מה דעתכם על ה MARANTZ CD5400?
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
היי
חשבתי להחליף את ה CD הישן שלי MARANTZ CD38 למשהו יותר איכותי ויותר חדיש מבלי להוציא יותר מידי כסף ולפי הביקורות ה CD5400 נחשב למוצלח למחיר שלו.
האם מישהו עשה השוואה בין כמה נגנים באותו מחיר?
או אפשרות נוספת זה להשתמש ב DAC של DENON 1920 שאני מתכוון לרכוש בשביל וידאו.
רק אציין שאני נהנה יותר לשמוע דרך ה DAC של ה CD יותר מה DAC של הרסיבר אז אני בטוח ש CD איכותי יותר ישמע לי יותר טוב.
תודה
חשבתי להחליף את ה CD הישן שלי MARANTZ CD38 למשהו יותר איכותי ויותר חדיש מבלי להוציא יותר מידי כסף ולפי הביקורות ה CD5400 נחשב למוצלח למחיר שלו.
האם מישהו עשה השוואה בין כמה נגנים באותו מחיר?
או אפשרות נוספת זה להשתמש ב DAC של DENON 1920 שאני מתכוון לרכוש בשביל וידאו.
רק אציין שאני נהנה יותר לשמוע דרך ה DAC של ה CD יותר מה DAC של הרסיבר אז אני בטוח ש CD איכותי יותר ישמע לי יותר טוב.
תודה
היי מלך ...אני רואה שכל השירשורים שלך מקום האתר נוגעים בעיקר ל סידיי פלייר'ס
אני עוד זוכר את השרשור הארוך שפתחת בזמנו על נגנים יקרים מאד שהיית מעוניין לרכוש
האם רכשת בסוף ? או שעכשיו אתה מחפש אופציות קצת יותר נוחותת פיננסי ?
בכל מקרה לשאלתך
יש לי את המראנץ 5400 כבר יותרשנה פחות או יותר .
רכשתי אותו לאחר חודש איום ונורא שחייתי עם הרמון קארדון HD 750 שפשוט עשה המון בעיות בקריאה של דיסקים כבר מהשבוע הראשון שהיה אצלי .
מזלי שרכשתי אותו מחנות ישרה במיוחד והכסף הוחזר במלואו על המקום
באותו הכסף רציתי לקנות משהו שיתן לי "שקט" תעשייתי
זאת אומרת לא חשבתי על הסאונד בעיקר (כי לא היה לי מספיק כסף לחשוב עליו ) אלא המחשבה העיקרית שהנגן פשוט "יאכל" כל דיסק שנותנים לו בלי "הצגות" ויתחיל לנגן
זה מאד מאד חשוב לי בנגנים שאני משתמש בגלל עומס העבודה שאני מייצר להם .
הפור נפל על המראנץ
סאונד חמים מתוק ומוסיקאלי מאפיין אותם מאד וזה באותו הזמן היה לי סביר למדי
מה שאני יכול לספר לך שלאחר כמה חודשים רכשתי נגן הרבה יותר יקר שמתאים לשאר המערכת שלי גם מבחינת הסאונד שאני מקבל ממנו
וה 5400 עבר ביראת כבוד להיות הנגן הראשי ב"מערכת האוזניות שלי " ואני עדיין נהנה מהמוסיקאליות שלו .
בנוגע לדאק של הרסיבר מולו אתה יכול רק לבדוק שהוא ירכש ..ולהחליט איך לחבר אותו
אנאלוגית או דיגטאלית
בכל מקרה לדעתי הוא נגן מצויין והתמורה לכסף היא סבירה בהחלט !
בכמה הציעו לך אותו אם אפשר לשאול?
אני עוד זוכר את השרשור הארוך שפתחת בזמנו על נגנים יקרים מאד שהיית מעוניין לרכוש
האם רכשת בסוף ? או שעכשיו אתה מחפש אופציות קצת יותר נוחותת פיננסי ?
בכל מקרה לשאלתך
יש לי את המראנץ 5400 כבר יותרשנה פחות או יותר .
רכשתי אותו לאחר חודש איום ונורא שחייתי עם הרמון קארדון HD 750 שפשוט עשה המון בעיות בקריאה של דיסקים כבר מהשבוע הראשון שהיה אצלי .
מזלי שרכשתי אותו מחנות ישרה במיוחד והכסף הוחזר במלואו על המקום
באותו הכסף רציתי לקנות משהו שיתן לי "שקט" תעשייתי
זאת אומרת לא חשבתי על הסאונד בעיקר (כי לא היה לי מספיק כסף לחשוב עליו ) אלא המחשבה העיקרית שהנגן פשוט "יאכל" כל דיסק שנותנים לו בלי "הצגות" ויתחיל לנגן
זה מאד מאד חשוב לי בנגנים שאני משתמש בגלל עומס העבודה שאני מייצר להם .
הפור נפל על המראנץ
סאונד חמים מתוק ומוסיקאלי מאפיין אותם מאד וזה באותו הזמן היה לי סביר למדי
מה שאני יכול לספר לך שלאחר כמה חודשים רכשתי נגן הרבה יותר יקר שמתאים לשאר המערכת שלי גם מבחינת הסאונד שאני מקבל ממנו
וה 5400 עבר ביראת כבוד להיות הנגן הראשי ב"מערכת האוזניות שלי " ואני עדיין נהנה מהמוסיקאליות שלו .
בנוגע לדאק של הרסיבר מולו אתה יכול רק לבדוק שהוא ירכש ..ולהחליט איך לחבר אותו
אנאלוגית או דיגטאלית
בכל מקרה לדעתי הוא נגן מצויין והתמורה לכסף היא סבירה בהחלט !
בכמה הציעו לך אותו אם אפשר לשאול?
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- קיבל תודות: 1 פעם
האמת שאני גם חשבתי להוסיף c.d למערכת אבל לפי מה ששמעתי בחנות לעומת הd.v.d שלי לא הרגשתי הבדל כלל... יכול להיות d.v.d טוב יכול לתת את אותם הביצועים כמו c.d טוב?
השאלה היא אם יש c.d שמתאים לרסיבר מסויים או שעדיף לקנות מאותה החברה גם c.d וגם רסיבר?
השאלה היא אם יש c.d שמתאים לרסיבר מסויים או שעדיף לקנות מאותה החברה גם c.d וגם רסיבר?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מלך,
אתה חייב לבצע השוואה ראש בראש. אין חוקים לגבי CD שיישמע תמיד טוב יותר מ-DVD או רסיבר.
בכל מקרה, אם בסוף תגיע למסקנה שעדיף לחברו דיגיטלית (כמו שהציע אביעד) זה יהיה ביזבוז כסף שכן ה-DVD מחובר דיגיטלית כבר והם עושים את אותה עבודה בדיוק (בקריאה דיגיטילית).
נמר,
כמו שכתבתי, כן בהחלט יכול להיות. כל מקרה לגופו.
לשאלה השניה שלך, אין דבר כזה (אלא אם כן מדובר על עיניין של אסטתיקה ונוחות עם שלט אחד למשל וכו').
אתה חייב לבצע השוואה ראש בראש. אין חוקים לגבי CD שיישמע תמיד טוב יותר מ-DVD או רסיבר.
בכל מקרה, אם בסוף תגיע למסקנה שעדיף לחברו דיגיטלית (כמו שהציע אביעד) זה יהיה ביזבוז כסף שכן ה-DVD מחובר דיגיטלית כבר והם עושים את אותה עבודה בדיוק (בקריאה דיגיטילית).
נמר,
כמו שכתבתי, כן בהחלט יכול להיות. כל מקרה לגופו.
לשאלה השניה שלך, אין דבר כזה (אלא אם כן מדובר על עיניין של אסטתיקה ונוחות עם שלט אחד למשל וכו').
-
המלך
- חבר מכור קשה

נכון שדיברתי על נגנים יקרים אבל ירדתי מזה כי נראה לי שבתחום הנגנים ההבדלים לא כל כך גדולים בין יקר לזול.
מכיוון שה CD שלי כבר מאוד ישן וגם הוא לא פאר הנגנים וקראתי בהרבה מקומות שנגני ה DVD התקדמו במשך השנים והיום הם בעלי יכולת לא רעה ביחס לנגני CD עכשוויים.
אבל השאלה היא מה יתן לי תמורה טובה יותר נגן DVD כמו דנון או נגן CD שהוא זול למדי
אבל נותן תמורה טובה לכסף.
מרטין
נכון שכל מקרה לגופו אבל אצלי כמו שאמרתי ה DAC של ה CD נשמע טוב יותר מה DAC של הרסיבר וגם מה DAC של ה DVD שלי שגם הוא כבר מזדקן בכבוד.
לכן הגעתי למסקנה ש CD חדש של מרנץ יהיה יותר טוב ממה שיש לי עכשיו.
בהתחלה חשבתי לקנות נגן DVD יקר שיתן לי גם מוסיקה ברמה גבוהה אבל מרגע שאני החלטתי ללכת על נגן DVD יותר בשביל וידאו את השאר אשאיר לנגן CD.
אולי נגן DVD כמו הדנון 2910 יתן לי הכל אבל למה זה צריך להיות כל כך יקר?
מכיוון שה CD שלי כבר מאוד ישן וגם הוא לא פאר הנגנים וקראתי בהרבה מקומות שנגני ה DVD התקדמו במשך השנים והיום הם בעלי יכולת לא רעה ביחס לנגני CD עכשוויים.
אבל השאלה היא מה יתן לי תמורה טובה יותר נגן DVD כמו דנון או נגן CD שהוא זול למדי
אבל נותן תמורה טובה לכסף.
מרטין
נכון שכל מקרה לגופו אבל אצלי כמו שאמרתי ה DAC של ה CD נשמע טוב יותר מה DAC של הרסיבר וגם מה DAC של ה DVD שלי שגם הוא כבר מזדקן בכבוד.
לכן הגעתי למסקנה ש CD חדש של מרנץ יהיה יותר טוב ממה שיש לי עכשיו.
בהתחלה חשבתי לקנות נגן DVD יקר שיתן לי גם מוסיקה ברמה גבוהה אבל מרגע שאני החלטתי ללכת על נגן DVD יותר בשביל וידאו את השאר אשאיר לנגן CD.
אולי נגן DVD כמו הדנון 2910 יתן לי הכל אבל למה זה צריך להיות כל כך יקר?
-
המלך
- חבר מכור קשה

תודה,יש לך מועמדים נוספים באותו מחיר של כ 1500 שקל שזה מה שראיתי מחירו של ה 5400?
האם הדנון 1920 יכול להוות תחליף טוב לנגן CD או שעדיף נגן ייעודי?
דרך אגב ראיתי באתר של מרנץ שה 5400 הוחלף בדגם חדש שנקרא 5001.
האם מישהו יודע אם יש אותו בארץ?
האם מישהו יודע אם יש אותו בארץ?
ה-5400 הוא דגם מצוין, הדנון פחות טוב.המלך כתב:תודה,יש לך מועמדים נוספים באותו מחיר של כ 1500 שקל שזה מה שראיתי מחירו של ה 5400?
האם מישהו יודע אם יש אותו בארץ?...
את ה-5001 אינני מכיר, נסה לבדוק עליו פרטים בהוליווד סינמה סטור.
תומר
-
המלך
- חבר מכור קשה

מישהו יודע האם אני יכול להשיג את המרנץ CD5400 בפחות מ 1500 בחנויות פיזיות?
המחיר הכי זול ברשת הוא באתרים אלה:
http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=31115
תודה
המחיר הכי זול ברשת הוא באתרים אלה:
http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=31115
תודה