T-amp ביחד עם פרדיים מוניטור 9
שלום לכולם,
יש לי פרדיים מוניטור 9 עם מגבר סנסוי 6060. הסאונד בסדר אבל לא מפורט וצלול כמו שאני אוהב. (כמו שמקבלים לדוגמא ברמקולי מולטימדיה טובים ATP3 לדוגמא). אם אני אחליף את המגבר לTAMP יהיה שיפור משמעותי?
אני לא ממש אודיופיל ושומע בעיקר קאונטרי-רוק ומוזיקה אלטרנטיבית שקטה/אקוסטית אבל חשובה לי איכות הצליל במגבלות הסביר. ה-CD הוא דגם זול יחסית של ROTEL ואני אשתמש גם בנגן MP3 בשם NexIA .
תודה,
יוני
יש לי פרדיים מוניטור 9 עם מגבר סנסוי 6060. הסאונד בסדר אבל לא מפורט וצלול כמו שאני אוהב. (כמו שמקבלים לדוגמא ברמקולי מולטימדיה טובים ATP3 לדוגמא). אם אני אחליף את המגבר לTAMP יהיה שיפור משמעותי?
אני לא ממש אודיופיל ושומע בעיקר קאונטרי-רוק ומוזיקה אלטרנטיבית שקטה/אקוסטית אבל חשובה לי איכות הצליל במגבלות הסביר. ה-CD הוא דגם זול יחסית של ROTEL ואני אשתמש גם בנגן MP3 בשם NexIA .
תודה,
יוני
המוניטור רמקול עם נצילות גבוהה
קבל נתונים
http://www.paradigm.ca/Website/SitePara ... rSpecs.htm
בחדר קטן יש סיכוי טוב שיהיה שיפור מהותי בצליל
קרא את הסקירה של מרטין ונסיונו בחיבור המגבר לרמקולי הקארמה שלו
http://www.paradigm.ca/Website/SitePara ... rSpecs.htm
בחדר קטן יש סיכוי טוב שיהיה שיפור מהותי בצליל
קרא את הסקירה של מרטין ונסיונו בחיבור המגבר לרמקולי הקארמה שלו
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מנסיוני,
ה- T-Amp פועל היטב עם רמקולים של בוסטון, פולק וקליפש. כולם נצילים- לפחות 90 דציבל, עכבה של 8 אוהם, וגוון הצליל שלהם דומה לשל פרדיים,
כך שייתכן שזה הימור טוב ובסכום לא גדול.
מאידך, קח בחשבון שהצליל של הטי- אמפ מפורט ודינמי, אבל גם מאוד סטרילי, מאוד "פלאט", מאוד נטול דרמה, ולוקה בצד של עומק הצליל. יש מי שמחשיב זאת כיתרון גדול, לי זה קצת מציק ואני מתקן זאת לשביעות רצוני עם אקוולייזר.
אבל בהחלט שווה ניסיון. מבחינת ה- Value for Money אין מה לדבר בכלל.
כך שייתכן שזה הימור טוב ובסכום לא גדול.
מאידך, קח בחשבון שהצליל של הטי- אמפ מפורט ודינמי, אבל גם מאוד סטרילי, מאוד "פלאט", מאוד נטול דרמה, ולוקה בצד של עומק הצליל. יש מי שמחשיב זאת כיתרון גדול, לי זה קצת מציק ואני מתקן זאת לשביעות רצוני עם אקוולייזר.
אבל בהחלט שווה ניסיון. מבחינת ה- Value for Money אין מה לדבר בכלל.