כמה זמן אמור לקחת המשלוח?
נתקלתי באנשים שאומרים שהם קיבלו דברים אחרי שבועיים, אבל עברו כבר יותר משבועיים מאז שהזמנתי, ואין סימן וזכר לחבילה.
יכול להיות שהיא תקועה במכס? ואם כן, מישהו יודע איך מבררים דברים כאלה?
למי שכבר הזמינו מ Play-Asia
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
זה מאוד משתנה ונזיל מהזמנה להזמנה, ושים לב שזה גם תלוי במתי החברה שלחה את המשחקים (יש משחקים שהם כותבים שזמן אספקה הוא 5-15 ימים, זה אומר שהם מחכים 5-15 ימים עד שהמשחק יגיע אליהם ורק אז שולחים אותו, ככה שזה גם יכול לקחת חודש בסה"כ בקלות).
עקרונית אתה יכול להתקשר לנציגי המכס בנתב"ג אבל אני לא בטוח כמה עזרה הם יספקו לך על חבילות קטנות (גם לא בטוח שכדאי).
האם זו חבילה שאתה מצפה שתיעצר במכס? (מעל $50? )
עקרונית אתה יכול להתקשר לנציגי המכס בנתב"ג אבל אני לא בטוח כמה עזרה הם יספקו לך על חבילות קטנות (גם לא בטוח שכדאי).
האם זו חבילה שאתה מצפה שתיעצר במכס? (מעל $50? )
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
קודם כל, את הזמן ספרתי מאז המשלוח, בתחילת החודש, לא מאז ההזמנה.
חוץ מזה, כן, החבילה עולה יותר מ50$ (הזמנתי את הדואל שוק 3). בטוח שאם זה נתקע, זה נתקע בנתב"ג? כי יש גם את היחידה של הדואר באיזור יד אליהו שבה נתקעים כל מיני דברים שצריכים אישורים מיוחדים (נתקע לי שם פעם השעון דופק עם GPS).
חוץ מזה, כן, החבילה עולה יותר מ50$ (הזמנתי את הדואל שוק 3). בטוח שאם זה נתקע, זה נתקע בנתב"ג? כי יש גם את היחידה של הדואר באיזור יד אליהו שבה נתקעים כל מיני דברים שצריכים אישורים מיוחדים (נתקע לי שם פעם השעון דופק עם GPS).