שאלה לתותחים : סגירה ופתיחה של ממיר HOT בעזרת שלט MC

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
HananYariv פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם
הנה משהו שהרבה זמן אני מחפש ועדיין לא מצאתי דרך לעשות אותו
יש לי שלט "תואם" MC שקיבלתי עם ההופנג WINTV 150 - הוא מחליף ערוצים והכל עובד אחלה עם המדיה סנטר - אבל משהו שאני מחפש הרבה זמן זאת דרך לפתוח ולסגור את הממיר של HOT (כמו שימוש בכפתור הסגירה בשלט המקורי)...
מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה או מה הקודי IR שהוא שולח (אולי דרך זה אפשר לקמבן משהו)

תודה מראש על העזרה :) (Y)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

לא ניתן עם שלט "תואם", אבל למה כל כך חשוב לך לכבות את הממיר? ההמלצה היא להשאיר אותו כל הזמן דלוק בשביל הקלטות אוטומטיות. אם תכבה את הממיר זה עלול לדפוק לך הקלטות שתכנתת.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

creed
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 955
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #3 

עם צירוף של תוכנות - HIP ו - hipWsend ניתן ללמד את שלט המדיה סנטר כל פעולה של השלט של הוט, לרבות כפתור הההדלקה/כיבוי, ואף לשלוח את הפקודה הזו בעזרת הממשק של hipWsend דרך ה- ir receiver לממיר.
אך עם זאת, אני לא מכיר דרך לשלב את הפונקציה הספציפית של שליחת הפקודה לכיבוי והדלקה עם ממשק תוכנת המדיה סנטר, כפי שנעשה עם כפתורי המספרים לדוגמה.

HananYariv פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

תודה על התגובות - חשבתי לשלב את HIP כדי לעשות את זה בגלל שבעבר השתמשתי בה לשימוש בשלט (לפני המדיה סנטר) - אם אני זוכר נכון אבל יש בעיה באמת עם השילוב (שאני מנחש שזה איכשהו קשור ל KEYHOOK api - את התוכנה השניה אני לא מכיר למען האמת - אבל אפשר לבדוק...

מה שכן זה שלא חשבתי על הקלטה של תוכניות או הפעלה מרחוק :-\
ולשאלה למה - סתם, בא לי לראות את השעון במקום... :)

בכל מקרה - תודה על העזרה -אם למישהי יש רעיון אחר - או יותר נכון מכיר דרך פשוטה או תוכנה שלא דורשת מליון SERVICES ברקע...
אני אשמח.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”