה משאיר את המחשב דלוק כל הזמן, וה-MEGAEPG רץ פעם ביום, תמיד יהיה לך לוח מעודכן.
תריץ את זה כל יום, כדי לקבל לוח מעודכן.
דבר שני, ה-VMC מייבא לוח שידורים פעם ביום, אפשק לעשות את זה ידנית דרך ה-settings, אבל אם אתה משאיר את המחשב דלוק כל הזמן, וה-MEGAEPG רץ פעם ביום, תמיד יהיה לך לוח מעודכן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
זה נכון רק לגבי יס. למנויי הוט עדיף להשתמש ב-MegaEPG.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
Star-Blazer
- חבר ותיק

אם אני מבין נכון, הויסטה מעדכנת את הלוח אצלה, מתוך ה - EPG, פעם ביום, דהיינו אם המחשב לא עובד כל היום ופספסתי את השעה בה מוגדר בה העדכון אז הויסטה לא תמשוך את הלוח המעודכן מתוך ה - MEGAEPG?
-
Star-Blazer
- חבר ותיק

אני אשמח אם תגלה לי מה הארבע לחיצות (להרוג בן אדם בחמשעשרה מכות אני כבר יודע אחרי KILL BILL2)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בויסטה מדיה סנטר באנגלית:
כשנמצאים בלוח המשדרים, הולכים עם החיצים בשלט לאחד המלבנים עם שם הערוץ, לוחצים על i בשלט, בוחרים Get Latest Guide, ואז מאשרים. תוך כדקה יופיע חלון שמאשר שהמדריך עודכן בהצלחה.
כשנמצאים בלוח המשדרים, הולכים עם החיצים בשלט לאחד המלבנים עם שם הערוץ, לוחצים על i בשלט, בוחרים Get Latest Guide, ואז מאשרים. תוך כדקה יופיע חלון שמאשר שהמדריך עודכן בהצלחה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
Star-Blazer
- חבר ותיק

חשבתי שאולי יש שמשהו שלא עשיתי....
לא עוזר...
על סף ייאוש. יש למשהו רעיון?
לא עוזר...
על סף ייאוש. יש למשהו רעיון?
במידה והדלקת את המחשב אחרי שעת העידכון, הוא כן יבצע את העידכון,Star-Blazer כתב:אם אני מבין נכון, הויסטה מעדכנת את הלוח אצלה, מתוך ה - EPG, פעם ביום, דהיינו אם המחשב לא עובד כל היום ופספסתי את השעה בה מוגדר בה העדכון אז הויסטה לא תמשוך את הלוח המעודכן מתוך ה - MEGAEPG?...
ככה זה לפחות עובד MCE 2005