בעיה ב- DVD Pioneer dv-383
לפני שבוע רכשתי את המוצר DVD Pioneer dv-383 שנחשב כביכול למוביל מאוד בשוק.
הזמנו טכנאי שיחבר אותו, וזה מה שעשה, שלושה 'בננות' מתחברות לממיר הדיגיטלי עצמו בן 21 פינים.
לקחתי סרט מספריית הוידאו ולהפתעתי ראיתי אותו בשחור לבן בDVD החדש. שמתי אותו במחשב לבדוק אם זו בעיה במחשב ולא, שם הוא פעל כרגיל.
ראוי לציין שסרט נוסף ראו רגיל בDVD החדש
הלכתי לחחנות עם המוצר, הם חיברו את אותו לאחת הטלוויזיות במקום, הכנסתי את הדיסק שפעל שחור לבן ולהפתעתי ראו אותו בצבעוני.
חזרתי הביתה, הזמנתי טכנאי שאמר שהבעיה לא נמצאת בממיר אלא נמצאת בטלויזיה לאחר שהעביר את החיבורים מהDVD לטלויזיה.
יתכן?
ואם כן, העידכונים אשר ניתן להוריד לDVD מסוגלים לפתור את התקלה המעצבנת?
תודה מראש.
הזמנו טכנאי שיחבר אותו, וזה מה שעשה, שלושה 'בננות' מתחברות לממיר הדיגיטלי עצמו בן 21 פינים.
לקחתי סרט מספריית הוידאו ולהפתעתי ראיתי אותו בשחור לבן בDVD החדש. שמתי אותו במחשב לבדוק אם זו בעיה במחשב ולא, שם הוא פעל כרגיל.
ראוי לציין שסרט נוסף ראו רגיל בDVD החדש
הלכתי לחחנות עם המוצר, הם חיברו את אותו לאחת הטלוויזיות במקום, הכנסתי את הדיסק שפעל שחור לבן ולהפתעתי ראו אותו בצבעוני.
חזרתי הביתה, הזמנתי טכנאי שאמר שהבעיה לא נמצאת בממיר אלא נמצאת בטלויזיה לאחר שהעביר את החיבורים מהDVD לטלויזיה.
יתכן?
ואם כן, העידכונים אשר ניתן להוריד לDVD מסוגלים לפתור את התקלה המעצבנת?
תודה מראש.
אני די בטוח שהבעיה היא לא תקלה במכשיר, אלא איך שהמכשיר מחובר...
לא הבנתי איך חיברת את הDVD בדיוק... חיברת את הDVD לטלוויזיה בCOMPOSITE? תסתכל על 3 הבננות? הן בצבע אדום לבן צהוב?
מה קשור בכלל ממיר דיגיטלי? הטכנאי לא חיבר את הטלוויזיה שלך ישירות לDVD?
לא הבנתי איך חיברת את הDVD בדיוק... חיברת את הDVD לטלוויזיה בCOMPOSITE? תסתכל על 3 הבננות? הן בצבע אדום לבן צהוב?
מה קשור בכלל ממיר דיגיטלי? הטכנאי לא חיבר את הטלוויזיה שלך ישירות לDVD?
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
טלויזיה שלך לא MULTISYSTEM (או שהיא במצב PAL בלבד). יש 2 פתרונות:
1. תעביר את ה TV למצב AUTO בבחירת SYSTEM.
2. ואם אין לך אפשרות כזו, אז תעביר את ה DVD ל PAL:
תיגש ל DVD שלך ותחזיק את הכפתור < (forward) לחוץ, ואז תלחץ על standby (מכשיר חייב להיות מכובה בהתחלה).
אחרי זה ידלק וירשום לך על הצג הקטן PAL או NTSC או AUTO . כל פעם שתבצע את הפעולה הזו,המצב ישתנה. עדיף שתשאר ב PAL .
עוד אופציה היא להוריד את העידכון שלי למכשיר הזה מכאן:
http://hometheater.co.il/modules.php?na ... pic&t=5369
וזה יוסיף לך תפריט חדש ב MENU ותוכל לבצע את שינוי שיטת שידור דרך השלט.
1. תעביר את ה TV למצב AUTO בבחירת SYSTEM.
2. ואם אין לך אפשרות כזו, אז תעביר את ה DVD ל PAL:
תיגש ל DVD שלך ותחזיק את הכפתור < (forward) לחוץ, ואז תלחץ על standby (מכשיר חייב להיות מכובה בהתחלה).
אחרי זה ידלק וירשום לך על הצג הקטן PAL או NTSC או AUTO . כל פעם שתבצע את הפעולה הזו,המצב ישתנה. עדיף שתשאר ב PAL .
עוד אופציה היא להוריד את העידכון שלי למכשיר הזה מכאן:
http://hometheater.co.il/modules.php?na ... pic&t=5369
וזה יוסיף לך תפריט חדש ב MENU ותוכל לבצע את שינוי שיטת שידור דרך השלט.
הורדתי את העידכון ומסתבר שההתקנה עברה חלק כי רשום לי בחלק העליון של הסמך: "פיתוח גירסה בעברית... MIRO..."
עכשיו, אני לא יודע כיצד להגיע למקום בתפריט בו אני יכול לפתור את בעיית השחור לבן לצבעוני.
ועוד דבר, כשהכתוביות הפוכות, מה ניתן לעשות בכדי שיקראו אותן בסדר רגיל?
עכשיו, אני לא יודע כיצד להגיע למקום בתפריט בו אני יכול לפתור את בעיית השחור לבן לצבעוני.
ועוד דבר, כשהכתוביות הפוכות, מה ניתן לעשות בכדי שיקראו אותן בסדר רגיל?
אתה צריך תוכנה לעריכת כתוביות שבעזרתה אתה הופך את האותיות ושומר אותם בצורה הזו. ישנן המון תוכנות שעושות את זה שלדעתי SUBTITLE WORKSHOP היא העדיפה.ועוד דבר, כשהכתוביות הפוכות, מה ניתן לעשות בכדי שיקראו אותן בסדר רגיל...
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
לא הצלחתי את זהsickboy666 כתב: תיגש ל DVD שלך ותחזיק את הכפתור < (forward) לחוץ, ואז תלחץ על standby (מכשיר חייב להיות מכובה בהתחלה).
אחרי זה ידלק וירשום לך על הצג הקטן PAL או NTSC או AUTO . כל פעם שתבצע את הפעולה הזו,המצב ישתנה. עדיף שתשאר ב PAL ....
הצלחתי לשחק עם ה PAL דרך התפריט ב DVD אבל זה לא משנה כלום באשר לצבע של הסרט
Vick, תודה על העזרה אבל מכיוון שהסרט כבר צרוב, אין דרך לגרום לו להפוך את הכתוביות?
לצערי לא. רק אם יתמזל מזלך והדיסק נצרב כ-MULTISESSION, תודה על העזרה אבל מכיוון שהסרט כבר צרוב, אין דרך לגרום לו להפוך את הכתוביות?...
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
להפתעתי הרבה, רואים צבעוני
. אני חושב ששמתי בהגדרות של הDVD על הNTSN (משהו כזה...).
ובזאת אני מודה לכם מאוד על העזרה!
Vick, אני חושב שאת הכתוביות שצרבתי כבר ראיתי רגיל, אך היום שיחקתי עם זה בהתאם להוראות שsickboy666, נתן בת'רד אחר והופ, רואים הפוך את בצרובים
ובזאת אני מודה לכם מאוד על העזרה!
Vick, אני חושב שאת הכתוביות שצרבתי כבר ראיתי רגיל, אך היום שיחקתי עם זה בהתאם להוראות שsickboy666, נתן בת'רד אחר והופ, רואים הפוך את בצרובים