ניווט גרפי למכשירי ה NMT
-
shay1972
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 251
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
טוב שיחקתי בזה בדיוק שעה:
1) עובד גם דרך SAMBA (ונראה לי שגם דרך דיסק חיצוני) - לא דרך MYIHOME
2) הממשק (מנשק ???) יחסית פשוט, ומשתלטים על זה די מהר.
3) הבחור הכניס את כל קבצי הווידאו תחת הספריה VIDEO (משום מה) ולכן גם המשתמש מחוייב בזה - או לשנות את אחד מקבצי הקונפיגורציה.
4) עובד גם סתם ככה על המחשב - מסדר יפה את הסרטים ונותן אליהם לינק - מתאים אולי לבעלי HTPC (חמסה, חמסה, שום בצל).
1) עובד גם דרך SAMBA (ונראה לי שגם דרך דיסק חיצוני) - לא דרך MYIHOME
2) הממשק (מנשק ???) יחסית פשוט, ומשתלטים על זה די מהר.
3) הבחור הכניס את כל קבצי הווידאו תחת הספריה VIDEO (משום מה) ולכן גם המשתמש מחוייב בזה - או לשנות את אחד מקבצי הקונפיגורציה.
4) עובד גם סתם ככה על המחשב - מסדר יפה את הסרטים ונותן אליהם לינק - מתאים אולי לבעלי HTPC (חמסה, חמסה, שום בצל).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46417
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
ואוו, נראה ממש טוב
שווה לעדכן את הכותרת, אני מאמין שפתרון זה יעבוד על כל מזרימדיה מבוסס NMT.
שווה לעדכן את הכותרת, אני מאמין שפתרון זה יעבוד על כל מזרימדיה מבוסס NMT.
WOW !
קצת עבודה ידנית .. טוב לא קצת .. אבל שווה את ההשקעה!
מסד נתונים גראפי של סיפריית הסרטים שלך ,ממש כמו APPLE TV !
זיו , יש סיכוי שהפיצ'ר הזה ברשימת ה TODO LIST של SYABAS?
הכוונה לDB שכזה אבל שמושך תמונות COVER ומידע על הסרט מרשת האינטרנט?
קצת עבודה ידנית .. טוב לא קצת .. אבל שווה את ההשקעה!
מסד נתונים גראפי של סיפריית הסרטים שלך ,ממש כמו APPLE TV !
זיו , יש סיכוי שהפיצ'ר הזה ברשימת ה TODO LIST של SYABAS?
הכוונה לDB שכזה אבל שמושך תמונות COVER ומידע על הסרט מרשת האינטרנט?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני לא חושב שהם מתכננים לשלב בקרוב משהו כזה (אני לפחות לא יודע על תוכניות כאלו).
מכיוון שהנגנים מבוססי NMT, הם מתממשקים מול שרתים כגון ה llink & myiHome והרבה יותר הגיוני לתת לשרת לבצע את הפעולות הללו.
בימים אלו נכתב מדריך על ידי חבר אתר אשר מציג יכולות דומות.
מכיוון שהנגנים מבוססי NMT, הם מתממשקים מול שרתים כגון ה llink & myiHome והרבה יותר הגיוני לתת לשרת לבצע את הפעולות הללו.
בימים אלו נכתב מדריך על ידי חבר אתר אשר מציג יכולות דומות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
-
shay1972
-
- חבר פעיל מאוד

עדכונים:
ניסיתי לעבוד עם תוכנות אחרות שמחליפות את ה MYIHOME כ HTTP SERVERS כגון LLINK או SWISSCENTER.
שתיהן תומכות בגרפיקה יותר 'משוכללת' מה MYIHOME, אם כי לא תמיד יותר נוחה.
א-ב-ל אצלי שתי התוכנות הללו מאוד לא יציבות ולמעשה בלתי שמישות בעליל, וזה קצת חבל - מה גם של LLINK יש פוטנציאל.
האם מישהו עובד איתן ויכול אולי לעזור בלייצב את המערכת?
ניסיתי לעבוד עם תוכנות אחרות שמחליפות את ה MYIHOME כ HTTP SERVERS כגון LLINK או SWISSCENTER.
א-ב-ל אצלי שתי התוכנות הללו מאוד לא יציבות ולמעשה בלתי שמישות בעליל, וזה קצת חבל - מה גם של LLINK יש פוטנציאל.
האם מישהו עובד איתן ויכול אולי לעזור בלייצב את המערכת?
אני עובד עם llink וגם כן אני נתקל בבעיות רבות. בעבר לא הצלחתי לנגן חלק מהסרטים, כיום יש בעיה עם הניווט קדימה/אחורה בזמן הסרט.shay1972 כתב:עדכונים:
האם מישהו עובד איתן ויכול אולי לעזור בלייצב את המערכת?...
אבל אני מאמין שבהמשך llink תהיה הרבה יותר יציבה ואז יהיה אפשר להגיע באמצעות התוכנה לתוצאות נהדרות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אתם יכולים להרחיב על היתרונות של llink לעומת myiHome?
ברור לי שזאת מערכת פתוחה ולפיכך ניתן יהיה בעתיד לשלב בה כל מיני פיצ'רים אשר לא קיימים כיום ב myiHome, אך למה כן להשתמש בשרת llink כיום?
ברור לי שזאת מערכת פתוחה ולפיכך ניתן יהיה בעתיד לשלב בה כל מיני פיצ'רים אשר לא קיימים כיום ב myiHome, אך למה כן להשתמש בשרת llink כיום?
היתרון של llink הוא התמיכה בקבצי xml (הצגת פרטים לגבי התוכן המנוגן) והאפשרות להציג תמונות בתוך/לצד התיקיות.ziv_r כתב:אתם יכולים להרחיב על היתרונות של llink לעומת myiHome?
ברור לי שזאת מערכת פתוחה ולפיכך ניתן יהיה בעתיד לשלב בה כל מיני פיצ'רים אשר לא קיימים כיום ב myiHome, אך למה כן להשתמש בשרת llink כיום?...
כיום אין סיבה להשתמש ב- llink מאחר והחסרונות עולים על היתרונות כמו ש- shay1972 ציין.
בכל מקרה תמונה אחת שווה אלף מילים:
http://i27.tinypic.com/vvtpk.jpg
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תודה על ההסבר
נקווה שבקרוב ישפרו את llink מספיק על מנת שכולנו נוכל להנות מכזאת תצוגה עשירה.
נקווה שבקרוב ישפרו את llink מספיק על מנת שכולנו נוכל להנות מכזאת תצוגה עשירה.
-
shay1972
-
- חבר פעיל מאוד

טוב, יש תמורה בעד האגרה.
מצאתי כלי אוטומטי.
דרישות ומגבלות:
לקבצים בעלי קצב נמוך (DIVX) מספיק SAMBA - אין שום דרישות מקדימות.
לקבצי HD קלים עד בינוניים (אין לי ממש כבדים אז לא ניסיתי - הגעתי עד כ 15Mbps) צריך NFS - למי שיש VISTA זה קבור היכן שהוא בפנים, לבעלי XP - יש שרתים כאלה ברשת. למי שיש NAS תומך NFS - הרוויח.
הכלי מופיע בשרשור הזה:
http://www.networkedmediatank.com/viewt ... sc&start=0
זהו בעצם איזשהו JAVA SCRIPT שמקבל תיקיה לבדוק, מחפש את התוכן המתאים (תמונות, תקציר וכו') ב IMDB (אם הוא לא מוצא או עושה טעות, ניתן לתקן אחריו), מייצא הכל לקבצי HTML ו XML ובסוף יוצר קובץ index.html אותו מנגן ה POPCORN ע"י בחירה בקובץ מהתפריט המתאים (האייקון הכי ימני אחרי סרטים / מוסיקה / תמונות).
כמובן שלכל סרט יש לינק שמקשר מיד אליו לניגון.
מגבלות כרגע הם בעיקר קצבים גבוהים ואולי קבצי ISO (לא בדקתי, והבחור עובד על זה לשיפור המצב).
מגבלה נוספת היא שצריך לייצר דף כזה עבור כל כונן שיש לנו - לא ניתן ליצור קישור בדף שטעון על כונן C לדוגמא, לקובץ שנמצא בכונן D (מגבלה של השימוש ב NFS כרגע).
כמובן שזה עובד גם על כונן חיצוני או הפנימי של ה POPCORN
ניתן כמובן גם לקשר
מצאתי כלי אוטומטי.
דרישות ומגבלות:
לקבצים בעלי קצב נמוך (DIVX) מספיק SAMBA - אין שום דרישות מקדימות.
לקבצי HD קלים עד בינוניים (אין לי ממש כבדים אז לא ניסיתי - הגעתי עד כ 15Mbps) צריך NFS - למי שיש VISTA זה קבור היכן שהוא בפנים, לבעלי XP - יש שרתים כאלה ברשת. למי שיש NAS תומך NFS - הרוויח.
הכלי מופיע בשרשור הזה:
http://www.networkedmediatank.com/viewt ... sc&start=0
זהו בעצם איזשהו JAVA SCRIPT שמקבל תיקיה לבדוק, מחפש את התוכן המתאים (תמונות, תקציר וכו') ב IMDB (אם הוא לא מוצא או עושה טעות, ניתן לתקן אחריו), מייצא הכל לקבצי HTML ו XML ובסוף יוצר קובץ index.html אותו מנגן ה POPCORN ע"י בחירה בקובץ מהתפריט המתאים (האייקון הכי ימני אחרי סרטים / מוסיקה / תמונות).
כמובן שלכל סרט יש לינק שמקשר מיד אליו לניגון.
מגבלות כרגע הם בעיקר קצבים גבוהים ואולי קבצי ISO (לא בדקתי, והבחור עובד על זה לשיפור המצב).
מגבלה נוספת היא שצריך לייצר דף כזה עבור כל כונן שיש לנו - לא ניתן ליצור קישור בדף שטעון על כונן C לדוגמא, לקובץ שנמצא בכונן D (מגבלה של השימוש ב NFS כרגע).
כמובן שזה עובד גם על כונן חיצוני או הפנימי של ה POPCORN
ניתן כמובן גם לקשר
-
- דף פנימי
-
- דף ראשי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

שי, יש לך תיזמון מהסרטים
בדיוק אתמול הכנסתי מדריך כזה של חבר אתר (אשר יפורסם בקרוב) אשר מסביר מ א' ועד ת' כיצד לבצע זאת.
בדיוק אתמול הכנסתי מדריך כזה של חבר אתר (אשר יפורסם בקרוב) אשר מסביר מ א' ועד ת' כיצד לבצע זאת.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag