LG 32PC51 כיוונים ושאלת Ratio

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Ran פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 295
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הטלוויזיה מותקנת כבר כחודשיים, אבל אף פעם לא התעמקתי עדיין בעניין הכיוונים מכיוון שבניגוד לדיווחים אני דווקא דיי מרוצה מהצפייה במצב Dynamic כאשר ה XD מופעל בברירת מחדל.. כנראה שאני לא כזה חד עין אבל אין לי בעיה עם המצב הזה, מלבד בדבר אחר.
הבעיה מתחילה בשידורי הוקי קרח ב Fox Sports שזה אחד הדברים העיקריים שאני רואה בטלוויזיה. ה XD בבירור לא מתאים לזה לכן באופן זמני ומתוך חוסר ידע מוחלט כיוונתי את אחד ממצבי היוזר ל Sharpness נמוך והשארתי את זה ככה...
האתגר הוא בעיקרון להגיע למינימום האפשרי של המריחות אבל שהשחקנים לא יראו כמו גוש אלא שיהיה אפשר להבחין מה הפנים שלהם ומה היד... מכיוון שהמשחק מאוד מהיר (הרבה יותר מכדורגל או כדורסל) במצב הרגיל ממש לא רואים כלום, אבל עם Sharpness נמוך (45) התוצאות דווקא טובות, רק שאין לי מושג על איזה ערכים לכוון את שאר האפשרויות ומה לכוון ב Temprature... אשמח לקבל הצעות.

ושאלה נוספת בנוגע ל Ratio של תכנים שמורדים מהאינטרנט - למה התמונה נמצאת רק על חלק מהמסך בעוד יש קווים שחורים בחלק העליון והתחתון? אני מודע לכך שזה בגדר חור בהשכלה, אבל אם כל התכנים באמת צולמו ב Ratio הזה זה אומר שאין שום מסך שיכול להציג אותם על מסך מלא בלי מתיחה? וכמובן השאלה הכי חשובה - איך זה שאותו תוכן בשידורי הטלוויזיה הרגילים כן משודר על מסך מלא?

תודה מראש על כל תשובה...

Ran פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

לפחות על השאלה השניה מישהו בטוח יודע לענות...
אולי נמקד ונקצר - איך יכול להיות שסידרה משודרת בטלוויזיה על כל המסך וכשמורידים אותה בפורמט DIVX היא מוצגת על חלק מהמסך?

miky
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 65

שליחה #3 

Ran לצערי לא אוכל לעזור, אבל יש לי שאלה לגבי LG 32PC51. אני בקרוב הולך לראות אותה. עד כמה היא מתאימה לצפייה בשידורי הטלוויזיה (SD)? האים אני אצטער על זה שזרקתי CRT?

Ran פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

אני אישית ממש ממש לא מצטער... הרבה המלצות פה באתר מדברות עליה כפתרון אידאלי ל 32" לצופים ב SD ולדעתי זה נכון ב100%.

miky
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 65

שליחה #5 

תודה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”