התחדשתי בסמסונג M81 בגודל 40" - חווית הקניה ורשמים..

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
איתיל פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אמנם כבר עברו שבועיים מאז, אבל התחדשתי בסמסונג M81 בגודל 40" והרבה בזכות הפורום והחברים בו. אז לפני הכל, תודה לכולכם (Y)

חווית הקניה

הקשבתי להמלצות הרבות שקבלתי כאן וביקרתי בחנות "סטריאו סטאר". הגעתי לחנות כאחד הלקוחות היישר לידיו של משה אשר קיבל אותי בברכה ונתן לי שרות יוצא מן הכלל. בסבלנות רבה העניק לי הסברים מקיפים, אבל גם ידע להקשיב ולהתחשב בדרישות שלי ועשה את המיטב לספק לי את כל הכלים על מנת לסכם את ההחלטה.

לבסוף נפלה ההחלטה ללכת על הסמסונג המדובר וללא כל צורך בהתמקחויות ופוזות קיבלתי מחיר פשוט מצויין.

אין לי מספיק מילים לתאר עד כמה חווית הקניה הזו היתה טובה. אני חייב לשבח את החנות, את העובדים בה וכמובן את משה. ותודה לכל הממליצים.

המסך

כמו רבים מחברי הפורום גם אני ניסיתי לסקור באופן יסודי את האפשרויות לפני שבחרתי מסך. בחרתי בסמסונג אחרי שקראתי ביקורות מצויינות על המסך (ביחוד את הביקורת של עופר) והבנתי שאיכות התמונה בדגם הנ"ל היא מצויינת, אבל גם תוך מודעות מלאה לבעיות כגון clouding, flashlights והשתקפויות.

בדיקה ראשונית של המסך עם מספר תמונות הראו שאין פיקסלים מתים או תקועים. בדיקה בחדר חשוך לחלוטין הראתה שרידים קלושים ביותר של clouding ללא flashlights. לחלוטין לא משהו ששווה להתייחס אליו. נראה שסמסונג מקפידה יותר על הנושא הזה בסדרות הייצור הנוכחיות.

זוויות הצפייה לא רעות, אבל לטעמי בשל הציפוי המיוחד של המסך כדאי מאוד לשבת יחסית מול המסך כדי להנות מאיכות מקסימלית של שחורים.

המסך שקט לחלוטין ולא מתחמם מידי, אבל גימור הפסנתר השחור אכן מושך(מדגיש) מלא אבק.

תכני HD

Blueray - אין מילים
Xbox360 - אין מילים
Yes HD - אין מילים

תכני SD

אין מה לעשות, כשצריך ליצר תמונת FULL HD מתמונת PAL אז זה קצת כמו אלכימיה. תנסו אתם להפוך עופרת לזהב... אבל למרות כל מה שנאמר וידוע, בסופו של דבר אני מרוצה למדי מאיכות התמונה ויותר חשוב מזה, אשתי מרוצה.

בשורה התחתונה

מסך מדהים, קנייה מוצלחת (בחנות מומלצת). אין מרוצה ממני.
ושוב תודה לכל העוזרים. כולם מוזמנים לדרינק ו-Girls Gone Wild ב-HD 8)

איתי

פיטר
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 912
נתן תודות: 9 פעמים

שליחה #2 

נשמע מצויין (Y) תמונות!

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #3 

בחירה מוצלחת, נהנה (Y)

Dalamber
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1090
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

כנראה המסך (LCD) הטוב ביותר בתקציב הנ"ל.
פשוט אחלה רכישה!!
תתחדש ותהנה לך (Y)

תמונות...

איתיל פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15

שליחה #5 

תודה. תמונות בקרוב.

guy11